Sommar och sol

Tillbringade även gårdagen på stranden tillsammans med Maria, Nathalie (en kort stund), Stefan, Johan & Pontus. Jag hoppades givetvis på en snygg bränna, men jag vetifan om det har blivit någon ynka nyansskillnad at all. Skulle egentligen sola här hemma idag, men det blev aldrig så. Pallade inte ligga där och steka och bli sådär äckligt varm. Väntar tills imorgon då vi förmodligen drar till stranden igen. Då kan man åtminstone bada när värmen blir för påfrestande.

Och imorgon kommer mina föräldrar hem, så jag har bara en enda ensam kväll kvar. Det gilar jag. Ska hämta dem kl 24 på Sturup imorgon kväll, så okej, det kanske blir en ensam kväll imorgon med. Men jag ska tvinga någon att hålla mig sällskap.

Igår förfestade jag Callo och Maria på Bean Bar för att sedan dra till Slagt. Men givetvis var det 20 (vi var säkra på att det var 18, men enligt vakten var det ändrat), så vi fick ringa Marcus och Johan (som lämnade oss) och de fick komma tillbaka och hämta oss. Det blev nattmat/fyllemat på Donkan och sen dumpades jag här hemma för att tillbringa en tid framför TVn och Vänner. Sen slocknade jag ganska poff.

Funderar på att kanske gå och go på Vänner nu, men det känns lite fel när det är så fint väder. men jag orkar faktiskt inte pressa just nu, så det är kanske okej trots allt? Hmm..

Waallaa

Idag har jag varit på stranden (första sandstranden för året) och solat & badat. Åkte dit med Linda och Dessi och väl där så mötte vi upp några andra. Sjukt härligt vill jag lova, upp mot 30 grader skulle jag tro. Men jag är sjukt seg. Skulle eg. till Badhytten ikv'äll med det dissar jag ganska ordentligt. Åker istället till Linda och glor på Vänner och käkar chips & dippa. Det är mums. Tänkte även lyxa till det med pizza. Jag och Linda lyxade igår med. Köpte hem sushi och Ben & Jerry's. Hur gott som helst. Sen kom Maria, Carolina & Emma och vi drack öl och pratade för att sen runt halv 2 bege oss med taxi till Kvarnby och Christoffers place. Badade utomhusjacuzzi med honom + 2, drack öl och rökte. Sjukt nice vill jag lova. Stannade till halv 7 ung, sen blev det morgonbuss hemåt. Jag och Linda gick inom statoil och köpte pastasallad till frulle. Folk tittade lite konstigt, men det är väl deras problem. Jag tyckte det var gott iaf. Seen fick vi äntligen ett par timmars sömn innan playan. Och det är en ungefärlig resume av den senaste biten i mitt liv.

Fest, Helsingborg mm

Jaa, igår var det party dådå. Det gick bra faktiskt. Inget förstört och folk verkade ha kul (hoppas jag?!). Det kom några nya människor, alltid kul att träffa nytt folk, men flest kända. Men det dröjer nog ett tag till nästa fest ^^
Idag var jag i Helsingborg med en massa Höllvikare. Åt på restaurang, drack lite öl och såg Bob Hund. De var sjukt bra idag igen.

Just nu sitter jag bara här och sitter. Tänker vänta med att lägga mig tills det är ljust, det är inte lika läskigt då. Usch vad jag hatar att vara ensam hemma på kvällen när allt är så tyst och mörkt. Jag skulle inte bangat sällskap faktiskt. Och inte fan är där något kul på dumburken heller. Poor little me. Jag vill att m&p eller bror ska komma hem. Typ NU!

Sol sol sol sol sol sol sol sol sol

Jag älsar när vädret är såhär. Helt underbart. Har solat i tre timmar idag, imorgon blir det strandpremiär med Dessi. Vilket betyder att jag måste fläka runt i bikini. Urk. Men förutom det så ska det bli najz. Sen på kvällen är det partaj @ my crib. Den som förstör något åker på en fet propp, fatta! Mihi. Sitter och försöker samla ork till att färga håret, men egenligen vill jag ta en sovpaus för jag är så trött. Lyckades aldrig att somna innan jag skulle köra mamma & pappa till flyget och sen kunde jag bara sova i en halvtimme innan tandläkaren. Och sen fick jag tillsist två timmar sömn. Fast det är inte så mycket att hurra för. Dessi kommer hit när hon har slutat så ska vi glo film.

Det känns lite ensamt att vara ensam hemma. Och det har inte ens gått ett dygn. Etta aldrig flytta hemifrån!

Bästa engelska uttrycket

Engelskans bästa uttryck måste vara "I fancy you" "She fancy you" etc. Låter mycket härligare än "Jag gillar dig" och allt vad vi säger.

Dagen? Jag har solat, läst, promenerat två gånger (eloge till mig), ätit på Bella Donna med mamma & pappa (räksallad, gott) samt varit med Hannis & Frida. Nu äter jag en macka.
Favoriträtt? Nattmat och fyllemat.

Imorgon lämnar mina föräldrar mig i en vecka. Vill ni råna mig, döda mig, paja huset, stjäla bilen så är det nu ni ska passa på! En klenis som mig tar ni lätt. Fast jag har världens bästa vaktkanin.
Ska köra dem till Sturup kl 05 imorgon bitti. Usch på den. Fast då får jag ha bilen i en vecka också, så det lönar sig.

Nu ska jag fortsätta att umgås till min bok. Tror inte att jag kan sova riktigt än.
Natti natti folks!

Djurens rätt

Fick förresten hem min första medlemstidning från Djurens Rätt idag. Jag är djurfadder, visst låter det fint? Jag bidrar visserligen bara med 25 kr/mån just nu, men så fort jag har bättre månadsinkomst så ska jag höja! Bryr du dig om djurens rättigheter så bli medlem. Kött- och pälsindustrin är mycket värre än du tror.

Några boktips

Igår avslutade jag Kärlekens Historia av Nicole Krauss. Underbar bok, även om jag inte alltis hängde med. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Läs den! Jag lovar att du blir förälskad i hennes sätt att leka med orden och sätta ihop meningar som man bara smälter lite av när man läser dem.

Påbörjade Den tionde kretsen idag av Jodi Picoult. Har kommit en bra bit in i boken och jag säger samma som innan: Läs den! Det är en hemsk historia och helt klart 100 % tvång att läsa den. Jag har läst hennes tidigare böcker Allt för min syster och Försvinnanden och de ligger också högt på min Måste läsas - lista.

Har Mötley Crüe -The Dirt som väntar på mig härnäst. Tror jag ska spara den till Alanya. Fast Den tionde kretsen lär ta slut innan dess, så jag kanske ska ta en tur till Akademibokhandeln? Där kan man vara i evigheter och välja böcker. Att läsa är underskattat av allt för många. Läs mer, för bövelen! :D

Internetshopping någon?

Någon som vet bra sidor med finfina klänningar? Typ under 500 kr. Snälla tipsa! Vill spendera mina pengar väl!

Tråkprat

Wiooo mamma gav mig bikiniknäppen igår vilket innebär att jag kan laga min bikini! Fast jag är ändå lite sugen på en ny. Löön den 25. Det är typ vad mitt liv väntar på nu. Plus Alanya såklart. Och fredag.
Och ja Linda, vi beställer tillsammans.

Igår hittade jag faktiskt en klänning som funkar både hemma och i Alanya.
Kvällen tillbringade jag hos Hannis med Dessi och Ullner. Råkade äta chokladpudding med grädde. Men nu är det slut på det. Bigtime! Antingen leva gott eller följa med till stranden i Turkiet. Valet blir väl ganska enkelt, ellerhur?
Ikväll ska jag och Hannis spela TVspel hos Ullner. Och jag var faktiskt ute och gick lite med Dessi vid 12 idag. Duktigt va? Fast det var inte så länge. Ska börja gå oftare. Och kanske återuppta träningen på formtoppen som har stått still väääldigt länge.

Kläder?

Om en liten stund ska mamma och jag åka till Mobilia. Vågar jag hoppas på att hitta något? En fin klänning kanske? Jag vill! Har 300 kr presentkort på Mobilia och om det är lika mkt rea idag som det var i torsdags så kanske jag kan fynda en del. Och så hoppas jag på att jag har en snäll mamma idag. Hihi.
På fredag kommer den efterlängtade lönen och då ska jag nätshoppa finfina partyklänningar till bla Turkiet. Wiho!

God kväll

Nu har Hannis Dessi & Linda nyss lämnat mitt hood, så nu söker jag efter någon ny sysselsättning. Men vad? Går kanske något bra på tv? Ska ta och kolla. Inte sova än, nejnej. Imorgon åker bror min till Italien med en kompis familj, borta i två veckor. Det är ganska länge faktiskt. Och på torsdag drar mina päron till Malta, och sen är det bara lilla jag kvar. Vetifan om jag klarar av att sova i ett tomt hus i en vecka :O Hoppas på att folk sover här lite då & då, om jag så måste supa ner dem innan. På lördag är det iaf Bob Hund i Hbg, that's niiiice! Nähä, ska väl kolla på Paranormal state lite nu. Hejdå.

Söndag

Tänk så ofta det är söndag! Hela tiden känns det som. Tiden springer ifrån mig lite faktiskt. Får väl se till att hinna ikapp. Gårdagen avslutades med American History X, en film jag tycker att alla ska se! Väldigt bra. Idag vet jag inte vad som händer. Ska va med Hannis ikväll, men innan dess? Inget antar jag. Ska nog ladda ner party poker igen, längesen jag spelade. Blev lite sugen. Upptäckte ett 4 cm långt blodigt rivmärke precis vid knäet som förmodligen tillkom i fredags. Men hur? Så som det ser ut så borde det ha gjort ont, men jag kan inte minnas någon smärta. Har skrapat mig lite på andra knäet också. Och så hade jag sand i hårbotten. Vad sysslade jag med? Haha gud ja. Jag borde inte få släppas lös ibland.

Dagen efter igår

Tack för igår tjejer, och extra tack till Linda! Jag hade jättekul! Förfest hos Linda med vin och världens godaste smörgåstårta. Vi peklekte och snackade massa skit. Kul att träffa de man inte träffat så mycket på senare tid! Sen tog taxin oss till Falsterbo och SB. Trost maassa folk så gick kön väldigt fort och väl inte hann vi bara dansa en liten stund innan jag och Linda fick följa med till vip-området. Där bjöds det på gratis champange och ni kan ju lista ut hur det gick för lilla mig... Fast, jag höll mig på benen och hade fortfarande väldigt skoj. Massa kul folk. Sen slutade det med en färd till det exotiska Bjärred. Jag hade verkligen inget tidsbegrepp igår, men tydligen var vi på SB nästan till tre? Jag trodde vi drog tidigare. Meeen. När jag vaknade imorse var min kropp ungefär samma som dagen efter midsommar. Skakig och hjärtat slog lite för hårt. Fast det var först när jag kom hem som helvetet let loos. Haha, usch säger jag bara. Fick ställa in mitt besök hos kusin. Blev en sovpaus trots att jag sov (i omgångar visserligen, men ändå) till halv fyra. Sen beslöt jag mig för att jag mådde tillräckligt bra för en pizza. Mums på det! Sen följde chips och film i min lilla ensamhet. Onyttig dag men så får det lov att vara ibland. Konstigt nog så är jag trött...

Äcklig dröm

Usch. Inatt / morse (kunde inte somna förrän typ halv 5) drömde jag att jag satt i min säng tillsammans med massor av människor. Och min säng stod utomhus under ett stort träd mitt i natten. OCH stället kryllar av spindlar i alla storlekar. Jag ber alla att hålla dem borde från mig, men David som var där slängde alla på mig och höll dem i tråden ovanför mig. Riktigt vidrigt. Och sen vaknar jag vid kvart i 6 och får för mig att jag ser en fet äcklig spindel krypa emot mig på täcket, så jag bokstavligen talat flyger upp ur min säng och försöker leta upp det pissäckliga krypet. Men jag hittade inget. Stod i säkert en kvart innan jag vågade krypa ner igen. Skulle ju vara snygg timing om spindeln verkligen funnits där. Nej fy för. Spidlar är det vidrigaste som finns och de kan dö allihopa!

Partyfredag!

Ikväll är det tjejkväll hos Linda följt av utgång. Sa bli kuul! :D Har dock ett stoooort problem: Vad ska jag ha på mig? Har bara tråkiga kläder, behöver nytt! Men det måste vänta tills lönen kommer. Såå, jag har bara gammalt att ta på mig. Tråkigt att ha samma som förra veckan. Men det kanske får bli så? Usch, dedär med kläder ska då alltid vara ett problem.

Kontring

Jag kontrar Lindas Young Dad med Highway man.
Fast den är mycket bättre på skivan när de inte studsar med armarna på dedär viset. Men slutet är roligare här.



Idag

har jag först varit i Lund med farmor, farfar och bror för att fixa med mamma & pappas gemensamma 50års present. Sen kom jag hem, fick fixa till mig lite för jag insåg att jag såg ut som en nånting. Sen blev det stan med Frida. Köpte Lindas present fikade och jag köpte ringar för att göra mitt hål större så jag kan påbörja projekt 2 : töjning. Har proppat i alla 4 ringar hon sa att jag skulle sätta i, så nu har jag 4 ringar i ett och samma hål. Tror dock inte att hålet blir mkt större, ska nog försöka få den tjocka sidan in i hålet istället. Och det är perfa, för det är sån typ av ring jag tänkte ha i mitt nya hål sen när jag får byta. Hemma från stan vid 18.15, tog en snabb sovpaus till mamma & pappa kom hem. Sen lagade vi mat. Jag gjorde hemmalagade vegohamburgare. Gottigottgott. Sen begav jag mig till Dessi på Video och hängde där i 1,5 h. Och nu är jag här och har tråkigt. Hyrde med mig en film hem som jag ska se efter Roskildegrejset på dr2 klockan 0.15. en timmeoch 45 min innan det startar. Vad ska jag göra tills dess?

Kvällen

Snart ska jag möta Dessi på Willys för lite chokladpudding- och gräddeshopping. Gottgott. Sen hyr vi film och så ansluter sig Hannis. Helt okej kväll för mig.
Jag fick förresten inte mitt rum att städas... Dålig stil va? Där fick jag slita och ha mig för något jag inte har med att göra! Meen, nu är här iaf fint.
Imorgon ska jag till stan med Frida och köpa present till Linda som har tjejmiddagsförfestfödelsedagsfirande på fredag, som följs av Strandbadenpaty. It will be fun! Och imorgon ska jag dessutom påbörja projekt 2! Wiho!

Across the universe

Jag tror att jag ska kolla på Across the Universe inatt. Har kollat igenom massa klipp på Youtube och jag fick ett sug efter filmen. Och efter Jude (Jim Sturgess). Åh.

Kolla 1.28, man smälter!


Detta klipet är lite av en spoiler, men det är ändå ganska tidigt i filmen. Sjukt bra version av "Let it be".



Gillar du Beatles och söta lovestorys (och snygga charmiga pojkar) så ska du se filmen!
Jag har sett den 3 ggr och den är lika bra fortfarande tycker jag.

MGMT

Två väldigt bra låtar! (Resten av skivan är också greejt!)




Stökigt

Jag tycker allt att mitt rum kan städa sig själv när det har stökat ner sig själv.

Alanya




Förresten.. GE MIG ALANYA NU! Vill booort och jag vill diiit!


Tillbaka till The Doors och dansa!


Träffa Olgar och Volkan igen? Haha.
Jag vill ha dendär sista kvällen igen, den var sjukt kul! Vi stannade till efter stängning och sen följde vi med dem hem och shotade turkisk peppar eller nåt sånt och lyssnade på Olgar när han sjöng. (Inte så bra). Men aaah så kul!


Här har vi det. ursäkta mig så mycket!


Till Havanna och dricka spetsad Sex on the beach ur skål! (Wille och Niklas)


Vakna bakis varje morgon.


Ladda inför playan!


Förfesta med tröga vinflaskor (eller dålig vinöppnare, eller dålig öppnerska)


Bara ha kul!


Bli stylade av snygga bartenders.


Happy Hour!


Steka!!


Bli fulla, inte läsa skyltar och dricka vatten!


Beställa fyllemat till hotellet mitt i natten.


Och bara leva livet!


Åhhhh för vi ska ha så kuuul! Nu blev det kanske lite många bilder, men det får ni tåla. Byebyee!

Tisdag

Idag har jag inte gjort ett skit, som vanligt.. När jag inte jobbar händer det nada. Ska nog ta dedär två veckorna som jag funderade på. Extrapengar plus sysselsättning. Ikväll ska Dessi ha lite chillparty, det är mycket välkommet faktiskt. Himla skönt att få stanna i Vellinge okså, noo buses for me minsann! Jahapp. Snartr ska pappa hämta mat, det bliver nog falafeltallrik för min del. Eller bara falafel. Så ursäkta min vitlökslukt ikväll... men vitlök är faktiskt den viktigaste ingrediensen. Sådeså. Såde så.  Så deså. Så de så.  Borde väl  ta steget in i duschen  nu,  men jag orkar inte riktigt än. Strax. Hejdå.

Kärlekens historia

Den läser jag för tillfället (och har gjort ett tag, har varit lite seg på den biten) och jag måste rekomendera alla att läsa den. Språket är helt underbart, perfekta meningar och stycken uppbyggda av ord jag aldrig skulle tänkt på i just det sammanhanget. Själva historien i sig är ganska klyddig, jag hänger inte med i alla skiftningar, men det går att förbise när resten är så bra. Hade boken varit skriven av någon annan med samma historia så skulle jag förmodligen dumpat den ganska fort. Meen: Läs den!!

Lite dumt av mig att inte markera mina favoritstycken, jag lär få gå igenom boken igen för att hitta allt bra, men här är två bitar jag gillar lite sådär extra:
"Det var en gång en pojke som älskade en flicka och hennes skratt var en fråga som han ville ägna hela livet åt att besvara."
"En tanke for över hans ansikte på ett språk som jag inte förstod."

Jag vill kunna använda mina ord precis som Nicole Krauss använder sina. Och om du läser boken så ska du se att jag inte överdriver det minsta.

Likeylike






Jim Sturgess

Här ser ni min framtida man. Han är snygg och brittisk, kan det bli bättre?










Mjau eller vad? Ska se 21 hos Hannis ikväll. Han är med. Men inget kommer slå Across The Universe. Där är han charmknutte nr 1! Se den.


Söndaag

Jag känner mig duktigt, har inte haft datorn igång sen fredags kväll. Mest för att jag inte mådde tillräckligt bra för att göra annat än ligga ner igår, och idag har jag sovit och varit ute. Det blev en blöt helg vill jag lova. I fredags blev det som sagt KB, det var helt okej till en början, sen hände något och det var inte så kul längre. Meen shit the same. Jag fick i mig lite mycket alkohol vilket resulterade i en bakfylla som satt där den skulle så att säga. Men det var bara att rycka upp sig och åka hemtill Matilda som hade tjejmiddag. Väldigt mysigt och trevligt, sen kom några korvar också. Jag, Matilda och Jeffery var the last ones standing, det blev läggdags klockan 6. Sen uppstigning klockan 12 för Hannis pappa var snäll och hämtade oss. Och sen däckade jag i min säng ett tag. Sen fick jag vara så snäll mot min lilla ninis och städa hans bur. Spännande helg va? Yeyeye.

Pratar med Hannis på msn, vi har kommit fram till att vi kanske drar till London/Dublin till höst istället. Vi har en stor längtan bort. Tänk vad underbart att bo i London i obestämd tid. Köpa en enkelbiljett dit och bara leva där och hitta ett jobb. Och den dra till Dublin en tid. Jag vill!!

party party

Här sitter jag och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan cykla och handla cigg och sen vidare vill Vellinge ängar för att ta bussen till Johan som har förfest denna fredag kväll. Vet inte var kvällen bär sen efter det, men någonstans i Malmö hamnar vi iaf. Jag är pepp trots den hårde förgående veckan. Fast jag har ju iofs hunnit vila upp mig 5 dagar nu. Jahapp.. Det var det tidsfördrivet det. Nu ska jag göra något annat. Dricka mer vin kanske. Hejhå!

Greys Anatomy

Nu har jag sett sista avsnitten i säsong 4. Det slutade preeeciiis som jag ville! Jag hoppas att det finns en säsong 5?! För det finns saker jag måste följa upp ska ni veta. Uhuuuu!

Malmöfestivalen

De har äntligen satt datum på de flesta klara banden och artisterna. Jag missar en del bra, men jag får se måånga :D Bland annat Miss Li, Ceasars, Timo Räisänen, Maia Hirasawa, Moneybrother och Veronica Maggio. Däremot missar jag Flogging Molly, Familjen och SMK och det gör lite ont i mitt hjärta. Särskilt med tanke på att jag missade både Familjen och SMK på Roskilde för att jag visste att de skulle till Malmö. Men ack nej, de ska såklart spela efter jag åkt till Alanya. Och Flogging Molly hade varit kul att se. Meeen jag kommer ha massvis med kul i Kalkonlandet också ska ni se!

God morgon!

Såg precis att min blogg slog personligt läsarrekord igår. Yeeaah. Okej, det är inte många läsare alls.. men ett rekord är faktiskt ett rekord. Nu hör jag den dumma tvättmaskinen pipa så jag måste lägga skiten i torktumlaren som mamma min bad mig så snällt om. . . . Såååå. Done. Dagen har inte hunnit bjuda på så mycket än. Bara en god frulle. Jag är lite sugen på att dansa ikväll, men jag vet inte hur det blir med den saken. Jag vill ha nya festkläder... :( Ge mig! Vad ska jag göra nu?

SATC

Nu har jag sett Sex And The City - The Movie. Den var såå bra! Absolut värd att se om någon undrar! Jag råkade böla X antal gånger, men det är inget mot hur många gånger jag skrattade. Och ahh vad man känner igen sig i vissa ord och siuationer. Jag är väldigt sugen på att ladda ner avsnitten från första början till sista slutet. För någon box har jag inte råd med inte. Fast det skulle vara behagligare att kunna kolla på dvd... Ska nog kolla CDON vad det kostar.



Nu ska jag lägga mig i sängen med min mysiga bok. Godnatt till bloggvärlden för idag.

Roskilde!

Haha, jag hittade ett klipp på Youtube från Roskilde 08. En evig kamp mellan fyllan och balansen.


Muuusic

Denhär gillar jag. Från albumet Undiscovered. (Litet tips från Dessi).

James Morrison - You Give Me Something

Rubrik

Who am I to dream? Dreams are for fools.

Ja, så kan man väl också uttrycka det.

Sex and the city

Yeah ikväll ska vi se SATC! Ah jag längtar faktiskt. Får Carrie Big? (Avslöja inget). Ah jag fick förresten reda på hans riktiga namn av någon som sett filmen, men jag har glömt det igen. Tänka sig att den mannen också har ett förnamn.
Tänk att nästan alla tjejer har en Carrie inom sig och en mr Big någonstans i livet. Så många som känner igen sig i Carries ord. Det gör jag iaf. Mjau jag vill se filmen nu!

Siter och funderar på om jag ska orka åka in till stan snart eller inte. Vill köpa verktyg till projekt två. Fast jag kommer nog inte orka...

Shopping och grejs

Idag var jag och Dessi på Nova Lund och spenderade pengar. Hon fick betydligt mer än mig för samma (eller kanske till och med mindre) summa, meeen jag misströstar inte! Det blev ett par väldigt blåa chinos och ett par röda partyshoes med ca 8-10 cm klack. Typ. Det konstiga är att jag kan gå i dem. Det mindre konstiga är värken som man fick på köpet. Och att jag blir typ skylång. Det gillar vi kanske inte lika mycket som skorna.
Ooch så gjorde jag ett nytt hål i örat, så nu är projet ett av tre avklarat! Placeringen? Högerörat (där jag bara hade ett hål innan) precis innan brosket börjar. När det är läkt blir det en ring där istället. Projekt två av tre ska påbörjas snart, typ nästa gång jag är i Malmö. Projekt tre av tre ska jag fundera på ett litet tag till. Sen är jag en nöjd pige.

Förresten, någon som vet hur man lättast skadar två äckelungar som hoppar studsmatta precis på andra sidan häcken? Alldeles för nära vår terass där vi försöker äta i lugn och ro eller kanske ligga och sola och ta det lilla lugna. Då uppskattar man INTE deras skrik. Usch och fy. Föräldrarna placerade säkert studsmattan där bara för att slippa ljudet själv. Sann grannanda, right?


Mina byxor:

Heey

Min dator är hemsk. Den bara dör från mig när den känner för det. Precis som den gjorde innan lagningen. Är det värt ännu en eller ska jag behöva leva med en pissedator som bara dör hela tiden? För jag har inte råd med en ny minsann.

Kom nyss på att jag har 50 kr rabatt på CDON. Ska beställa något tror jag. Några tips?

Musik

Nu ska jag lägga upp lite bra musik! (Lite inspiration av Dessi, som är duktig och har skaffat blogg)

Coldplay - Viva La Vida


Anthony And The Johnsons - Hope There's Someone


CocoRosie - By Your Side


Gnarls Barkley - Smiley Faces


Nu hinner jag inte fler för nu ska jag gå.

---
Men mitt inlägg publicerades inte. Kanske funkar nu?

Sovmorgon

Ahh, känns bra att vara hemma och veta att det inte är jobb som väntar imorgon, övermorgon, nästa vecka eller så långt jag vill! Istället är det sovmorgon och längre nätter som står på schemat. Skönt eller vad? Speciellt nu när jag har ett par timmar att ta igen sen Roskilde.

Ikväll var jag hos Dessi och pratade och åt godis. Vi kom fram till att vi längtar till Alanya, att vi måste få ut våra CV och att vi inte vet vad vi ska plugga vidare till.. Alltså egentligen inget nytt, men det går att diskutera i oändlighet. Vi snackade lite om Way out west okså och jag är ganska sugen. Kommer många bra band. Och gissa om jag blev glad när jag kollade in listan över klara band till Malmöfestivalen! Kolla själv : www.malmofestivalen.se
Hoppas de bästa är nån gång mellan den 15-19. Speciellt Miss Li och Emil Jensen! Och Flogging Molly. Och Timo Räisänen och Billie The Vision & The Dancers och Ceasars och typ massa andra. Jag är glad. Men jag vill till Way out west också. För att göra min musiksommar fulländad.

By the way: Detta blev inlägg nummer 100 i min blogg.

Hemma

Nu är jag hemma från ett underbart Roskilde! Det har varit en partyfull vecka vill jag lova. Jag vet en som ska vara nykter ett tag nu (typ till helgen kanske). Roskilde bjöd på sol, bad, alkohol i mängder och framför allt: Bra musik! Och roliga konversationer. Jag önskar att jag hade en bandspelare så jag kunde spela in alla roliga saker som flög ur alla. Jag bodde i en bunker tillsammans med Hannis (samma tält), Matilda, Anders, Oskar, Oskar, Isak, Daniel och Daniel. Vädret höll sig torrt nästan hela tiden, bortsett från några skurar under två dagar, men det var ganska skönt, och det blev inte alls lerigt. En vecka hemma på återuppladdning och jag hade kunnat åka tillbaka och vara där en vecka till. Jag har haft maaaassor av kul! Och träffat roliga människor. Tack alla för en bästbäst festivalvecka!

RSS 2.0