Lördag

Ojoj vad jag uppdaterar mycket!
Finns inte så mkt att säga. Fest igår, fest ikväll. Fest varje helg. Inte bra för kroppen, men det får den fan ta. Lite kul får man ha! Hihi. Måste bara komma på vad jag ska ha på mig.
End of update.

Kalaskväll

Ikväll är det party och jag ska vara på finfint humör!

Nu återstår bara förberedelserna. Måste göra sallad, vispa grädde, duka, ställa fram allt, fixa med musiken och vad mer?

Torsdag

Se föregående inlägg.

Måndag

Piiiiiiss ooooooooff.

Det är dagens visdomsord.

Söndag

Snart är det dags för släktkalas. Finns väl roligare saker att göra, men förmodligen inte idag. Smörgåstårta står på menyn, perfekt bakismat. Och sen är det marängtårta som jag slavat med halva dagen. Även detta perfekt mat en dag som denna. Och imorgon är det dags att lämna tonåren bakom sig. Jag kommer inte längre vara tonåring. Betyder det att jag är vuxen? Hoppas inte det..! Ska iaf på restaurang, är redan sugen.. Och dagen ska spenderas med Linda i Malmö. Kan ju inte bara vara hemma på min födelsedag. Lite trist.
Nu ska jag försöka haffa duschen.

Partyhelg!

Denna helgen består till 100% av party. Det gillar jag! KB igår och inflyttningsfest + slagt ikväll. Jag är laddad. Huvudvärken börjar släppa, jag sitter med hårfärg i håret, vi ska äta sushi till mat och jag ska dricka gott vin. Och så ska jag träffa x också. Så visst fan ska det bli en bra kväll!

Och värt att tillägga är att det bara är ynka 2 dagar till jag fyller 20!

Världens otrevligaste gubbe

Idag efter jobb begav jag mig till Skånetrafikens lya på centralen för att köpa månadskort. Det var en jävla massa folk där och en tjej satt på en av bänkarna med sin västa bredvid sig. Då kom en gubbe fram till henne:

Gubben: Flytta din jävla väska!
Tjejen: Va?
Gubben: Kan du flytta din väska?!
Tjejen: Du behöver inte vara så otrevlig, du kan  bara be mig flytta den snällt.
Gubben: Jag kan fisa dig i ansiktet också!

Behöver jag säga att tjejen drog ganska kvickt? Och slängde ett "Jävla äckel" efter sig. Och sen var han inte mycket trevligare mot personalen som tydligen inte kunde hjälpa honom (han begärde saker som var ganska omöjliga för dem att fixa). Palla vara så jävla otrevlig helt oprovocerat. Men man blir kanske så om man har näsborrar stora som kraterhål. Alla hjärncellerna har väl runnit ut..


Kan tillägga att jag är trööött. Tidig säng ikväll.

Kloka barn.

Hur känns det att bli kär?
"Ungefär som en lavin där du måste fly för ditt liv."
John, 9 år


Angående åldern då man kan få gifta sig.

"När du är 84, för när du är så gammal jobbar du inte mer, och man kan ligga i sovrummet och älska varandra hela dagen."
Carolyn, 8 år

Dags att jobba.

Jag är härmed inte längre arbetslös! Helt underbart. Och arbetsplatsen ska jag nog trivas alldeles utmärkt på. Härliga människor och härlig stämning. Mycket tävling men ingen konkurrens. Likey likey.
Imorgon skriver jag kontrakt och börjar jobba!

Provjobb

Imorgon ska jag provjobba. Hoppas på det bästa!
Jag är dålig på updates, men har inte så mkt att komma med. Har jobbat på Södervång mån+idag. Kanske för sista gången på himla länge? Vi får se. Det hänger på morgondagen. Nu ska jag återgå till tvn.

RSS 2.0