Jesus och sånt

Torsdag är den nya söndag. Exakt lika trist och innehållslös.

Idag är det alltså torsdag och imorgon är det fredag och helg igen. Det fick fort. Och på söndag är det första advent och därmed juletid. Varför började man vänta på jesus bara 4 söndagar innan jul? Det tar ju 9 månader för ungen att tillverkas, inte 4 veckor. Fast samtidigt var ju Maria oskuld när hon födde Jesus, så deras värld var nog inte så värst verklighetstrogen (och jag är glad att vi inte firar advent 9 månader innan julafton, det skulle bli lite jobbigt).

Nu ska jag göra läxa med Mia över msn. Religion står på schemat (passande nog). Och nej jag är inte troende. Bara ifall någon av mina icke existerande läsare undrade det.

Nu ska jag gör Chai-te och äta pepparkakor. So long!

(Och jag inser att jag aldrig kommer att förstå hur man byter design, så min blogg förblir ful)

Ny blogg, nytt försök.

Innan min blogg blir offentlig (för typ alla 2 som kommer att läsa den) så vill att den ska se ut som jag vill. Och det innebär att jag inte ska ha någon av designmallarna som man kan välja. Så min blogg kanske aldrig kommer att bli läst, för jag förstår verkligen inte hur man gör en egen design. HTML is not the shit, so to say. Det är ungefär lika begripligt som kinesiska (om man inte har gått en intensivkurs då vill säga), (men det har inte jag).

Så vi får väl se vad som händer här sen. Om jag ens kommer att hålla bloggen levande. Min stackars förra blogg avlivade jag tidigare idag, eftersom den bara hade legat still nu i ett halvår.

Nu ska jag återgå till att vara oaktiv på min lektion.


RSS 2.0