Farewell

Sååå, detta blir mitt hejdå till mina många läsare (höhö) för imorgon bär det av. Och om 24 timmar befinner jag mig på säker mark igen, om vi har tur!

Så farväl mina vänner!
God jul & gott nytt år osv.
Hör av er!!!!!!!!

Imorgon..!!

Ihh, en dag kvar! Imorgon åker vi till Kastrup och lämnar Sverige bakom oss i 16 dagar (14 härliga, 2 mindre härliga). Jag har ingen koll på min packning what so ever. Vad behöver jag? Måste ladda alla elektroniska prylar.. Åtminstone Ipoden. Den ska hålla mig sällskap och förhindra mig från att höra otäcka ljud i flygplanet. Sen när dess batteri tar slut, då får jag lyssna på den värdelösa flygplansradion.

För mig är det fredag imorgon. Vi lyfter från Kastrup på torsdag förmiddag, men landar i Phuket fredag morgon, bara 11 timmar senare. Så det blir 2 dagar på 1 dag? Typ.. Sen får vi inte hotellrummet direkt när vi kommer dit, så det blir att gå och käka frulle och sen sova i en solstol.. men det kan man väl överleva?

Ahh tänk, imorgon (eller fredag?? lite förvirrande ändå) så befinner jag mig i värme, sol och blått hav.


Snowboardstankar

Här sitter jag, dan före dan före åkaredan, och så längtar jag efter att åka snowboard?? What's up with that? Jag ska ju för tusan till solen!
Men ah vad jag har ångest över att jag inte ska åka till Alperna denna säsongen. Jag som fick in åkningen förra året, jag vill ju öva och bli ännu bättre! Det är ju så härligt. Well, 2010 åker vi Dessi, no matter what!

(Vad mycket engelska det blev..)


Resklar?

Packningsstressen börjar klappa mig på axlen och snart är den ikapp. Hur många kvällsklänningar behövs? Vilka skor? Hur mycket kläder kommer jag hitta på plats? Får hoppas allt som behövs hittar sin väg till resväskan.

Ikväll är det julkonsert med Es i Håslövs k:a.
Imorgon ska jag klippa luggen och inhandla det jag inte äger.
På torsdag ska jag flyga flygplan i 10-11 timmar. (Hjälp...!).

Vi åker kl 11.50 på förmiddagen, 11 timmar senare är klockan 04.50 på morgonen. Det blir en lång dag.

Jordskalv i Skåneland

2 dagar kvar.

Imorse en stund efter jag hade vaknat så kom ett jordskalv bara sådär! 4,7 på richterskalan, men så starkt kändes det inte i vårt hus, har hört historier om värre på radion. Jag kände bara att det burrade/vibrerade i sängen där jag låg och så hörde jag väggarna knaka lite. Och pappa hörde handdukstorken skaka. Och det var ungefär det hela. Men ändå, jag tycker att det är lite coolt! Det hände ju ändå inget allvarligt a' la typ Kina och såna ställen.

Thailand

Nu är det bara 3 dagar kvar till paradiset! Bort från kylan, rusket och mörkret. Me like.

Glass, ge mig glass.

Kan någon hämta hem glass til mig?
Vi har nougatsås i kylen, men saknar själva huvudingrediensen....

Ge mig en engelskman

När jag är i London (Inte om utan NÄR) så ska jag hitta en snygg brittisk hunk. Jag nöjer mig bara med en britt. Inget annat.

Torsdag

Jag har varit töt hela veckan. yey. Har fått jobb varje dag, men det är både cash och kul! Imorgon ska de gå lucia, ska bli kul att se. Sen blir det ett välförtjänt fylleslag följt av julfirande på lördag hos framor och farfar.
Nu ska jag bara sitta här och dega...

Måndag

Phu, nyligen hemkommen från jobb. Ganska rejält underbemannat, barnen verkade ana att det var kaos vilket gjorde en del av dem riktigt jobbiga. Men tack vare underbemanningen så ska jag jobba imorgon med. Börjar halv sju, slutar tre. Sen ska jag hem och fira pappa som fyller 50. Mamma har köpr champange och grejer. Sen ska vi göra oss iordning för att åka in till Köpenhamn och gå på Wallmans med farmor & farfar. Kommer jag vara trött? Yes. Det blir tidig sänggång ikväll.

London

Ohh jag är verkligen jättesugen på att åka till London nu. Vill bara dra så fort som möjligt! Har hittat en bra sida som är till hjälp både gällande boende och jobb. Skulle vara hur kul som helst om det blir av. Det måste bli av.

Tack för igår!

Igår kom jag och Frida på att vi ska försöka ta oss till London för att jobba och bo. Du är fortfarande på va? Kommer bli sjukt kul!

Gårdagen var kul! (Tack för mat + förfest Moa, väldigt trevligt). Dagen har bestått av huvudvärk, men det fick det vara värt. Nu ska jag rensa chipsskålen lagom innan maten. Och så ska jag hitta läsk. So long!

Congratz!

Idag fyller Moa år. Grattis!



Ikväll blir det party @ BeanBar för henne, Jonas (Grattis) och 2 andra.
Jag är laddad om vi bortser från att jag vaknade med halsont, förkylning och huvudvärk. Jag tackar uppfinnarna för värktabletter.

En annan typ av resa kanske?

Nu när jag läser om Australiengängets reseplaner så blir jag också sugen (blandat med ångest över att sitta hemma och ruttna i Sverige) på att dra iväg. Men jag har inget fast jobb, och därför ingen fast inkomst (och inte är den hög heller), så jag kan inte köra på samma resetyp som dem. MEN jag tänker såhär, att jag kan ju åka till tex en semesterort (något varmt ställe) och jobba där! Då behöver man ju inte lika mycket pengar med sig (och min frisör sa att det är ganska lätt att få jobb och boende om man inte är kräsen (fast jag bor gärna inte i ett skabbhål)) och man kan ända komma iväg och ha kul! Det blir ju ingen "se världen" resa, mer jobba- sola- träffa nya folk- festa- kanske byta ort nån gång- och bara ha kul-resa.
Någon som skulle kunna tänka sig det tillsammans med moi?

Finns inte så många kvar kanske, men jag vet ett par stycken som inte har några planer, och ni är sugna, visst är ni?

Fredag

Nu kom jag nyss hem från jobb. Jobbat både igår och idag, så jag har cashat in ett par slantar minsann. Ikväll blir det Idol med Dessi och Hannis (antar jag). Ut med Alice!
Nu ska jag sysselsätta mig till vi ska äta... tv?

Idag

Idag bev det inget jobb.
Idag össnöar det ute. Det har det gjort väldigt länge. Hade det varit minusgrader hade vi haft massvis med snö nu. Jävligt taskigt att det ligger på plus...!!
Idag ska jag på dragshow med Hannis, Emma & Matilda. Det var kul sist, så hoppas det är kul ikväll med.
Idag ska vi dricka öl. Ska bli gott.
Idag vill jag att det ska vara bara några dagar kvar till Thailand. (15 dagar är iofs ganska nice det med).

Znark

Förresten så är jag trööööött...!
Fick jobb idag. Fast det är kul.

Bye bye belly

Från och med nu så ska jag bli nyttig. Jag SKAA. Beach 09 redan nu. Thailand är kört, där får jag se ut som jag gör.. Men jag ska börja träna (någon som vill joina på formtoppen?) och bara äta godis ibland ibland. Och äta många sallader. Mest av allt skulle jag vilja att det räckte med ett magic pill som tar bort några kilon i veckan. Och när man slutar med pillret, så går man inte upp igen. Önskedrömmar va?

RSS 2.0