Fredag

Fredag igen! En vecka kvar i skolan. Me like. 

I onsdags var det lussevaka på Shakespeare, massa tråkigt var det, bara massa småfolk. Bättre lycka nästa gång, Jag lyckades iaf tappa rösten (som jag hittade igår igen) och förvärra min förkylning och hosta och halsont. Men det är inte helt illa än iaf, så därför ska jag hålla mig lugn denna helgen. Jag vill ha goooodiiis! Och tjockmat. På onsdag måste jag nog träna...!

Julkappshandling måste jag också göra. Fast jag vet bara vad min bror ska få, och det ska jag beställa på internet. Så resten ser lite mörkt ut. Förslag någon? Till en mamma, en pappa och en Hannis.

Jag vill ha sportlov nuu. Jag vill åka snowboard nuu!

Snart är det jullov

Om jag förstår statistiktabellen rätt så är det iallafall några som läser vad jag skriver, även om det är långt ifrån alla. Ett framsteg är alltid ett framsteg. Nu är min dator lämnad åt datordoktorns öde, håll tummarna att det går bra! Snart är det jullov och det är skönt som fan. Då kanske jag kan få tid att både påbörja och avsluta en novell, jag känner att det börjar dra ihop sig med tanke på allt annat som också måste göras innan den 5 juni.

Jag har en förhoppningsvis fungerande idé om hur mitt rum ska ändras om. Det är bra, för jag tycker inte om det just nu. Jag skulle vilja hyra in Roomservice (gratis då förståss) och låta dem göra om i mitt rum. Det blir ju alltid lika bra. Istället får jag själv duga som hjärna, och någon annan som muskler och borrare. Typ pappa. 

Fredagar är bra, då slutar vi 09.40. Och eftersom det är fredag imorgon så är imorogn bra. Vi ska fortsätta annonssäljandet. Vi måste bara öva upp vårt säljarordförråd innan dess. Men det ska väl gå.

Nu ska jag fortsätta att skriva om kroppens muskler. Yey!

Rubrik

Idag blidde det ingen skola för det tillät inte min kropp. Och måndagar som är en bra dag att vara  i skolan eftersom vi bara håller på med tidningen då. Menmen, what to doo. Skönt att sova med vill jag lova. Kollade på Vakna med the voice imorse (alla andra kanaler visade TV shop eller nyhetsmorgon) och de meddelade att Coca cola ska göra Coca cola med pepparkakassmak. (Fortfarande inoficiellt, men det fanns säkra källor). Jag personligen tycker att det låter äckligt. Ungefär i klass med Coca cola vanilj.

Igår var vi inne hos datorsmeden i Vellinge och berättade vad min dator sysslar med för dumheter. Han förstod direkt att det var en Acer det var frågan om, och om det är moderkortet det är fel på så kan jag lika gärna köpa ny dator sa han. (För vilka pengar undrar jag). Så köp för all del ingen Acer, det verkar vara fakta att de pajar efter ett tag.

Tydligen så är vår Arbetsmiljö & säkerhetslärare tillbaka igen, så imorgon mste jag nog redovisa om jag går till skolan. Och det vill jag ju inte.


Första advent?

Första advent idag. Vet inte vad jag ska tycka faktiskt. Och det spelar ju egentligen ingen roll heller, för vem ska göra mig till viljes om jag bestämmer mig för att inte tycka om det? Så deal with it typ. Förut brukade jag få julstämning, eller åtminstone mysstämning, av fördta advent. Men idag känner jag ingenting. (Jag fryser, det är typ allt). Det känns mer som en vanlig gråmulen höstdag. Det är bara för att tiden går så satans fort! Hela hösten är redan över, men var tog den vägen?! Jag hann knappt reagera så var alla röda löv borta och det stod vinter på schemat. Utan snö, såklart. Men jag hoppas att både julstämningen och snön infinner sig snart, och håller i sig ända fram till den 24 december. (och lite till) Jag vill gärna ha snö till nyår med.

Nu ska jag på julskyltning i byn.

En lördag

Såhär i vintertid föredrar jag kvällarna och nätterna framför morgonarna och dagarna. Mörkret är mysigare än de gråa trista dagarna, fast jag måste säga att det är lite läskigt att gå ute ensam. Nackdelen med att lägga sig sent (eller tidigt, beroende på hur man väljer att se klockan) är min pappa som har sina egna åsikter om när jag ska gå upp, och de delar han gärna med sig av....
När det är mörkt ser man inte hur tråkigt vår svenska vinter är. (Tyvärr hindrar det inte oss att känna den), men man kan inte få allt. Att sitta uppe med några viktiga personer tills det ljusnar är härligt. Speciellt när det är vinter på riktigt, med snö och allt. Det blir en annan stämning då. Och mörkret blir mindre mörkt och instängande. (Ge mig snö).


Kvällen spenderade jag hos Dessi med film och onlinespel. Hon var sjukis och var ensam hemma, vad passar då bättre än en Beigs, tänkte hon! Så jag kom på min räcercykel och höll henne sällskap. Glass med persikor, mums. Sen tog jag min räcercykel hem och kollade på Hairspray. (En glad och uppiggande film, se den). Och nu sitter jag här och funderar på att lägga mig och läsa. (Jag har funderat klart, resten av kvällen spenderar jag med Harry Potter). Nattinatt!


RSS 2.0