Saturday

Nu sitter jag med hårfärg i håret och väntar medan det förvanldas från dassigt till rött på ett kick! Ska skölja om 20 minuter. Det ser jävligt rött ut, jag hade inte tänkt mig färgen så intensiv, får hoppas den bli lite ljusare.
Idag har jag solat, det är viktigt såhär i studenttider. 5 dagar kvar vettu! Shit pommes typ, men det ska bli kul. Och jag längtar tills jag får ta på mig min finfinfina klänning.

Gårdagen spenderade jag hos Hannis tillsammans med Frida, Mattsson, Linus, öl och vin. Very nice. Blev en lite hetsig diskussion om den alternativa musikstilen, men bortsett från det så var det en lugn och trevlig kväll.
Denna kväll då? Leka med Dessi skulle jag tro, kanske Hannis också. Och så ska jag nog käka pizza. Mumz. Pizza med banan, ananas, jordnötter och curry tillsammans med vitlökssås och pizzasallad. Lovley.

Nu ska jag ragga upp lite cola. Puss då.

Rubrik

Idag är det fredag igen. Egentligen är jag på partymood, men det lär antagligen inte göras något åt det.
Det redovisades idag, det gick nog ganska bra. Jag vill ha mvg i kursen, det skulle verkligen behövas. Sen gick jag hem och bättrade på brännan lite. Måste nog göra det imorgon med för sen kanske jag inte hinner. På söndag börjar studentfestandet och jag hoppas att många har köpt studentband! Inget kul har hänt/händer så jag sätter punkt här.

Välkommen på student

Snälla söta rara sol, kom på min student! Du är varmt välkommen till Sundsgymnasiet i Vellinge den 5 juni. Valfri klädsel, men jag föredrar om du lämnar molnen hemma.

Skitsnack

Breaking news: Ibland blir jag inte klok på mig själv. Jag tänker på tok för mycket och just angående detta vet jag inte vad jag ska tänka. Eller fan jag vet ju vad jag tänker. Kan saker inte bara förändras och bli enkla for once? Jag tycker faktiskt inte att det är för mycket begärt. Jag behöver det, men jag vet att hur mycket jag än vill så verkar det inte som om det kommer att hända. Äh.


Förresten undrar jag: Varfan är min tröja?

Party

Igår festade vi till det lite på skolområdet. Jag hällde i mig aningens för mycket vin och det känns idag. Fy för tusan. Jag sov i den omtalade husvagnen och vaknar klockan 7 och håller på att frysa ihjäl. Det blev att cykla hemåt och käka frulle, sen hoppade jag ner i sängen tills lektionen 8.15. Vi var 4 pers där, kändes lönt ^^. Fick VG i kursen iallafall. Precis som i Projektarbetet, vilket var en mycket glad överraskining!

Ikväll ska vi baldissare umgås på skolan igen. Men det blir en alkoholfri kväll för mig vill jag lova. De flesta är antagligen redan där, men eftersom vi har lite släkt här hemma (firar bror som fyller 16 imorgon)  så får jag bege mig dit lite senare. typ efter tårtan. Mums. Made by me. Marängbottnar, vaniljkrän och grädde med daim och jordgubbar på topp. Yummie.

Imorgon är det sista redovisningen. Så himla härligt att veta att jag inte behöver redovisa på vääääligt länge nu. Imorgon är det även sista rikitiga skoldagen i gymnasiet. En vecka kvar till studenten idag! Jag har fattat att det är studenttider nu, men inte att det är jag som ska ta studenten. Det har alltid varit alla andra som tagit sudenten, jag har bara sett på. Men nu är det verkligen min tur. Och det är ganska läskigt. Men också himla underbart!

Jag mår ganska illa.. Och så är jag trött. Vill egentligen bara krypa ner under täcket och sova, men jag antar att jag får masa mig ut och vara social innan dess. Borde också öva på redovisningen. Men det får bli senare...

22.52

Dumma tankar som spökar hela tiden.

utklädnad

Här sitter jag i min utklädnad. Jag kommer skämmas ihjäl i skolan vill jag lova. Vi röstade fram marintema (jag sviker inte Vellinge, jag röstade på bönder) så jag och Frida fick åka in till stan efter skolan och panikshoppa. Vi går in på Butterick för att handla, men självklart har våra klassmates redan varit och handlat alla kragar de hade, så vi fick köpa färdiga kit. Vilket innebär en slampklänning som närr och jämnt täcker gumpen. Det står sexy på paketet, det säger väl allt. Jag såg framför mig hur jag hade en söt vit klänning med blå krage, istället ska jag gå runt som en strippa. Men som vi sa, är det utklädnad så är det. Men jag är ändå tveksam.

Till på köpet så var jag onyttig idag med BKmat så den redan slimmade klänningen kommer att vara ännu mer slimmad. Jag motstod iallafall frestelsen att köpa godis. Och jag fick en mugg att refilla med cola. Fast jag lovar att slänga den när jag druckit upp (vår cola är slut så jag kan inte fylla på fler gånger). Nu ska jag gå och kidnappa lite överbliven morotskaka. (Där rök min godisplats i magen).

Måndag

Igen. Det sa jag förra måndagen också. Och nästa måndag är det första dagen på min sista gymnasievecka. Creepy.
Det slutade med att jag somnade en timme innan min väckarklocka vaknade. Och jag mådde inte så bra i morse så det var att skita i mötet (och i vår slutrapport, förlåt), vända på steken och somna om. Nästa gång jag vaknade mådde jag lite bättre och eftersom jag skulle med Dessi till stan så fick jag aktivera mig. Jag hittade för en gångs skull precis vad jag kom in för: mina sandaler och en bh som inte syns under min studentklänning. Behövligt. Och just nu ser det ut som om de fula regnmolnen tänkt ge plats för solen igen så kanske jag får inviga mina skor imorgon.

Jag vet inte hur jag ska göra med det omtalade studentbandet, och min klass har fortfarande inte bestämt utklädnad. Dags nu kanske? Men jag är ändå sjukt pepp på studentveckan, det ska bli skoj som tusan!

Måndag

Igen. Det sa jag förra måndagen också. Och nästa måndag är det första dagen på min sista gymnasievecka. Creepy.
Det slutade med att jag somnade en timme innan min väckarklocka vaknade. Och jag mådde inte så bra i morse så det var att skita i mötet (och i vår slutrapport, förlåt), vända på steken och somna om. Nästa gång jag vaknade mådde jag lite bättre och eftersom jag skulle med Dessi till stan så fick jag aktivera mig. Jag hittade för en gångs skull precis vad jag kom in för: mina sandaler och en bh som inte syns under min studentklänning. Behövligt. Och just nu ser det ut som om de fula regnmolnen tänkt ge plats för solen igen så kanske jag får inviga mina skor imorgon.

Jag vet inte hur jag ska göra med det omtalade studentbandet, och min klass har fortfarande inte bestämt utklädnad. Dags nu kanske? Men jag är ändå sjukt pepp på studentveckan, det ska bli skoj som tusan!

Natt

Jahapp. Sova snart kanske. Måste till skolan på min lediga dag, det kan ju ta sig nånstans. Hårt. Det kan det mesta för tillfället. Ta sig. Hårt. Jag pallar inte gå upp tidigt. Ta mig bara till den 1 juni. Då börjar den riktiga nedräkningen till The D day. 10 dagar idag, det är den näst riktigaste nedräkningen. Imorgon måste jag ringa han som har hand om mitt sommarjobb så vi kan bestämma när jag ska börja. Såna jobbiga detaljer. Kan man inte bara bli rik på studentdagen? Och leva rikt resten av livet eller nåt?
Åh jag vill att allt ska vara annorlunda. Saker är mycket trevligare då. Jag är mycket trevligare då. Han är mycket trevligare då. På våren borde alla vårkänslor sprudla. Något gick visst lite snett.

Äh, en vacker dag slutar jag skriva sånhär skit. Nu ska jag borsta tänderna och sova. Natti.

Dålig dag

Idag vaknar jag klockan 11 av att pappa för ett hejdundrans oväsen precis utanför mina fönster. Då föredrar jag faktiskt väckarklockan. Två timmar senare placerade jag min feta gump i solstolen och stannade där resten av dagen. Sen  gjorde jag en morotstårta och sen åt vi sushi och sen åt vi upp morotstårtan.  Gott vill jag lova.  Sen gick jag till Dessi på video en stund och fick med mig en tvättäkta bölfilm och en påse godis hem. Kvällens terapi.
Och gissa vad som har legat och tryckt i mitt huvud och på alla ställen känslorna ligger? Förjävla pissigt. Om jag bara hade varit annorlunda, hade det blivit annorlunda då? Äh.

rubrik

Blä för att jag saknar honom. Blä för att jag vill att han ska vara här.

Kvällskvisten

Här sitter jag och har fortfarande ingen aning om vad kvällen har att erbjuda. Det enda jag vet är att jag inte godtar schlager som sysselsättning. No way. Men däremot en film tillsammans med mideförstorande tilltugg skulle sitta fint. Jag ser ut som en sunkmupp, men det får den som vill vara med mig helt enkelt acceptera.


Som sagt så klippte jag mig igår, såhär blev det. (Kanske dålig bild att demonstrera med, men det finns inte så många fler). Och det har åkt fram lite också, det är inte så kort som till hakan, håret framtill är längre än håret baktill, so to say. Sluttningen har blivit mer framträdande.
image13

Kläder

Jag vill verkligen köpa nya kläder. Vill ha massa nys kläningar, kjolar, toppar, linnen och t-shirts. Very mch vill ha. Men det är ju ett problem: Jag har inga pengar. Nada. Det suger. Jag vill ha nya skor också. Sommarstyle, har bara lökga skor för tillfället. Eller söndriga eller fula. Eller högklackade. Inget av det fungerar alltså en varm sommardag på tex stan. It sucks.

Jag hittade denna söta klänning. Lite sugen är jag allt. Designad av Carmen Electra. Finns alldeles för många fina klänningar som lockar en pank student.

image11image12

Uschdag

Fy, jag är trött trots att jag spenderat dagen i sängen. Men min huvudvärt försvann iaf, alltid något. Påminnelse till nästa gång: drick mindre. (Yeah right..) Är törstig igen. Drömde att jag drack vatten som inte släckte törsten. Såna drömmar är sjukt frustrerande. Måste också tacka alla som gjorde gårdagen bra :) Hade kul trots att det kanske inte verkade så hela tiden. Gårdagen började med förfest och slutade med efterfest. Hemma halv sex, tröttheten kanske har fått sin förklaring ändå?
Idag vill jag äta pizza men det tycker inte mamma så det blir det inte. Får köpa chips eller godis sen istället. Hoppas på en lugn filmkväll. Jag ska klä på mig och dricka cola nu. See you later.

Fredag

Tänka sig att det redan är fredag igen! Ikväll står det party på schemat och jag är laddad! KB is the place to go. Hoppas det blir roligare än det varit de senaste gångerna. 20 kr inträde sitter iaf fint. Dessutom är det Grattis till Nathalie idag!

Jag har klippt mig. Jag är nöjd. Det blev en mer tydlig sluttning denhär gången.
Nu sitter jag och fundear på vilken färg jag ska måla naglarna i. Antingen provar jag mitt nya orange nagellack, eller så blir det rött. Är ännu inte helt 100 på vad jag ska ha på mig.

Fett mycket död på kärlek iallafall. Det är inget jag ska syssla med i framtiden.

14 dagar

Idag är det exakt 2 veckor kvar till le student! Helt sjukt måste jag säga. Dessutom är det bara 5 riktiga skoldagar kvar. Ännu sjukare faktiskt! Ser fram emot dagen och sommaren, men det är lite läskigt att jag inte har en aning om hur framtiden ser ut. Och så är det tråkigt att säga hejdå till så många. Hoppas på fler mediefester trots att vi inte längre är medianer på heltid.

Idag började jag 9.00 och slutade 9.20. Onödigt kan man tycka. När jag kom hem sov jag och sen solade jag. Men den blev det för kallt så jag följde med pappa och hämtade stolar till studenten och sen tvättade jag av dem. Så lite duktig har jag iallafall varit.
Imorgon är det utgång till KB som stårpå schemat, Men först ska jag klippa mig 15.00. Äntligen!

Nu ska jag kolla på de återstående avsnitten av Andra Avenyn.

Natt

Varför går det alltid åt helvete? Jag vill inte att det ska gå åt helvete.

Budgivning

Okej, om ca 30 min blir jag antingen hissad eller dissad. Vad tror ni?

Tänk inte.

Nu sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig. Sen väntar jag på John. Usch lagom nervös. Hoppas bara att det är skit som jag har fått för mig. Har i vilket fall som helst plockat undan i mitt rum så om besöket skulle bli längre än bara "tittar förbi" så äe det någorluna presentabelt.

Pappa och jag var i stan, vi köpte ny mobilis till mig. Min studentpresent i förskott, är användbar från och med den 28 maj då mitt nummer är flyttat till Telenor. Skorna fanns däremot inte i rätt färg så de fick jag vara utan. Får fortsätta att svettas i mina tygskor.


Detta är mitt studentfynd iaf. :)

image10

Bloggar hit och bloggar dit.

Linda Trosing går också bra. Läste nyss hennes blogg, usch vilken dryg kvinna! Jag gillade inte henne innan, och det gör jag minsann inte nu heller. Hon skriver (skratt) alldeles för ofta för att min hjärna ska orka med. Då gillar jag Blondinbella mer, och det säger väl en del? (Erkännas bör väl att jag läser BB's blogg varje dag, lite rättvis måste jag ändå vara). Fler bloggtips? Jag har blivit en bloggnörd. Jag spenderar ganska mycket tid med att läsa bloggar, och jag tycker det är kul. Ja, så länge de inte är som Linda Rosnings blogg, för den var inte ens underhållande.

BitterBeigs

Jag är ganska bra på att göra det jag har lovat mig själv att inte göra. Jag sa: Hör inte av dig nu Rebecca. Jag gör: Hör av mig. Men what to do. Jag fick svar iaf. Och vi får väl se hur det hela slutar. Antingen har jag fått för mig så mycket bra för att vi inte träffats på ett tag, eller så har jag fått rätt för mig bara för att jag har det. Och för att livet vil jävlas ännu mer.

Dagen? Den har jag spenderat från 8.15 till 13.20 i skolan. Start: Svenska. Fick VG på skriftliga och VG- på muntliga nationella. Jag är ganska nöjd. Hoppas på ett VG som slutbetyg. Lektion 2: Text. Skrev den texten som skulle vara klar igår. Peter sa att hanfick en klump i halsen när han läste, det måste väl vara bra även när det gäller Skalman? Ajjt? Fast det hjälper ändå inte mitt betyg. Avslutande lektion: Scenisk gestaltning. 20 minuters repetition sen var våg grupp klar. The end. Sen somnade jag en stund när jag kom hem. (Ooops). Nu ska jag och papp snart till stan och hopefully kommer jag hem med en ny mobil. Och ett helt nytt abonnemang. Hedå 3! (Och mina skor vill också följa med hem).

Just nu återstår det bara att se om det hålls vad det lovats. Usch vad jag har blivit bitter.

Pang

Precis när jag tryckt på publicera så smällde världens åskknall. Ett tecken? (På vad isf?)

Slutsats

Jag är berädd på det värsta. Jag menar, det känns ganska troligt att det slutar i skit. Varför skulle det inte? Jag vill inte inte inte alls, men bättre att tänka att det blir så, så kommer det ju inte som en jättechock sen. Ellerhur?
Hade det varit jag så hade dte inte gått så länge. Men det är väl bara jag...

Klipp

Hittade detta klippet på Moas blogg och måste faktiskt lägga in det här med.
Jag fick rysningar, grym kille!


Seg jävla dag

Åh sysslolösa måndagar är så tråkigta. Eller, den är ju inte så sysslolös egentligen eftersom jag har en text som ska vara klar idag, men eftersom jag inte vet vad jag ska skriva så kan jag ju inte heller göra den, ellerhur? Så dagen har jag ägnat åt tetris och soduko. Himla givande, verkligen. Och så har jag försökt med tankeöverföring, men det har inte fungerat änsålänge. (Fan).

I fredags pratade jag, Hannis & Dessi om att böra dansa balett till hösten, och kanske också streetdance eller liknande. Jag är sugen redan nu! Det är sysslor och man får dessutom en svarvad kropp. (Jag behöver!). Dessutom vill jag redan nu veta vad jag ska söka in till sen när det väl är dags. Jag vet inte vad jag vill ägna mitt liv åt, det enda kravet just nu är att det ska vara kul. Och ett plus är ju att det innefattar skrivande. Några tips? (Inte journalist).
Hur hittar man kurser som man inte vet finns?

Pingpong

Nu har jag pingat min otroligt intressanta och roliga blogg. Jag är inte säker på att jag förstår hur det fungerar men det ser vi väl sen.

Jag har fortfarande inte kommit iväg till min film. Inte för att jag ska iväg så långt, mest bara placera om mig och min laptop två meter bort till sängen. Men det krävs att jag plogar bort alla kläder först, och det orkar jag ju så klart inte. Dessutom måste jag ta bort mitt smink, byta om till pyjamas och hämta coca cola också innan jag kan krypa ner. Jobbigt alltså.

Knapriga "chips"

Dedär naturchipsen som jag vann innan idag är så knapriga att det gör ont i huvudet när jag tuggar dem. Har jag nog aldrig varit med om.

Pratar med Dessi på msn som i sin tur pratar med "våra" två turkar som vi träffade i Alanya. Nu längtar jag som tusan tillbaka till vår vecka. Det var så himla härligt! Nostalgi på hög nivå. Sol och bad och fest och härligt liv. Ge mig. Jag ska lägga in några nostalgiska bilder här imorogn om jag pallar och kommer ihåg. (Behöver pynta min blogg med lite bilder).

Nu är det dags för Ladder 49! So long

Hallå?

Usch för detta jag känner. Ibland skulle det vara bra att kunna stänga av hela systemet och bara vänta på det man vill ska hända. Är det bara jag som vill? Det är bara jag som gör något för tillfället iallafall. VISA NÅGOT!!

Medianernas Bangladesh-tillställning var väldigt bra tyckte jag. Trevliga uppträdanden och mysig stämning och allt för ett bra ändamål. Dessutom vann jag på lotteri. Jag som inte ville gå upp och ta emot pris inför allihop. Men det var inte så farligt faktiskt ^^ Och nu har jag tack vare detta något att tugga på här i min ensamhet. Jag håller på att ladda ner Ladder 49, så snart ska jag förhoppningsvis kolla film. Under tiden får jag lyssna lite på Hoffmaestro & Chraa.
Imorogn är jag ledig igen. (Jag får aldrig ordet IMORGON rättstavat när jag skriver på datorn).

(Jag saknar dig)

Weekend

Ikväll bär det av till Trelleborg för andra gången denna helg. Några klassisar/paralellklassisar har välgörenhetsevent. Spännande om jag hittar dit till att börja med. Men det ska väl gå hoppas jag.
Gårdagen var som jag tänkt mig. Inte riktigt min grej, men vi fick det vi skulle gjort och GCtjejerna hade trevligt (hoppas jag!). Eller, det var ganska kul att spela Guitar Hero, även om jag verkligen suger. Och Tess bandspelare var också väldigt underhållande. Längesen jag skrattade på det viset.

Jag hoppas att dagen slutar så som jag vill.

Saturday

Igår åt jag maaut hos Hannis, vi bemästrade grillen. Öl och grill, mums. Fast ölen dominerade. Sen kom Dessi och ännu lite senare dök Frida upp. Lite snack om att åka till Skanör, men vi lät bli och stannade hemma hos H istället. Med mer alkohol och agg mot det motsatta könet. Sen vandrade jag och Frida en bit och satte oss på fjortisstället i Vellinge town. Tur att det var mörkt och ingen såg oss. Och sen cyklade jag hem och kunde inte somna för det snurrade i min skalle. Varför ska det göra det för? Såg dessutom en massa konstiga gubbar i min tapet. Lite udda.

Ikväll ska vi ha vårt event hos Mathilda. Hoppas att det blir trevligt. Hm.. Har iallafall köpt chips som jag kan umgås med. Och så ska vi ju filma och fota. A lot of black. Oh men först ska vi äta på Istanbul. Mums. Jag ser nog mest fram emot det faktiskt.

Nu ska jag gå och rota i skafferiet. Hej hoj!

Gaaah

Nu är jag på blääähumör igen och såklart är det bloggen som får ta det! Inte allt för många som läser ändå så vem bryr sig?!
Hur svååårt kan det vara? Åååh ångest faktiskt.

I vilket fall som helst ska jag äta mat med Hannis ikväll. Grilla i det fina vädret. Äh jag har faktiskt inget att säga just nu, på återseende.

Torsdag/fredag

Idag var jag ledig från skolan. Vilket innebär att jag inte gjort ett skit. Förutom att läsa och nu ikväll kollade jag film med Hannis. En ung Jane Austen, sjukt frustrerande om du frågar mig. Och eftersom det är min blogg så finns det väl ingen annan som kan besvara den frågan här. Imorogn skulle vi egentligen börja klockan 12.15, men eftersom vi är så "duktiga" och har glömt att skriva vår projektrapport så blir det 10.45 istället. Jag ska väl inte klaga, men det gör jag. Jag hittar alltid något att klaga på. Jag har klagat på något(n) annan hela dagen faktiskt. För mig själv och för andra. Men det kan inte hjälpas för det är faktiskt befogat. Crappycrap.

Helg igen snart. Snabba puckar.
Och jag vill inte sakna xxxxxxxxxxxxxxxxxxx men det göör jag.

För övrigt är jag himla glad att jag inte lever på 1800-talet! Kärleken är svår nu, men då var den fan omöjlig. Allt handlade om att hitta en rik snubbe som kunde försörja dig, blev man kär så var det bara ett trevligt plus i kanten. Pussades och gjorde barn gjorde man ändå. Och en kvinna som ville bli författare var näst intill otänkbart. Nej, tack för att jag blev född i rätt tid. Tacktack.

Nu ska jag gå och läsa klart min bok.

Hopphopphej

Sådärja nu känner jag inte för att slå på någon längre. Krävdes lite terapisamtal (och mat) så blev jag på bättre humör. Uschdå. Bara vissa kunde vara lite tyyyydligare!! Det är allt jag tycker just nu. Jepp. Och att jag inte skulle behöva sitta här helt själv. Det är ju för tråkigt. Det är så tråkigt att jag ska se frusna män söker när nästa program börjar klockan åtta. Och då har det faktiskt gått långt. Fast sen är det Grey's! Det är en rolig sak som hänt på en hel dag iallafall. Bättre än noll.

erica la upp några gamla posebilder på bilddagboken som jag tjuvade och tänkte lägga upp här. Mest för att de är så kul. Från 2005 är det.




image9

Snyggt va? Stilakuten kom och räddade mig som tur var.
So long sålänge.


bläbläää

Nu blev jag på dåligt humör. Åh. Jag behövde juuuuu. Men näää. Skitfanmögblä.

Ännu ett inlägg

Tre inlägg på en och samma lektion.
Jag ändrade min design igen. Mycket bättre tycker jag - vad tycker ni?

Youtube

Nu kan jag lägga in youtubeklipp också. Kul va?




Textelitexttext

Nu har vi text igen, ska skriva "Mina memoarer". Jag har iingen aning om vad jag ska skriva om, som vanligt. Eller kanske, men eftersom andra ska läsa så är jag lite tveksam.
Jag fick min glass igår tillslut. Det blev Ben & jerry chokladglass (minns inte namnet, men väldigt chokladig) med grädde och hemmagjord chokladsås. Ja, man får vara lite onyttig ibland. Och ja, ibland är ganska ofta. Men min tid som smal kommer väl också nån gång. Eller så slutar jag som en fet amerikan. Men jag kanske är lycklig ändå. Kanske kan livnära mig på godis, glass, tårtor, bakelser, pizza, BK, MC, Max, chinabox och typ 10000 bitar sushi. That's niice. Fast kanske inte. Då blir ju det goda inte lika got längre om man tjatar ut det på det viset. Fast jag blev lite sugen på sushi nu. Åh.

Idag är det tisdag eftersom det var måndag igår. det betyder att jag egentligen ska träna, men eftersom Dessi inte har hälsan inne och eftersom jag är liiite förkyld och faktiskt inte är sugen på att träna själv så avstår jag. Jag kanske kan promenera istället. Eller fantisera om att jag gör det. Eller göra något helt annat.

Skrev dedär provet innan. Som sagt, 1 X 2 frågor, himla enkelt, får jag ig där så är det pinsamt.

Jag vet att min bloggdesigt är himla amatördesignad, men jag har ingen designhjärna (hur många gånger kan ordet desigt infinna sig i en mening?) så det blir inget bra. och jag har inte PS hemma så jag kan inte sitta och pilla med bilder. (Jag har inga bilded heller, så det försvårar ännu mer).

Slut.

En måndag till

Tycker att det är måndag hela tiden. Eller väldigt ofta rättare sagt. Det går fort, snart är det studentdags.
Idag var en slappedag. Låg och läste i solen tills den försvann, förflyttade mig till soffan där jag spenderade resten av boken ^^ Skönt att få läsa egenvalda böcker igen! Ska välja ut någon ny snart.

Imorogn är det som sagt prov. Och jag måste erkänna att jag inte har börjat plugga än.. Det är ju så tråkigt. Men jag tänkte att eftersom det är 1 X 2 frågor som vi själva har gjort så kanske man kan lista ut svaren? Jappjapp.

Just nu sitter jag och dagdrömmer lite om glass. Det skulle varit himla gott... Vaniljglass med chokladsås? Mums. Fast borde väl träna istället, har inte ens glass hemma och jag orkar inte bege mig ut. För då måste jag byta om. Fast om jag skulle träna så måste jag ju också byta om. Så jag får väl sitta hemma och inte plugga och hoppas att min film väljer att börja ladda ner sig så jag kan se den. Eller så får jag sitta och glo tills American Idol underhåller mig i en timme. Och så är jag lite förkyld. Lär väl bli värre antar jag, om jag inte har tur. Det skulle vara trevligt om John var här.. Även om jag träffade honom senast igår så känns det som längre sen. Lite läskigt... det kan ju gå åt skogen. Saker gör ju det allt för ofta.. (tänk positivt, jag vet, det går ju bra nu). =)

Nu har sommaren tagit en paus, jag hoppas att den sparar lite på krutet till studenten, så att värmen inte hinner ta slut. Det verkar ju bara finnas en viss mängd av den varan nu för tiden.

Nu ska jag göra något annat. (Vad?)

Myggfanskap

Jag hatar mygg! De surrar i mitt öra och det kliar över hela kroppen bara av vetskapen att de finns i närheten. DÖDÖDÖ. (Spindlarna kan ju också gå och gräva ner sig).

Plugg?

Kom nyss på att vi har svenskprov på tisdag. Himla trist. Har frågorna på mailen men pallar inte öppna och läsa. Får bli imorgon. Har inte heller läst de fördömda böckerna. Lär nog aldrig bli av. Och manuset lovade jag Peter att jag skulle skicka in i fredags, men jagär inte klar än. Jag hoppas inte att det finns fler grejer. Jag orkar inte göra skolsaker. Det är trist!

Igår skulle jag köra utan gps till John (den fick följa med som reservplan). Gissa vad? Jag körde fel. Eller egentligen körde jag rätt, fast en annan väg än jag brukar, så jag kände inte igen mig. Så jag var lost två gånger på en dag. Duktig jag. När jag kom hem idag placerade jag mig i en solstol med en ny bok. Pallade dock inte med solen så det fick bli en skuggsolning idag.

Jag har inte bestämt mig för om jag ska göra nytta idag eller inte.

Mätt som en plätt

Nu har jag ätit tapas. Och nu är jag proppmätt. uach. Och vi har inte ätit efterrätt. Har gäster så det måste också göras. Igår var det utgång med Tess & Frida i Ystad. Ganska kul :) Mysigt ställe; Bar a Bar. Blev hemkörd av Filip och när jag kommer till vellinge Ängar, pigg och glad vid halv 5 på morognen, upptäcker jag att alla cyklar har blivit punkade, vissa hade blivit välta och tre (bla min) hade blivit slängda i trappan. Jävligt onödigt. Och eftersom jag hade ont i fötterna av mina nya klackaskor så fick hag promenera barfota hem. Tack så hjärtligt. Sov i några timmar och sen var det upp igen.
Har rensat ogräs och sen hängde jag med Dessi lite. Sen fick jag ett uppdrag och köra och hämta våra gäster i Limhamn, jag körde ganska vilse. Så klart.. Nu sitter jag här och ska förhoppningsvis träffa John om ca två timmars tid. Naaeejjjzzz.

Jag är trött som fan.

Varmt

Mitt rum är varmt. Och jag har ont i huvudet. Och jag måste börja på mitt manus som ska vara klart imorgon. Jag vet inte ens vad det ska handla om. Blälälä.
Idag hade vi projektredovisning i skolan. Fyfan säger jag bara. Jag bara fumlade och bläade mig. Det blev inget bra från mitt håll inte. Men det var kul att se alla andras arbeten. Många bra grejer! :) Lite tråkigt att sitta inne i tre timmar när det var så fint väder bara..

Vårkonserten var bra som vanligt. Nästa år är min kära broder med.

Nu ska jag hämta mina djungelvrål (fortfarande inte uppätna). Sådärja! Mums. Lite vatten också. Synd bara att det gör ännu mer ont i huvudet när jag tuggar..
Imorgon är det fredag igen. Veckorna bara flyger förbi. Helgen är tom, men jag hoppas på segkväll eller festkväll imorogn, och sen hoppas jag på en John på lördag? Och söndagar är alltid tråkiga. Och på måndag är det också helg. Typ som en söndag. Det är nice.

Oh stan imorgon! Förhoppningsvis hittar jag mina studentskor och min morgonstudentklänning.
Blä jag kom nyss på att jag har hela Fröken Julie och halva Kalla det vad fan du vill kvar att läsa med. Tills imorgon... Nej, det får minsann vara. August Strindberg är (var) en överskattad man och den andra boken är bara seg. Nej jag får nog försöka ägna mig åt manuset. Eller Tv:n.. vi får se.

Tjolahopp!

Jag lagade precis världens äckligaste pastasås. Det såg ut som gröt med morotsbitar i. Så mitt projekt att bli lite mätt i magen misslyckades ju ganska bra. Skulle följt Fridas råd och köpt baguette på Statoil.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli ungefär 18, då ska jag till Håslövs kyrka och kolla in ESarnas vårkonsert. Hoppas på att Frida följer med! (dot it!).
Dagen är fin, precis som gårdagen och förrgårdagen. Älska sommarväder! Riktigt härligt är vad det är. Jag är bara lite rädd att det ska hinna ta slut till studenten, som för övrigt är om bara 28 dagar. Lite läskigt. Tråkigt att skiljas från alla som man vet man inte komer hålla kontakten med.

Nej nu får jag väl gå och göra något åt mitt utseende så jag ite väcker de döda till liv där borta.
Hejhå!

Design

Det blev en ny design. Den syns inte här, men på Mias dator funkar det.

Syns det hos dig?

(jag ska ändra det gula till svart så fort jag hittar var det är)

I skolan

Nu sitter jag i skolan och har text. Det brukade vara de roligaste lektionerna, men sen fick vi Peter. Vi ska skriva ett radiomanus, men jag har inga idéer så det får bli lite bloggis sålänge. Erica försöker att lära mig design, så nu ska jag testa att ändå. Det är lite roligare än vad vi egentligen ska göra.

Det är fint väder idag, då blir jag glad!
Har också kommit fram till att jag ska börja lägga in lite bilder.

Nu ska jag pilla med desigt, du ser ju hur det gick snart,...

Junglescream

Mumumumu här sitter jag. Igen/fortfarande. Och äter djungelvrål och dricker pepsi max (äckligt, smakar vodkagrogg). Köpte 450 g djungelvrål på Kastrup påväg till España och jag har fortfarande massor kvar. En oändlig påse. Och jag kommer ha träningsvärk i käkarna imorgon.

Jag har tråkigt, så jag delar med mig med lite tråkiga inlägg.
Nu ska jag se det Desperate Houswives-avsnitt som jag missade i tisdags och sen ska jag kolla Andra avenyn.
Hojhoj!

Statistik?

Någon som kan förklara detta med sidvisningar och unika besökare (eller om det är tvärtom?) i statistiken på bloggen? Jag vet inte riktigt om jag förstår det.

Måndag

Jag är lite partysugen faktiskt. Men med tanke på vad det är för dag idag så får jag väl vänta lite antar jag ^^ typ till helgen. Jag har ju ändligen fått nya pengar igen, så nu slipper jag känna mig så pank. Och så kan jag betala tillbaka Frida 6 Filip. Så är det också ur världen.

Idag har jag laddat ner massa ny musik. Känns bra. Lite uppdateringar. Borde installera iTunes antar jag, så jag har en ordentlig spelare. Nu lyssnar jag bara på en skiva i taget, lite mer variation att kunna blanda spåren kanske..

Inatt drömde jag att Fredrik Isaksson jagade mig med en stege för att han var arg på mig. Vi befann oss på ett tivoli som var i Petras trädård och jag var barfota, utan jacka och det snöade. Och när vi hade blivit vänner igen och jag kunde sluta gömma mig så såg vi ner mot Trelleborg och där var världens fetaste tivoli, medan vi bara hade några gråa ruttna hyddor på vårt. Jag undrar var man får alla idéer till drömmar ifrån? Man har nog mer livilig fantasi än vad man tror. Jag drömde också att jag kom för sent till ivalet  för att en läkare ville undersöka om jag hade hudcancer.

Usch jag måste skaffa mig något att göra om helgerna + måndagar. Och torsdagseftermiddagar. Osv.. Några idéer?

hemma

Home sweet home. Ganska skönt att vara hemma igen, kunde dock ha fått med mig värmen hem. Himla härligt väder där borta. 23-25 grader, blå himmel och sol. Det resulterade i bonnabränna, men det får vara okej ändå. Och jag hittade min balklänning och I'm in love. Längtar tills jag får ha den på mig. Fast ändå inte, på dedär andra sättet. En månad kvar nu. Det är verkligen ingenting. Den slutgiltiga nedräkningen har börjat.

Dagen har varit bra. Hemma vid halv tre, packa upp lite och sen sitta och sega och vara trött. Sen kom pappa hem med sushi (mums!) och sen fickjag plocka undan lite i mitt rum för sen kom John :) En vecka sen sist, kändes som jättelänge. Mucho trevligt.

Jag pratade spanska i Barcelona. Jag kom ihåg mycket mer än jag trodde. Lite kul.

Nu ska jag väl kolla lite på Andra Avenyn, jag är ju ledig imorogn ;D I like it.

RSS 2.0