Hej jag heter inte Rebecca

Jag blev nyss medlem på Match.com. Hmmm. Desperat någon?
Eller man kanske inte ska skylta om sånt...? Jag kan ju skylla på att jag bara gör det för skojs skull... (?)
(Det finns faktiskt riktiga puddingar där!)

Tråkdagar

Nu är det fredag igen. Ska till Dessi när hon har slutat jobba och sen kommer nog Linda och joinar, om hon inte ångrat sig. Det ska bliva gooodis (och jag är sugen på de goda chipsen med). Anledningen till att mina inlägg är så tråkigt korta är för att hela min tillvaro är grå, trist och tom. Jag skulle vilja fylla den med diverse saker och händelser, men man kan uppenbarligen inte tvinga sånt in i sitt liv, tyvärr.

Böcker påväg!

Idag har jag beställt hem 7 st böcker! Så nu är hösten och vintern räddad för ett tag framöver. Och billigt var det också, de kostade 37 & 39 kr/st. I butik kostar de runt 60-lappen. Så jag är nöjd. Höhö.

Tråkigt

Underhåll mig! Jag har tråkigt...
Ska laga mat till la familia idag, men det är inte lönt att påbörja det än. Och jag har redan varit inne på alla sidor jag brukar besöka. Sååå.. UNDERHÅLL MIIIIIG!

Ikväll blir det kanske bowling. Eller imorgon.

Dessa hanar...

Tjejer, vad ska vi ta oss till med det manliga könet?

Grattis!

Grattis till Alexandra (Pungis) som blivit mamma idag!

Idol

Hur kunde Loulou åka ut? Vavavavavava???

Förkyld i nosen

Yey på att jag har dragit på mig en förkylning som INTE blir bättre ju längre tiden går, om vi säger så. Hoppas jag inte blir sjuk bara. Förkylning, fine, men sjukdom - big no no. (Och ja, jag tycker att förkyld och sjuk är lite olika, men det är nog bara jag): Imorgon har jag lovat att följa med Dessi till stan och på tisdag ska jag jobba på Södervångs förskola. De ringde mig i fredags och frågade och jag sa JAJAJA! Men det förutsätter ju att jag inte är sjuk. Ska jobba 06.30 (!!) till 13.

Såg förresten nyss Mamma Mia. Bra film tycker jag. Jag älskar musikaler!
Nu är jag nannig och ska nog snart lägga mig och läsa lite.

Fyllebloggning

Jisses. Man ska inte blogga på fyllan. Haha. Aja, knappt någon som läser min blogg ändå. Nu ska jag bränna ut Mamma Mia och äta mer av migg godis. Gotti.

Love hurts

Sitter och lyssnar på Nasareth-Love hurts. Och visst fan är det sant?!

En kväll

Helloooooo folks! Jag sitter hr snurrig som ett ägg och försöker skriva! Mina kära päron hade 50x2 fest ikväll med PEZ som band och sprit som en del av kvllens underhållning, Gissa vilken del jag snappade upp fortast?
Min far sitter och sover i fåtöljen här brdvid.. lyckad fest? JA! Gryyyym musik och alla dansade, man blev sjukt glad av ddt hela! Och det blir inte sämre av att jag vågade det jag inte trodde att jag skulle våga (och jag var nykter!!!I). Jag hoppas på dn lycklig utång. Nu ska jag gå ut poå en cigg. Jag skulle kunna ta in en fet ko i vardagsrummet och pappa skulle inte märka något.

Kvällens bravader

Ikväll blir det att fira Maria som fyllt 18 med en kul förfest följt av en hejdundrans utgång. Måste bara komma på vad tusan jag ska ha på mig, min garderob är så tråkig!
Men först ska vi äta sushi här hemma, finally! Har varit sugen på det i evigheter nu känns det som. Och så måste jag lyckas få pli på håret så att jag slipper ha det uppsatt, men utan att vara ful med det nersläppt. Mycket volym och mycket smink gissar jag att hemligheten är. Kan bli spännande...

Mitt i natten

Nu har jag sett Maid of honor och Patrick Dempsey är hottie (allra hottiast är han dock som McDreamy). En väldigt förutsägbar film, men ett helt okej tidsfördriv. Och jag blir lite sugen på att vara kär, ävem om det mest är till besvär (höhö rim). Nu sitter jag bara här med en ask körsbärstomater som sällskap. Ett himla underskattat sällskap om du frågar mig, för goda är vad de är! Fast man får akta sig när man biter av dem, för de jävlarna sprutar!

Anyway. Imorgon måste jag gå upp lite innan 9 för jag lovade papp & mamm att boka biljetter till melodifestivalens deltävling i Malmö. Och jag är en snäll dotter (som kan somna om ganska lätt). Jag hatar melodifestivalen bigtime, men tänkte att det kanske är roligare live? Annars är det bara n¨gra timmar ur mitt liv som går till spillo. Jag har redan spillt ganska mycket, så vad gör det för skillnad?

Vad ska jag göra nu då? Jag vill inte sova.

Nya håret

Nu har jag hittat webcamen på denna datorn så jag har tagit några bilder på Hedvigfrillan. Fast jag tycker om håret när det är uppsatt, vilket det är här. (Hårfärgen kommer inte till sin rätt i dessa bilder!)
Bilder på frillen nersläppt kommer kanske tids nog...



Pissful

Usch jag ser inte klok ut... varför lugg?? Vaarför? Nu måste jag ha håret uppsatt hela tiden. Åh, måste jag alltid dras med? Jag vill se klok ut. Hurfan ska jag få pojken om jag är ful?? Huh?

Ni vet hon Hedwig med näsan & ugglan? That's me!

Update:


Nyklippt

Nu har jag klippt och färgat. Färgen blev skitbra tycker jag. Orangeröd som är lite mer orange än röd. Frisyren är ungefär denamma, lite tydigare klippning bara. Men, det finns alltid ett men, jag klippte lugg. Igen. Och nu tvivlar jag på om det var rätt beslut. Blev övertygad av min frisör att det skulle bli svinbra. Och hon tyckte det blev svinbra, men vad tycker jag? I dont know. Jag hade ju fått ut min snelugg ganska långt, nu måste jag börja om igen. Suck på mig va?

Frisyrhjälp någon?

Någon här ute i bloggvärlden som vet någon bra sida med frisyrtips? Ska klippa mig imorgon och behöver lite inspiration.

I valet och kvalet

Ah har jag sagt att jag är hopplös? Well, I am. Jag har visserligen bestämt mig gällande en viss person, man kan ju tycka att det ska räcka. Att jag insett att jag inte vill något liksom. Men nej, det finns mer. Vet inte hur mycket jag vågar skriva så jag håller mig kryptisk. Äh. Bloggen är för offentlig. Jag sätter punkt här.

Jag vill ha något sött att tugga på.

Svar

Karin och Linda om Sökt jobb:
vi är två tjejer som sitter här och funderar oss blödiga över varför burger king går före andra valmöjligheter?


Svar: Jag har redan gått igenom alla mina valmöjligheter. Jag är på botten av min lista just nu. Folk vill ju uppenbarligen inte anställa mig!

Zzzzzzz...

Nejdå, jag är inte vaken. Jag sover sen tre timmar tillbaka så att jag vaknar pigg och utvilad imorgon om jag ska jobba. Och om jag inte ska jobba så ska jag iaf göra en god frulle. Så att det är någon mening med att jag vaknar!

Sökt jobb

Nu har jag sökt jobb på Burger King i Malmö & Höllviken. 1000 gången gillt?

Inget jobb

Det blev inget jobb idag. Jag måste hitta något annat!!! Några tips?

Nattinatt

Jag är dålig på att gå och lägga mig. Riktigt värdelös faktiskt. Eftersom jag inte vet ifall jag är ledig eler ej imorgon så borde jag sova ifall jag måste gå upp halv åtta. Men behöver jag inte det så har jag gått och lagt mig i onödan. Taskigt läge. Jag är faktiskt inte så sugen på jobb om sanningen ska fram. Men får jag så måste jag snällt tacka ja, I need cash! Jag måste hitta ett fast jobb där jag vet mina arbetstider.

Äh. Mina ögon gör sig påminda om nattens sömnbrist. Får väl bli bedtime ändå.

Dagen efter igår

Fy pyttsan vad jag är trött! Och hungrig. Mat på bakfyllan är guld. Igår var en väldigt kul kväll! Fick träffa Hannis, Emma & Matilda och en del andra vars ansikten jag inte har sett på ett bra tag. Visst blev jag lite överförfriskad (fri bar är farligt, när ska jag lära mig?) men jag lyckades hålla mig på bakbenen trots allt och jag hade skoj! Så mange takk till Matilda! Vaknade upp i Hököpinge imorse, hunden hade spytt på golvet (blev en ganska rolig reaktion på det, men kan inte berätta vad för då avslöjar jag en massa! oops!) och jag insåg att jag inte hittade till bussen. Men efter lite fundering så gick det ändå. Och det slutade med att jag promenerade hem. Trots min törst, hunger och huvudvärk. Resten av dagen har spenderats sovandes och tillsammans med Vänner. Nu sitter jag mest och funderar på om det är jag som ska höra av mig igen?
Aja, det löser väl sig..

Partyparty

Det slutade med fest ikväll trots allt. Så nu ska jag bara köra mina föräldrar till sitt partaj och sen blir det en snabb makeover. Dessutom är Hannis i Sverige på en visit! = wohooo! Måste bara lösa mysteriet om var mitt svarta linne har tagit vägen, sen kan vi ha kul!

Blixtrar och dunder

Det blixtrar och mullrar (inte högt, men ändå) ute (såklart..). Är det normalt för oktober månad?
Undrar om jag får jobb imorgon? Annars måste jag rensa ut ett rum i källaren och det är ju för tråkigt...

Tråkigt

Vad tråkigt.. Ingen nappade på föregående inlägg. Pingeling!

Hjälpa mig att slå personligt rekord?

Jag är ganska lättroad. Just nu är jag 3 unika läsare från ännu ett rekord. (Fortfarande inga höga siffror, men dock, det är underhållande ändå).

Tack för chaitipset! Ska nog försöka få min kära vän Dessi att köpa pulver åt mig imorgon. Hihi. Du är så snääääll så.

Chailatte

Man har ett innehållslöst liv om man åker in till Mobilia bara för att sällskapa en kompis under hennes lunchrast. Som varar i 45 mminuter,.. Men vad gör man inte när tristessen tar vid? Blev iaf en god scones med chailatte. Jag älskar chailatte! Vill kunna göra det hemma men, någon som vet hur man gör eller om det finns färdigt att blanda eller nåt? Har bara Indiskas chaite, men gör jag enligt det receptet så smakar det inte alls likadant. Mycket tunnare och smaklösare.

Var i stan igår också. Köpte en finfin blommig klänning till mina föräldrars 100års fest. Och så blidde det färgglada strumpbyxor och present till Maria. För pengar jag inte ens äger. Men snart lön, vilket påminner mig om att jag måste ringa och fråga när mitt tidsschema ska lämnas in.

Jobb

Jag har precis skickat en jobbansökan till en Sushibar i Malmö som behövde folk. Håll alla tummar och tår ni kan! Att vicka som förskollärare kan man ju inte leva på...

Sommar på näset

Fan, såg nyss att vår sida Sommar På Näset är borttagen. Och har jag sparat på mina bra artiklar? Nej. Såg en bild på måns Zelmerlöv och kom att tänka på min och Mias intervju med honom. Skulle vilja ha den artiklen, kan vara bra att glänsa med i framtiden. Detsamma gäller alla andra texter. Crap. Jag vet att jag var jävligt seg med dedär att spara skiten, men jag har glömt det hela tiden. Någon av mina kära sommarbloggarkamrater som har sparat något?

Godafton! (eller God afton?)

Idag har jag faktiskt rört på fläsket TVÅ gånger! Först promenerade jag med Kristin (Okej, det var ingen lång runda, men Ändå!) och sen var jag på Afro Power Dance på Formtoppen, ett ganska kul träningspass faktiskt! Har bokat mig till nästa vecka också. Jag rekommenderar er med formtoppenmedlemskap att prova. Jag kommer ha träningsvärk i gumpen imorgon.

Veckan har inte bjudit på mycket jobb vill jag lova (=0,00). Får se vad som sker imorgon. Om det inte bliver jobb så ska jag till stan med Dessi. Vill ha chailatte, strumpbyxor och leggings.
....Jag är sötsugen.....vi har äpplepaj hemma....och vaniljsåspulver.....

Hejhopp

Ibland är jag en dålig uppdaterare. Men nu skriver jag. Visst har ni saknat mig?
Men jag orkar inte skriva något vettigt.

Uttråkad

Nu sitter jag uttråkad framför datorn och klockan är bara 14. Vad ska jag fördriva resten av dagen med? Min dator som är dum och dör har kidnappat mina serier, så de kan jag inte kolla på. Jag har kollat igenom alla bloggar jag brukar läsa och tvn har absolut nada att bjuda på. En väldigt konstig tanke slog mig innan: Ska jag dra på mig träningskläder och dra ut och springa? Men sen tänkte jag att det kommer aldrig hända. Så jag får sitta här och glo ett par timmar till...

Inte sova

Av någon anledning är jag alldeles uppskruvad, vet inte varför. Men jag lär inte kunna somna än på ett tag iaf, även om jag är lite nannig i ögonen. Min hjärna går på högvarv och får hela mig att bli rastlös. Kanske allt socker jag har fått i mig. Eller något annat. Eller kanske en fin kombination av socker och annat.
Har precis kollat klart filmen. Boken var bättre, men så är det väl nästan alltid. Killen som spelade Jarle var iaf ögongodis. Rödhårig och söt, mycket snyggare än min fantasi gjorde honom i boken.
Jaha.. vad ska jag göra nu?


SYTYCD

Kom nyss på att jag glömt bort att kolla vem som vann So you think you can dance. Och tack, det var rätt person som tog hem segern: Joshua, den mannen är HET. Och en bra dansare förståss.
(Ursäkta alla mina 100 inlägg idag. Jag har lite tråkigt)


Mannen som elsket Yngve

Något som gör mig lite glad kväll är att jag om drygt en timme har filmen Mannen som älskade Yngve (Mannen som elsket Yngve på originalspråk) nere. Läste boken som filmen är baserad på för något år sedan och den var verkligen jättebra (lästips!) och blev glatt överraskad när jag såg i tidningen idag att den har filmatiserats. Så nu har jag nyss satt den på nerladdning och snart är den här hos mig!

Dansarna i Idol

Dansarna i Idol är nästan lika fjantiga som dansarna i Singing Bee. Och då är det ganska illa...!

Hemkörning?

Jag tycker att affärerna i Vellinge ska införa hemkörning av varor. Så kan man beställa hem lite gott + en film utan att behöva byta kläder och bege sig ut. Men nu får jag istället ta på mig något anständigt och hoppa upp på lilla cyklen. Mhm jag är lat, jag vet, men vad ska man göra åt det?

Tråkiga jag

Jag är tråkig.

Ingen rubrik

Ahhh varför ger man sig in i sånthär alltid? Kan man inte bara leva utan killar och kärlek istället? Det är ju faktiskt alldeles för svårt för mig, för många regler som uppenbarligen bara jag har satt. Lite samarbete kanske??

Tråkigt inlägg

Nu är jag ganska nyligen hekommen från jobb och jag är trööött! Jobbade 8.30-16 idag på en avdelning med 1 och 2 åringar. Snacka om att vissa kan vara gapiga! Men ack så söta. Det känns bra att äntligen jobba med något som är kul så jag slipper att bäva mig inför morgondagen varje kväll. Imorogn bliver det jobb 7.30-13.30 på samma avdelning, fast eftersom jag har en halvtimmes rast inräknad i tiden så får jag gå hem klockan 13.
Skulle egentligen tränat idag, men lilla jag fick ingen reservplats så det blidde inget. Men jag är bokad till nästa vecka (3 gången gillt, right?).

Måndag

Urk vad jag har tråkigt! Jobbade 9-13 idag så har inte direkt haft sysselsättning för hela dagen. Somnade i en timmes tid, sen har jag läst lite och bara degat runt och hoppats på ett mirakel.. typ. Jag är lite smått orolig för mitt öra. Jag hat fått en fet inflammation i det nyaste hålet. Får hoppas jag lyckas tvätta bort den med klorhexedin eller vad det heter.
Alla barn över tre frågar mig vad jag har i läppen och varför jag har det, men den roligaste frågan fick jag ändå idag; "Varför har du ett spik i läppen?". De är ju för söta dedär små barnen. Fast just frågan om min piercing börjar bli liiite tjatig.

Jaha, vad ska jag göra nu?

Christoffer Hiding

Inatt drömde jag om Christoffer Hiding, och gissa vad? Han var min! Han var jättegullig (och snygg) och han hjälpte mig att leta efter mina nya skor som jag hade glömt i en stuga i skogen. Tänk er det, att ha honom för sig själv. Aja, sen ringde Dessi och väckte mig (okej, klockan var alldeles för mycket) och han är nu bara ett minne blott.
Och ja, jag vill fortfarande träffa herr A, men man får väl ha ett fripass? Isåfall vill jag ha ett för Kevin Borg med. Och några till...



Och här är låten från Idol som jag smälte till:


Nils var inte så förtjust i att jag och Hannis suktade efter denna man, men som sagt: fripass!

Ingen rubrik

Vilket jävla väder! Svinkallt och svinfult.. Fick sova med knästrumpor, duntofflor och dubbla täcken inatt för att inte frysa röven av mig. Sånt gör en himla glad va? Nej. Ska faktiskt muntra upp mig med en pizza ikväll. Yummie.
Enda tillfällena sånt här väder är mysigt är om man är två och kan hata det tillsammans. Kanske i soffan under en filt, kanske framför brasan, kanske med en bra film, kanske med varm choklad eller te, kanske under duntäcket, kanske i badkaret. Men ensam? Nej, då är det bara deprimerande. Jag vill ha någon som kan värma mig när jag är kall, någon som ersätter extratäcket och duntofflorna. Någon som gör tillvaron ljus trots att vi befinner oss på fel sida av solen. Någon att glömma tid och rum med. Någon som inte är borta när morgonen gryr och väckarklockan tar en tillbaka till verkligheten.

Bloggtoppen nästa

Hejsan hoppsan nu har jag nästan slått läsarrekord i min blogg. En läsare till bara! (och jag avslöjar inte the magic number för någon, för det är pinsamt att vara nöjd över en så låg siffra). But still...

Under dagen har jag iaf kommit fram till följande: Jag har jävligt svårt för att bli nöjd! Vill jag en sak, och får det, ja då önskar jag att det var annorlunda.
Och från det ena till det andra (fast utan att egentligen byta samtalsämne) så var gårdagen kul. Jag är inte bra på bowling, det har ännu en gång konstaterats, men några spärrar fick jag trots allt in. Träffade Mathilda där också, väldigt längesen man såg henne! Efter två förluster åkte vi hem till Fredrik och spelade kort, vilket gick bättre. Något ska man ju vara bra på! Sen blev uppenbarligen alla trötta för tillslut var det bara jag som var vaken. Alexander däckade på soffan, Fredrik la sig på två köksstolar (???) och Kristin somnade efter en stunds samtal i sängen. Och kvar var jag. Tillslut fick jag liv i luckan när jag bestämt mig för att åka hem. Jag fick låna Kristins bil, en kärra jag aldrig mer ska köra! Jag var livrädd hela vägen hem, har aldrig kört en trögare bil. Tacka fan för att Alexander åkte med mig, annars hade jag nog tvingats ta en taxi. Så tack vare gårdagens upplevelse har jag blivit något kräsnare gällande min framtida första bil. Men jag körde inom mig för att byta till my beloved Audi A6 innan jag fortsatte färden till Höllviken. Jag var hemma klockan 4 så trippen till Nova lund kl 10 dagen efter (dvs idag..) fick ställas in. Antagligen bara jag som är intresserad av denna historia. Men det är iaf en mer än noll!

Förresten så fyllde mitt körkort ett år igår! Bara ett år kvar av prövotiden. May the luck be with me....!

Nu måste jag göra mig iordning innan bion. Hoppas det finns gott & blandat där, jag är sugen. Och kanske lite choklad. Och festis svartvinbär.
Adjöss!

Tomteluva

Satt och kollade på bilder, fick syn på en jultomte med tomteluva och kom att tänka på vad vi brukade förknippa ordet tomteluva med förr i tiden! Har inte tänkt på det på jättelänge. Kommer någon ihåg? Har inte använt uttrycket sen typ ettan eller nåt sånt!



....INTE på tal om tomteluvor, men är det bara jag som vill kidnappa IdolKevin och förvara honom i mitt hus? Han kan få sjunga här istället för i Stockholm.

Fredag

plocka aldrig ögonbrynen när du har mens. Ett ord: AJ!!

Anyway. Ikväll vankas det bowlingdejt (om Kristin har bokat vill säga). Jag är inte så bra på det som jag trodde visade det sig sist jag bowlade (vilket också var på en dubbeldejt.. hmm), men jag kanske har blivit bättre under tiden jag inte har övat? Inte kul att förlora.. speciellt inte i fula skor.
Imorgon ska jag på bio med Dessi och Victor (mmm... ett par + jag) och se Patrik 1,5. Men eftersom jag går på dejt idag så känns det mer okej att gå på bio som tredje hjulet imorgon. Plus att jag ska äta godis.. då kan man stå ut med lite mer. (Och nej Dessi, jag har inget emot att umgås med er. Men det är lite som det är, you see?)

Nu ska jag välja kläder. Det är svårt. Vill inte vara för uppklädd, men samtidigt vill jag inte vara tråkig. Hjälp mig.......!!!??

Förkylning

Seriöst, hur svårt kan det vara att stava till ordet förkylning?
Förkyldning
Förskydning
Förskyllning

Fler förslag??

Blä

Det är ju kul att mitt pmshumör börjar nu precis innan helgen. Är det inte meningen att det ska komma INNAN mensen? Usch! Det var väl bara det sista spiket i kistan som utlöste bomben. Och hjälp vad jag skulle kunna skriva en uppsats om vissa saker just nu, men jag besparar er från det.. Och mig själv, för jag orkar inte.

Det blidde inget jobb idag. Hoppas på det imorgon istället. Annars kommer det bli en likadan dag som idag: bänkad framför Vänner. Och visst är det kul, men jag känner mig ganska värdelös när jag bara ligger hemma och fläker när jag borde göra något vettigt.

Pissväder är det också. Det hjälper ju mig jävligt mycket också!! Jag vill ha choklad...........

RSS 2.0