4

Om 4 timmar går bilen till Roskilde. Jag har bara lagt ner en hushålsrulle i väskan so far. Fast allt annat ligger på sängen så det är inte så illa som det låter. Jag är bara orolig att något viktigt kommer glömma att följa med. Snopet att glömma typ tältet eller biljetten. Hrm..måste komma på hur jag ska transportera partytältet också. Och så får alla som läser detta hålla tummarna att jag slipper hänga allt utanpå väskan som förra året när väskplatserna tog slut. Jag var ungefär en meter bred då vill jag lova. Med Toppenpåsar dinglande på sidorna. Måste ha sett heldumt ut. Och när jag och Matilda försökte ta både vår egen och Hannis & Emmas packning + allt "handbagage" till en vettig campingplats. DET måste ha sett idiotiskt ut. En gigantisk väska på ryggen och en lika stor på magen. Sen tog det ungefär tre sekunde innan vi föll åt något håll. Fast det var ganska kul. Och det var ren tur att vi fick en så bra campingplats som vi fick. Jag hoppas att vi är där i hyfsad tid nu i år när vi kommer runt 23 tiden. Jag vill få plats med de andra. Så de måste lyckas passa plats till oss om vi inte kan smyga oss fram i kön. Aja, nu ska jag fråga mamma vad hon tycker om antalet kläder i varje kategori. Hejdå sålänge!

MUms

Är du sugen på något gott att tugga på? Köp Cheez & Fun från Den skrattande kon då! Antingen naturell eller Champinjon-Ädelost-lök. Ah det är hur gott som helst. Köpte ett paket som jag ska ta med till Roskilde som jag kan äta lite på ikväll. Men det är lite svårt att hålla fingrarna borta...

Mot Roskilde och vidare!

Ah ikväll bär det av. Vet inte exakt när, men mellan typ sex och nio kanske. Sen ska vi köa till klockan åtta imorgon då insläppet börjar. Fast jag vet inte hur ordentlig kön är såhär kvällen innan när folk festar och har sig. Så vi kan kanske smyga oss fram till Skanörarna som är där lite tidigare än oss. Skulle underlätta eftersom vi ska slå samman våra camp. Två 3x3 m partytält. Hoppas vå får ha det så för alla festivalbossar.

Dagen kommer alltså gå ut på att plocka fram, packa, handla och komma på vad jag har glömt.
... Kanske har för många linnen / t-shirtar redan nu? SKa jag ha en klänning till? Ett par shorts till? Var är alla mina strumpor? Ska jag ha mina "halvbrallor"? Vilka tjocktröjor? Får allt plats i väskan???

Och en sak till. Gissa vem som gick upp klockan 09.50 idag?

Freeedaag

Slut på jobb tills jag väljer att gå tillbaka. Sweet dude. Måste bli av med lite av Roskildestressen snart. Har inte gjort ett skit och vi åker imorgon kväll. Blä på det. Får väl lägga fram kläder och skriva en lista eller nåt. Jaha det vart det. Hejdå.

Tjoff tjoff

Det slutade med att jag hejade på Spanien. Plus Arshavin. För de som missat det (höhö) så vann Spain. Och jag missar finalen. Väldigt surt. Jag hejar på Spanien. Bort med Tyskland. Hoppas på storbildsskärm på Riskilde kanske? (Fast jag lär glömma bort det...) Äh, ge mig resultatet bara efteråt! Godnatt.

En dag kvar

En jobbdag kvar! Fatta vad skööööönt. Sen slipper ag stiga upp klockan 6 varje morgon och vara trött precis alla vakna timmar. Om jag inte bestämmer mig för att jobba två veckor i augusti. Det får vi se då.
Idag har jag inte gjort allt för mycket... Jobbat, sovit, ätit mat, ätit glass & gjordgubbar. Typ. Snart kommer Dessi och då ska vi glo fotboll och käka popcorn.

Just nu kollar jag på ett sjukt program. Superfat VS superskinny. De rådissar rumpor som är för feta. Och vissa är inte så farliga. Sånahär program gör ju inte utseendefixeringen bättre. Fast vissa är faktiskt lite oversize och vissa undersize. De byter mat med varandra. Jag skulle vilja testa de smalas mat lite ^^ Om de har blivit smala av det så kan väl jag med? (Nej jag ska inte bli skinn och ben, jag tror inte att det är möjligt för mig).

Fluff fluff nu kommer snart Dessi. Hejdåå.

Hoho?

Haaallååå kan folk börja läsa min blogg eller vava? Haha. Känns som om jag skriver för tomma burkar. ag vill INTE bli en blondinbella (typ redheadbeigs) men kanske några fler människor? Fast ja, mitt liv är ju iofs inte så intressant. Faktiskt.

Turkarna åkte iaf ut ur EM, så nu återstår morgondagens match innan finalen. (Heja Ryssland). Jag som började heja på Turkiet. De var bra idag. Men icke. Och så var det avbrott hela tiden. Dåligt! Meeen, vafan. Två matcher to go, sen är mitt intresse slut fram till VM (om två år?).

Alanya bokat!

Ahhh var i stan med Dessi och Linda idag och kollade resa. Och reserverade!! Jag, Dessi och Linda är säkrade, vi åker no matter what. Sen bokade vi Frida, Robin, Mattson och Pontus med. Hoppas de hänger på. I do I do. Och Hannis? Det kommer bli suuuper! Alanya blir det i år igen, love it. Den 20 augusti blir det. Ahh!! :D

Och nu är det bara två jobbdagar kvar. Sen är det Roskilde och ledighet! Kanske två veckor sen i början av augustoi för att finansiera resan lite mer, men annars är jag fri som en fågel och det kommer bli en supersommar!

Ikväll är det Tyskland - Turkiet. Hejar på ingen särskild. Men kanske Tyskland ändå? Och imorgon är det Ryssland - Spanien. Heja Ryssland! Sen är det final och sen är mitt fotbollsintresse över till nästa stora spel.

Nu har jag inte mer att säga mer än att jag är sötsugen. Igen.....

Inte längre söndag

för idag är det tisdag.

Har jobbat... sen blev det en vända inom Vellinge town för att berika mig med ett par nya stövlar, mascara + kajal samt min käära Roskildebiljett! Så nu är jag fit for fight. Nästan iaf. De två timmar jag lyckades sova inatt drömde jag en konstig dröm:
Vi skulle campa på Roskilde. Men det var mitt i vintern och syftet var snowboardåkning. (Saknar det för övrigt!). Iallafall så planerade jag för hur man skulle torka underställen i tältet och så funderade jag ut att man kunde snöra snowboardbootsen i liften istället för i tältet, för smidighetens skull. Dessutom så var vi tvugna att åka inom Maria Lindeberg (?!) innan vi åkte. Varför minns jag inte. När vi väl kom dit så hade jag glömt min biljett hemma. Så jag ringde pappa, och så kom jag på massor med saker som jag hade glömt! Naaeej. Jag ska aldrig campa i snö. Och jag ska komma ihåg min biljett.

Fortfarande söndag

Shooooo. Idag blev jag fattigare, men jag har också massa mer grejer till Roskilde nu. Och så råkade jag köpa en bok. Mötley Crüe the dirt. En på jobb tipsade om den, så nu ligger den på min säng tillsammans med allt annat jag inte orkat plocka undan.

Det blinkar och mullrar utanför mitt fönster. Det skulle vara mysigt att krypa ner under en filt. Oensam. Menmen, det passar ju inte ihop med mitt nya liv, så jag låter bli att krypa ner överhuvudtaget. Ska ta och ladda ner lite ny musik.


Här är ett till Filippa Bark-klipp:


Söndag

Nu sitter jag och väntar på att jag ska köra och hämta upp Hannis för en tur till Malmö stad. Det blir Roskildeshopping på Biltema & Mobilia. Roskilde kommer att bli en dyr historia, jag är glad att jag fick biljetten i födelsedagspresent, annars hade det svidit på kontot. Har precis lånat 2000 kr av mitt sparkonto. När min lön kommer går pengarna raka vägen in dit. Känns kul ja... Weeell, nu ska jag lägga saker i väskan, hear me later, Hoj!

Midsommar

Igår var det midsommar och det var nog det mest lyckande midsommarfriandet nånsin. Kom hem till Robin vid halv 5-5 nångång och började med att klä midsommarstången. Sen efter en halv evighet blev det mat och senrae under kvällen dök resten av folket upp. Tält i trädgården och musik + dans på terassen. Vi hade dessutom lekar + dans runt stången. En jättekul kväll. Tack Robin och alla andra!
Vaknade upp imorse hos Robin och sen anlände några andra för att städa undan. Jag var inte i skick att stå upp så jag fick ligga kvar i sängen. Sen vaknade jag också till liv och det grillades korv med Robins päron och vid tre var jag hemma igen. Jag har fortfarande gårdagens kläder på mig. Oops.... Men men, det blev en trevlig morgon med trots min odrägliga bakfylla.

Snart ska pappi hämta pizza och sen blir det godis, fptboll och film hemma hos Dessi. Onyttig dag men så får det vara ibland. (Eller nästan alltid.)
Sjukt skönt med en extra ledig dag. Nästa vecka är sista jobbveckan och sen är det Roskilde!! Kul som fan.

Fredagskul

Okej, alla har säkert redan sett alla klipp, men de är så himla kul. Kolla in Filippa Bark @ youtube. Både klippen hos Robin och Centralskolan. Ah jag älskar henne!

Här är ett klipp. (Jag tycker de hos Robins är roligast)



Såhär kul har jag

Sitter fortfarande och väntar på att någon ska komma och knacka på min dörr och ge mig en påse med gott godis. Hur mkt längre tror ni att jag får vänta?



1. Vad heter du?
Rebecca
2. Vad kallas du?
Beigs, Beiga mest
3. Vad vill du bli kallad?
Har vant mig vid ovanstående nu
4. Födelsedatum?
16 Mars
5. Stjärntecken?
Fisk
6. Lunar?
Gav jag upp för ett tag sen ja
7. Msn?
Ja
8. Helgon?
Vem?
9. Vart bor du?
Vellinge town
10. Vad har du för mobil?
Samsung nånting
11. Har du en egen dator?
Ja
12. Vem är din/dina bästisar?
Bäääzztizzzar
13. Har du något husdjur?
En kaanin
14. Vad ska du göra i sommar?
Jobba klart, Roskilde och förhoppningsvis resa, Gbg och Halmstad?
15. Favoritfärg?
Green
16. Turnummer?
Inget. Men 3 eller 7 ska det sluta på om något.
17. Vad älskar du mest?
Äh
18. Intressen?
Intressen?
19. Favoritband/artist?
Ingen aning
20. Favoritlåt med ditt favoritband/artist?
-
21. Namnsdag?

17 maj, Norges nationaldag. Så jag kommer lite i skymundan.
22. Vad skulle du vilja heta? (för-andranamn-efternamn)
Ja inte vet jag

23. Vad heter du på din msn just nu?
Rebecca
24. Hur många online?
47
25. Vem är nummer 15?
Emily
26. Vem har du blockat?
Många
27. Hur många olika grupper har du?
Online och offline
28. Har du några olästa mail på hotmail?
Ja 8
29. Har du några nya kommentarer på bilddagboken?
Nej
30. Isf hur många?
0
31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut?

Snygg?

32. Beskriv ditt hår.
Blekt rött
33. Har du några piercingar/tatueringar?
Piercingar har jag
34. Vart skulle du bo om du fick välja?
Inomhus
35. Bor du i lägenhet eller villa?
Villa
36. Vilken färg är snyggast på kläder?
Beror väl på
37. Vad har du på dig?
Mjukis och t-shirt
38. Har du något i håret just nu?
Gummisnodd & klämmor & hårnålar
39. Vad har du gjort idag?
Jobbat
40. Vad ska du göra i morgon?
Partaja
41. Hur mår du just nu?
Trött
42. Hur brukar du annars må?
Bra
43. Är du sjuk?
Förkylning på utgång, hosta
44. Har du ont nånstans?
Ja
45. Har du gått till tandläkaren detta året?
Ja
46. Vad heter din pappa?
Björn
47. Har du några syskon?
1
48. Vilket är ditt favoritdjur?
Vet inte
49. Äter du ofta godis?
Inte på senare. Annars, Ja
50. Vilket är ditt favoritgodis?
Gott godis
51. Vad är det finaste som finns?
Öh...
52. Vilken är din favoritdryck?
hm
53. Vilket är ditt favorit tv-program ?
Oh. Många.
54. Vilken är din favorit veckodag?
Lördag
55. Vem är din förebild?
Ingen
56. Vad är bäst med dig?
Jag
57. Har du några komplex?
mmm
58. Hatar du någon just nu?

Hatar och hatar

59. Saknar du någon just nu?
Jaa
60. Har du kysst en apa?
Många
61. Vilket husdjur skulle du vilja ha?
Min kanin duger finfint
62. Är du allergisk mot något?
Nej
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb?
Nej
64. Hur många bilder har du lagt ut?
Vet inte, pallar inte se efter
65. Vad har du valt för bild här ovan?
Detta är inte bilddagboken......
66. Vilket band är det sämsta som finns?
Donnoo
67. Är du kär?
Nej jag sysslar inte med sånt längre
68. Isåfall i vem?
^
69. Vad är din civilstatus?
Slampa
70. Vad har du för sexuell läggning?
Pojkar
71. Är du homofob?
Nej
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken?
Ja
73. Isåfall vilken/vilka?
Många?
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet?
Dubbelnamn
75. Vilket är det fulaste killnamnet?
Dubbelnamn
76. Har du varit hos frisören det här året?

Jaa

77. Använder du nagellack?
Ja när jag orkar
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster?
Persienner
79. Har du eget rum?
Jaa
80. Har du en dubbelsäng?
Nej, 120
81. Har du en egen tv?
Ja
82. När flyttade du senast?
Öh typ 93? Eller 92?
83. Vilken stil har du?
Min?
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med?
Nån snygg
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp?
Öhh..
86. Vilken kändiskille har snyggast kropp?
Inte fan vet jag
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad?
Alltid
88. Har du hoppat studsmatta det här året?
Nej
89. Vilken är den godaste frukten?
Vindruvor
90. Äter du grönsaker varje dag?
Nej
91. Dricker du så mycket vatten som man ska?
På senare har det blivit en del
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig?
Supersize
93. Hur lång är du?
173 cm
94. Är du nöjd med dig själv?
Mjä
95. Vad är du bra på?
Att äta onyttigt skit?
96. Har du en egen hemsida?
Näh
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken?
Engelska bilddagboken?
98. Hur gammal önskar du att du var?
20
99. Vad är klockan just nu?
21.04
100. Är det jobbigt att svara på frågor?
Nej jag är uttråkad. Fortfarande inget godis
101. Hur ser din dataskärm ut?
Öh fyllld med dumma frågor?
102. Har du städat idag?
Nää
103. Har du varit ute idag?
Ja
104. Vem ringde du senast?
Öh Hannis kanske?
105. Vad var du senast arg på?
Säger jag inte
106. Vad har du för status på msn just nu?
Inte vid datorn
107. Vad har du ätit idag?
Mackor, korvstroganoff med mackisar, jordgubbsfil, qournfileer med pommes.

108. Önskar du att du var tjockare?
Hahahahahaha.......
109. Hur många hus har du bott i?
2
110. Är du medlem på last.fm?

111. Lyssnar du på webradio?
Nej
112. Bäddar du sängen?
Nä varför ska man det?
113. Har du lätt för att somna?
Nej
114. Snarkar du?
Inte vad jag kan höra
115. Vad har du för startsida?
Msn
116. Har du ett trådlöst tangentbord?
Nej laptop
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon?
Nej jag hör ändå
118. Vad lyssnar du på just nu?
Jason Mraz
119. Vad har du för ögonfärg?
Gröna
120. Vill du tatuera dig?
Kanske
121. Vad har du för visningsbild på msn?
Studentbild
122. Vilka sidor/program är du inne på nu?

Bloggen

123. Laddar du olagligt ner musik?
Jaa
124. Har du en egen iPod?
Ja
125. Är du fet?
Smällfet
126. Vad önskar du dig i julklapp?
Öh tankarna har inte varit där än
127. Ska du köpa prada-mobilen?
Verkligen inte
128. Har du sett filmen "Linas Kvällsbok"?
Ja
129. Är du emo?
Fuck yeah
130. Vad stör du dig på?
Att det inte kommer någon med godis till mig
131. Vad är emo enligt dig?
Fjanteri
132. Brukar du lyssna på hög musik?
Gör det just nu
133. Vad gör du om dagarna?
Jobbar just nu. Annars så lite som möjligt
134. Tycker du om popcorn?
Ja
135. Vilken är din favoritläsk?
Colaa
136. Vad är din favoriträtt?
Mat
137. Vad tycker du om raggare?
Grauur
138. Vad tycker du om punkare?
Grauur
139. Har du skurit dig nån gång?
Mhm senast på jobb idag
140. Är du död?
Verkar inte så
141. Är du osynlig?
Om jag vill
142. Filar du naglarna?
Ja
143. Har du fräknar?
Ja
144. Har du posters på dina väggar?
Nej
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance?
Haha nej
146. Vem känner du som har haft mest mobiler?
Öh inte fan vet jag? Mig jsälv kanske? Slarvmaja
147. Vilket är ditt favoritämne ?
Rast
148. Vilket ämne hatar du?
De flesta
149. Vilket ämne har du bäst betyg i?
Några
150. Vilket ämne har du sämst betyg i?
Matte bla
151. Favoritstad?
Vet inte
152. Favorit Loka?
Bubbelvatten = blä
153. Hatar du din dator?
Ibland
154. Älskar du din dator?
Dah
155. Är din dator bög?
Ja, varannan måndag
156. Vad är ditt favoritplagg?
Inte jeans
157. Vilka affärer handlar du oftasti?
Billiga
158. Vart handlar du? (stad)
Malmö
159. Favorit tv-serie?
Många som sagt
160. Tycker du Top Model är roligt?
Ibland
161. Vilken är din favoritbok?
Många
162. Favoritfilm?
Vet ej
163. Vilken är den bästa musikgenren?
Bra-grengren
164. Bada eller sola?
Båda kanske?
165. Katt eller hund?
Kise
166. Åska eller sol?
Sol
167. Vinter eller sommar?
Sommar
168. Knarkar du?
Mhhhhmmmm
169. Röker du?
Kanske
170. Super du?
Jag är onykter nykterist
171. Äter du?
Det syns väl?
172. Snusar du?
Blä
173. Röker vattenpipa?
Om jag har någon i närheten
174. Vad är mer gott?
Mycket?
175. Tycker du om salt?
Jaa
176. Har du kysst din egna spegelbild?
Antagligen
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild?

Sexy mama?

178. Ät en banan!
Jag vill ha godis
179. Har du runkat nån gång?
Gud ja, varje dag mellan 19-21
180. Använder du för mycket hårspray?
Hm ja
181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det?
Jag har annat för mig faktiskt
182. Favoritsäng?
Min
183. Har du sovit i en säng på ett varuhus?
Nej?
184. Har du haft sex med din bästa kompis?
Nej
185. Vill du ha sex just nu?
Ja?
186. Vem av alla du hånglat med är bäst på det?
Öh..
187. Favoritmeny på McDonalds?
Veggie?
188. McDonalds eller Burger King?

BK

189. Svart eller vitt?
Svart
190. Rosa eller grönt?
Grönt
191. Död eller levande?
Trevligt att leva, aldrig provat död
192. Rädda joppe?
Nejtack
193. Tittar du på tv just nu?
Nej
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm?
Har jag varit. Sett ridskolan eller?? Jag är hästen.
195. Favoritkaraktär i Simpsons?

Homer

196. Skulle du kunna sjunga på Allsång på Skansen?
Definitivt inte
197. Skulle du vilja gifta dig med Marilyn Manson?
Nej
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i Blink-182?
Varför inte
200. Städat eller stökigt?
Gissa


 


 

...Fortfarande ingen med godis här....


Trööööött

Nu är jag ledig. Woho. (Ja, jag jobbar på måndag igen, men det är hela 3 dagar med sovmorgon!). Imorgon är det midsummer. Då blir det picknick (snälla sol, kom!) och sen party @ Robin. Jag är sugen! Partaja med alla, känns som ett tag sen sist.
Det har inte varit en särskilt händelserik vecka egentligen. Jag insåg att Sverige suger på fotboll, en arbetskamrat fick kicken, jag har umgåtts lite hit & dit, ätit chips, dippa och choklad fast jag inte fick (ojsan. Fast jag insåg också att mina lår inte kommer hinna krympa till Roskilde i vilket fall, så det kanske inte gör något) och så har jag väl gjort lite annat skoj och oskoj.

Dagens händelse: BETYGEN!. Peter måste vara en virrig man eller så är han jävligt snäll (kanske för att jag svarade på hans mail) men jaag fick fan MVG i text c! Och han sa att jag låg på VG och jag har inte fått så mkt mvg sen dess vad jag vet. Men Tack som fan! Och sen räknade jag ut mitt snitt, och gissa vad? Det var högre än jag trodde! Yeah.

Ikväll vill jag se på film. Och jag vill ha gods. Oj vad sugen jag blev. Men jag åt ju sånt skit igår, får jag? Vavava? Får jag? Imorgon kommer det att konsumeras alkohol, var på kroppen sätter det sig? (Utom i levern då). Hrmmm. Äh vafan, jag ska ha godis. Åh mumzzz.

Sova skulle också vara skönt, lyckades efter många avbrott få mig en stunds sömn innan idag. Förstår inte varför alla ska störa just då? Sluta stör när jag sover, tack! (Eller försöker).

Mjau jag vill ha min lön. Den ska tydligen komma snart. Klääääääder. (Fast mest Roskildegrejs). Och idaag är det bara 9 dagar kvar till uppvärmningen börjar. Och vi åker  kvällen innan. Ge mig! DÅ vill jag lova att det är party.

Nu har jag inget mer på hjärnan. Hejdå då.

Jason Mraz

Okej, ett inlägg till.

Måste bara tipzzzza. Köp/Ladda ner (jag vet, dååligt. Men billigt) Jason Mraz's alla tre album. Han är mycket mer än en sönderspelad I'm yours.

Studentbilder

Jaa, några studentbilder kanske? Har visserligen inte så många utomstående läsare, men vafan. Bilder gör bloggen piffigare, right?


Mp3ab på frukosten hos Max.


Utspark



Flaket. Love it.




Äh, det får räcka. Jag vill tillbaka igen, bara just den dagen.

Heeyhoo

Jobbat idag igen. Bytt uppgifter och avdelning (till galler) och workmates. Jag gillar nog detta bättre, dagen går i turbo och det är lättare att prata med dessa. Lite dåligt för mig bara att jag alltid hamnar med rökare ^^ Men jag säger att efter Roskilde så ska jag bli duktigare. Japp. På torsdag är det halvdag (till 12) och på fredag är det ledigt. Jag gillar läget, fast det är ju ingen inkomst direkt. Funderar på att erbjuda mig att jobba till kvart i 5 som de andra på gallert gör. Eftersom det ändå går fort efter lunch och halv tre-fikan. Får se.

Vad händer ikväll hallå hallå? Jag är trött men jag vill göra något.
Imorgon är det fotboll. Heja Sverige!

Jobb

Det enda jag har hunnit med idag är jobb. Och denna dag gick vääldigt fort för att vara jobbdag måste jag säga! Jag tror att klockan hoppade över någon timme här & där, för jag hann knapt sätta mig efter frukosten innan det var dags för lunch. Den tiden där emellan bara flög iväg. Men jag klagar inte. Ju fortare dagarna går desto snabbare kommer jag hem. För så kul är där inte. Men det är okej. Bättre än tidigare år.
Nu ska jag slänga mig i soffan med min nya bok. Hejhoj!

Roskildebilder

Jag tänkte att jag ska ha lite bilder nu for once. Det blir Roskildebilder mest för att jag är så pepp!


Sa jag att det regnade förra året?   Det regnar inte i år, inte i samma mängder iaf!
Sa jag att det regnade förra året?


Men lite lera har väl ingen dött av.


Och vi hade ändå gömt massor i sovsäckarna. Mjau.


Ölglas


GI? Viktväktarna? Kvällsmat.


Efetersom det regnade fick festen bli inomhus.


Jag bodde i Matilda & co:s tält de flesta nätterna eftersom
Hannis och Nils sov i vårt. Det var också här alla hängde
om dagarna, därav röran.


Tisdagen bjöd på sommar. Farm till kvällen. Detta var innan helvetet bröt ut,
därav den torra marken.


Men det krävs nästan bildbevis på att det var torrt en period.
På fredagen slutade det att regna iaf.


Hannis pappa kom och hämtade oss på söndagsmorgonen.
Vi överlevde alla dagar!

En uppdatering

Förlåt, jag har varit en usel bloggerska. Folk har varit så snälla och tittat in på min blogg, men vad har de fått? Nada! Jag trodde faktiskt inte att så många läste. (Ja, det är inte många som har varit inne, men fler än noll iaf!)

Jag har iallafall börjat jobba. 06.50 - 15.45. Lite lagom tröttsamt men det är pengar! Och lönen kommer sitta finfint. Har 10 jobbdagar kvar och sen är det Roskilde! Längtar jag lite sådär jättemycket? JAA!!! Bara jag och Hannis som är hardcore i år, men vi hänger på Skanörsgänget och kommer ha lika kul ändå! Åh ge mig nuuuuuu. Tänk er själv: Party all days, musik från och med den 3, snygga människor, och FESTIVAL! Underbart, mina damer och herrar, underbart!!

Jag hoppas på att en resa bokas in, jag hoppas på en tripp till Gbg, jag hoppas på en tripp till Halmstad och jag hoppas på en tripp till Dessis stuga i Ystad. Detta ska bli världens bästa sommar! Ja, jag har höga förväntningar, men det får man faktiskt ha ibland!

Studenten

Ja, i onsdags tog jag alltså studenten och det finns inte ord att beskriva den dagen! Vi började med champangefrukost hos Max, sen gick vi till skolan för diverse aktiviteter, sen pyntade vi vårt flak (lite i sista minuten) och sen blev det foto, sångövning som var sjukt kul, berlinfilm och UTSPARK! Att stå och vänta på att få springa var det mest peppande någonsin! Och för att inte tala om att åka flak!! Skulle kunna göra det om och om igen, det var bland det roligaste jag har gjort!! Fett disco med rökmaskin och klassen. Åh vilket ös och så sjukt kul!! Sen blev det en halvlam fest hemma hos mig, mest för att typ alla mina kompisar tog studenten samtidigt. Fast Frida, Cicci och hennes kompis tittade iallafall förbi och gjorde kvällen roligare. Sen blev det taxi till Badhytten och jag hade verkligen skitkul där! Dansade konstant och var bara så glad!
Tack för en underbar dag Mp3 och alla andra! Jag kommer sakna er!

IMORGON TAR JAG STUDENTEN!

Det känns inte så faktiskt, det känns lite som om studenttiden inte involverar mig. Alla dessa år har man sett lyckliga människor springa ut från skolan, sjunga på sina flak, och vråla "För vi har tagit studenten". Nu är det mig alla avundas och lyckoönskar. Men tro mig, jag längtar. Även om det känns vemodigt att lämna allt bakom sig så ska det blir otroligt skönt. No more plugg på ett lååångt tag. Underbart. Om ca 14 timmar gör jag mig iordning för THE BIG DAY. Hoppas det blir bra. Jag <3 min klänning. Åh vad vi ska ha kul!

Paaarty party!

Igår drog studentfirandet igång "på riktigt". Det var kubbturnering och fri alkohol på stranden vid Gya. Sen var det hem och fixa och tillbaka till Höllviken, fast till Shake. Där var det lite volleyboll, grillbuffé och party. En jävla kö till maten, men efter många om och men fick jag lite mat. Sen åkte vi till skolan för efterfest där det bjöds på ännu mer alkohol. Så jag hade en stabil fylla i över 12 timmar. Men man tar bara studenten en gång, right?

Idag har jag solat hela dagen. Slutspurten nu ju. Borde prova locka mitt hår och se hur bra det går, så jag inte får världens raseriutbrott på studentmorgonen när det inte fungerar. Jag vet att det mycket väl kan hända! Men woho vad jag ser fram emot dagen med D.

Imorgon är det ännu mer aktiviteter. Ska nog till skolan innan och terra småbarnen med vatten. Har inte gjort det de tidigare dagarna så det känns som om det är dags nu.

Nu borde jag fräsha upp mig lite, får se om jag orkar.

RSS 2.0