Duuum dröm!

Usch jag drömde en riktigt jävlig dröm! Har nog inte arit så arg och upprörd på läääänge. Blä säger jag bara.

Nu är det iaf 20 minuter kvar tills vi ska åka hemifrån. Hoppas jag inte glömt att packa ner något!
Jag vill inte flyga. Nejnejnej. Hoppas det går fort.

Och jag är nog fortfarande lite arg sen gårdagen.. tror att drömmen grundade sig på det faktiskt ^^ och jag är fortfarande lite arg sen drömmen också, trots att det bara var en dröm. Men jag ska försöka att låta bli att tänka så som jag gör, och göra som Linda säger istället. MEN JAG TÄNKER FÖR MYCKET!

Jag hoppas iaf att resan går hyfsat snabbt, även om det ska bli kul att vara där så och sådär så är det ändå skönt att veta att på söndag behöver jag inte tänka så mycket mer på dedär. Som jag egentligen inte borde tänka på alls för jag är bara paranoid och tror det värsta.. Förlåt!

Nu ska jag gå.. Ha så kul här hemma på Valborg and so on.

Lala

Vaarmt ute, me like! Imrogon åker jag till Barcelona, me like det too. Ska bara packa ^^ det är tråkigt, för jag är rädd att glömma viktiga saker. Jag läste Ericas blogg och hittade en sysselsättningslista.


Skriv ditt namn utan några A:n. Rebecc. Är du singel? Vet inte! Inte jättesingel iaf. Är du nöjd med ditt liv just nu? Det duger! Lite tråkigt ibland bara. Vad är/var ditt favoritämne i skolan? Text med Johanna. Vad borde du göra just nu? Packa. Är du kär i någon? I guess.. Kan du blåsa bubblor? Med vad? Kan du nå dina fötter med raka ben? Ibland. Kan du vifta på öronen? Det känns så, men jag tror inte det. Kan du skruva tungan? Ja. Har du någonsin velat bli läkare? Ja. Tror du på Gud? Nej! Har du någonsin velat bli en brandman? Nej, för läskigt. Vad drack du senast? Iste! <3 Vad tittade du på senast på TV? American Idol. Vem pratade du senast i telefon med? Mamma. Vem ringde dig senast? Mamma. Vem sms:ade dig senast? John. Har du några tatueringar? Nepp, men det kanske kommer. Har du rakt eller lockigt hår? Mer rakt. Är du glad? Just nu är det lite sisådär. Annars brukar jag vara det. Är du piercad någonstanns? Läpp, tunga & navel. Och öronen. Vad har du för planer för ikväll? Packa. Och om jag har tur så har John tid. Hatar du folk som ljuger? Ja om de ljuger för mig. Men jag ljuger själv ibland faktiskt. Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? Mjuka är väl bättre. Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? Spelar ingen roll. Vad vill du bli när du blir stor? Bra! Har du nånsin kysst två personer på samma kväll? Ja. Har du någonsin varit helt förkrossad? Ja. Har du någonsin velat ha någon fast vetat att du aldrig kan få den person? Ja. Hur är det mellan dig och dina föräldrar? Bra. Tycker du om ditt liv? Det gör jag väl. Men det är som sagt lite tråkigt ibland. Vad är din favoriträtt? Sushi! <3 Vad är din favorit kärleksfilm? The notebook tror jag. Det är ju äkta kärlek om något! Vad tycker du mest om i ditt utseende? Just nu är det nog mina fräknar! Förlåter du eller glömmer du? Beror på vad det är. Jag har ganska svårt för att glömma. Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? Tjejkompisar tror jag. Men det är nog gansk lika. Hur länge har du haft bilddagboken? Sen maj 06 tror jag. Har du någonsin masserat någon? Ja. Vad är du rädd för? Döden bigtime! Och att flyga, spindlar och mörker ibland. Har någon försvunnit ur ditt liv? Ja.. Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan Ja. Typ alltid. Önskar du att du var kändis? Bara i pengaväg. Önskar du att du var en kille? Nej, inte så ofta. Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek? Njää det är nog mer av olyckshändelse isåfall. Tycker du att killar borde krama tjejer bakifrån oväntat? Vet jag väl inte. Är det något man borde?


Det var ju inte meningen att det skulle se ut såhär ^^ Jag orkar inte ändra det...

Blä

Det känns som om en olustig känsla som sitter och trycker i bröstet.
Jag vill bara skrika av mig den!

Slut på helg igen

Jag är himla glad att jag är ledig på måndagar, då jag får lite extra helt. Den går på tok för fort!!
Det var som sagt mediefest i fredags, den tog slut hastigt och lustigt, men det var trevligt så länge det varade! Vaknade som alla andra dagen efter med VATTENBEHOV. Hatar dedär. Dagen spenderade jag liggandes och sittandes mest tills John kom hit vid tio tiden. Vi kollade Butterfly effect 2. Ettan är bättre. Idag vaknade jag med honom här och sen vid ett blev jag dumpad för formel1. Känns bra ^^ Så jag solade en stund och sen hände jag med Dessi när hon jobbade.. som vanligt känns det som. Sen cyklade jag och handlade, kom hem och lagade mat och sen åt vi. Och nu är jag här. bsolut ointressant, men det blev iaf lite text!

Idag åt vi ute för första gången i år, i like it. Förutm myggen. Värsta mutantmyggorna ute nu ju med aslånga ben! Blä. Så nu kliar det över hela mitt huvud inklusive ansikte. Mest inbillning men ändå inte allt för mysigt. det flyger massor av myggor utanför mitt fönster just nu. Hoppas att de stannar där, jag orkar inte stänga det. Och woho på att det bara är några dagar kvar till Barcelona! Jag ska bara ha med mig klänningar har jag bestämt.

Tråkigt nog så ser kvällen väldigt tom ut för min del. Jag får väl kolla parlamentet och sen någon film eller nåt. Finns inte så mycket att göra.

Och jag vill klippa mig nuuu men jag får vänta till typ 1,5 vecka innan studenten.

Nu ska jag hämta farmor och farfar på Svågertorp.




uppdaterad för ändringar såhär mitt i natten. jag borde väl sova nu antar jag...

Äsch då

Jahapp jag gjorde det till slut. Gick ju inte alls som jag tänkte ^^ Men vi får väl se hur det går. Jag skäms lite smått faktiskt, men det ska väl gå att komma över. Förutom det så känns det bra!

Jag måste plugga projekt och företagande, men jag orkar verkligen inte. Häftena är inte så lätta att plugga på och jag vet inte vad jag måste kunna och hur mycket.. Han har inte direkt varit specifik med det, bara att vi ska ha hälften rättför att bli godkända.

Ännu mer vår ute idag. Fler blommor än sist och knopparna är på bristningsgränsen nu så snart blir det grönt och fint och blommigt :) Härligt!

Imorogn blir det mediefest! paarty party!

Onsdag igen

Tiden går sjukt fort! Det är redan onsdag igen, torsdag imroogn och nästan fredag.. Och då är det mediaparty =)

Ikväll måste jag våga för sen får jag inte ge mig själv fler chanser. Mipmip.

Idag har jag solat i det fina vädert! Jag tycker om vår. Och sommar!
43 dagar kvar till studenten. Det börjar ta sig....

VEM LÄSER?

Jag är bara lite nyfiken på vilka det är som läser min blogg?
Lämna en kommentar så nyfikna jag slipper vara nyfiken!

Vårfint

Idag när jag cyklade hemfrån skolan såg jag hur färgglatt allt har börjat bli/blivit. Grönt, gult, rosa, rött. Och klarblå himmel med strålande sol. Underbart! Synd bara att det blåste lite för kallt. Och så har jag köpt hem mitt efterlängtade iste. Hur gott som helst!

Idag har jag tränat! (det blev träning igår med). Jag känner mig duktig faktiskt. Fast det går ändå plus minus noll eftersom jag äter massa goda saker. Men det får vara för stunden, för det är så gott.

Sjukt härligt, det är ca 20 grader i Barcelona. Det blir att packa ner massa klänningar! Och förhoppningsvis inhandla några nya (A). Speciell min studentklänning. Jag vill ha en ljusgul!!

På fredag blir det mediefest! Det ska bli skoj, pappa är snäll och hjälper mig med lokalpengarna, så jag kan gå. Tjoho! Kanske ska ha min snöviiklänning?

Imorgon har vi skriftliga nationella. Wish me luck!

Ojdå

haha blä jag tror jag måste gräva ner mig. Min fylla från i fredags kommer ikapp mig nu. Jag trodde att det var lugnt, men ack nej. Man borde bakbinda mig, sätta munkavel, slänga bort mobilen och låsa in mig när jag är sådär. Så uppstår inte sånahär jobbiga stunder. Jag brukar lösa dem genom att ignorera, ska jag göra så nu med? Fega Beigs slår till igen! Yeaah.

Mahaa. Och om Hannis tänker påpeka något så gör inte det :P (Om du ens har hittat hit).

Måndag igen

Nu är det måndag igen. Den 21, vilket betyder att jag nu har 5 dagar på mig att bestämma mig angående balen. Ångest. What to do?

Nu måste jag laga mat. Nu har jag ätit klart. Gott.

Ska jag träna eller inte? Blö. Jag borde verkligen göra det, men Korpengympan är ganska tråkig.. Fast dte är sista gången idag! Body attack imorgon iaf. Så lite fläskarbete blir det. Och förhoppningsvis boxning på tors! Fast jag borde städa mitt bombnedslag till rum och kaninburen. Är det en bra ursäkt att inte gympa tro?

Skola imorogn igen. Tror att det blir en meningslös dag. Först lyssna på massa tal, sen ha text (inget vettigt antagligen) och sist teater (samma parantes som text). Men kanske köpa en exta studentfestbiljett? Och ha krismöte om balen kanske? Usch what to do?

Hejdå för idag.

image2

Askungen fick sin bal. Ge mig min utan alla problem? fixa dit ES!

Jag tycker inte om rubriker.

Åååh jag har feta problem!! Hur svårt kan det vara att ställa en enkel fråga? Jag vill ha den ställd nuuuu, men min mun kan inte forma orden för min hjärna tycker att det låter fjantigt och dumt. En sista chans, sen får det vara..!

Helgen har varit bra! Fest hos Moser x2 i fredags, mådde lagom bra i lördags. Men det stabilisredaes efter två timmar i solen. Underbart väder! Sen hängde jag med Dessi på Video och sen hamnade jag hos John tills idag :) Mycket mysigt. Och det är fortfarande fint väder! Me like.



Jag ska bli lite mer som jag vill att jag ska vara.

Torsdag

Alla är så duktiga och uppdaterar sina bloggar så jag får väl också se till att göra det. Fast det skulle ju vara roligare om fler uppmärksammade det. Jag skulle vilja ha egen design på min blogg, men jag förstår verkligen inte hur man gör. Någon som vill förklara?

Igår var det 50 dagars och det var väl inte direkt värt 80+ kr. Kul ett tag, tråkigare ett längre tag. Förfest hos Max med grillning (som resulterade i svarata sojakorvar) och huvudfest på Shakespeare. Och efterfest med rostemackor och pucko hos mig. Med mig. Idag är jag ungefär så trött som man skulle kunna tro. (Jätttetrött). Det blev mat på BK med Hannis eftersom Donkan och BK har varit nattens och dagens hetaste samtalsämnen.

För övrigt så har jag ett nytt datorbort som är så ostabilt det kan bli. Det skakar så fort jag skriver, så min datorskärm är inte stilla alls. Lite irriterande faktiskt. Men mycket bekvämare än så som jag hade det förut.

Ikväll ska jag se avsnitt 10 av 10 i säsong två av Skins. Och sen byter de skådespelare :( Fast den bästa är redan borta (och mer säger jag inte ifall Moa skulle se). Till alla som inte sett Skins säger jag: Gör det!

om 12 dagar åker vi till Barcelona och då ska jag förhoppningsvis införskaffa min studentklänning. Och balklänning om jag beslutar migför att gå ändå. Om någon är desperat efter en dejt så finns jag.. Om jag inte löser det på det läskiga viset. Eller som sagt skiter i det. Fast jag vill ju ha fin klänning och fin håruppsättning.. Buhu.

Nu ska jag göra något annat. Kanske se mitt kära avsnitt och sen se Lords of Dogtown? Fast jag har för mig att den var tråkig.. Men det återstår att se!

Over and out!
Och om du vet hur man gör egen design på bloggen; berätta!!

RSS 2.0