Önskelåt

Liten note till den som kommer att planera min framtida begravning.
Önskelåt: Bridge over troubled water. På högsta volym.
Tack. (Hoppas det dröjer minst 100 år till)

Festligheter

Nu är inbjudningar skickade till min 20års fest. Känns bra, för nu hoppas jag att ingen hinner boka upp sig. Jag menar, lite otur om alla är uppbokade 3 veckor i förväg..!

Dagen har spenderats i Malmö hos Kristin med henne & Linda. Trevligt tycker jag :) och vi fick vår sushi som satt fint i kistan. Morgondagen bjuder på avskedsfest för Jens, Nils och Martin.. tror dock att det blir nyktert för mig. På lördag är det fest hos Kristins Fredrik i Skanör. Redan laddad. Så helgen är det inget fel på minsann!

Och jobbet har jag inte fått svar på. Håll alla tummar!

Populär på arbetsmarknaden

Oj vad jag är dålig på att uppdatera. Men idag får det bli av.
Fick ett samtail innan idag - ska på anställningsintervju imorgon! Och inte nog med det. Jag fick alldeles nyss ännu ett samtal, som ville ha in mig på provjobb imorgon. Vilket jag då inte kunde, men de skulle återkomma. Ahh. Allt på en gång verkar vara ett åerkommande tema i mitt liv just nu. Men jag får inte klaga! (Problemet är bara att jag inte vet vilka de sista var! Enda ledtråden var att de finns i Lund. Har sökt för många jobb....) Bara jag inte går miste om morgondagens provjobb ifall intervjun inte går bra. Hoppas hon återkommer.

Tog min Gardasilspruta nummer 2 idag. Gissa vem som nästan svimmade? Är jag klen eller klen? Sista sprutan om 4 månader, lika bara att förbereda redan nu..!


Update: Okej, nu har jag luskat ut vilket det andra företaget var. Mystery solved.

110352

Oooh koooolla här då
110352 poäng!

iq.nu

Nytt rekord

31200 poäng Dessi!

www.iq.nu

Hejdå

Nu packar min bror in snowboard och packning i bilen. Och sen åker han till bussen som tar honom till Österrike. Och jag vill också åka! Jajaja, ett himla tjat på mig. Men jag viiill!

Musik till mig!

Okej, nu är jag på bättre humör föööööör: Jag har fixat Spotify!!

Torsdag.

Ahh varför ska allting tima (timea, tajma, whatever) så dåligt? Vava? Va? Vavava? Huh?

Dessutom har jag nada noll och inget att göra. Det finns inga jobb att söka och inga jobb att få.

Snowboard och alla hjärtans dag.

Bara för att Dessi säger att jag har blivit dålig på uppdateringar så får jag se till att uppdatera. Jag vill ju inte vara dålig!
På fredag åker min bror till Österrike och Alperna. Vadå avundsjuk?? Jag vill vill vill åka snowboard! Är så äckelsugen att det är sjukt. Men jag får snällt vänta till nästa år, om ens det. Blääää! Och alla andra åker också nu i dagarna eller den närmsta månaden. Lite sugen blir man på det också. Iaf Australien, Israel är nog inte min grej. Men jag säger såhär: Någon gång efter min 21 födelsedag så vill jag göra en roadtrip i USA och då hoppas jag att folk är sugna!

På lördag är det alla hjärtans dag. En dag som är otroligt överskattad (detta hade jag sagt om jag hade haft pojkvän också, det är inte bitterfittan i mig som talar). Man kan väl visa kärlek på eget initiativ istället? Nu gör man ju det bara för att man "ska" och hur romantiskt är det på en skala? Nejnejnej, den 14 februari ska alltid vara en helt vanlig dag för mig.

Mitt i natten. nästan.

Ibland är det svårt att slita sig från datorn...! (Kan ju nästan hoppas att jag inte blir inringd imorgon) (det ordet såg konstigt ut i text..).

Booring

Sysselsättning efterlyses!!!

Att gömma sig för fönsterputsare

Fönsterputsarna anlände nyss. Och jag fick gömma mig snabbt som fan. Vi vet ju alla att fönster är genomskinliga, och vi vet också att om man har varit hemma och mått halvkasst i tre dagar så ser man ut som fan. Alltså: Hiiiiiide! Så nu sitter jag i huvudänden av min säng och väntar på att de ska åka. Ja, jag tog datorn med mig.

Sen ska jag maila mitt CV till Kastrup, men eftersom jag eventuellt tänkte skriva själva mailet på danska så får jag vänta till pappa kommer hem. Och så får vi alla hålla tummarna att de inte bara skickar mailet dirr till papperskorgen. Det uppskattas inte.

Prosit

Jag är förkyld. Gillas inte. Hela paketet fick jag; hosta, halsklydd och dedär vanliga snoreriet. Tacka vet jag nässpray.

En bra helg har det varit. Fest hos Dessi i fredags = ordentlig bakfylla igår = supa bort bakfyllan hos Kristin och sen Slagt = trött som fan idag. Men det fick det vara värt! Haft en bra helg. Nu ska jag bara komma fram till vilken film jag ska spendera kvällen med.

Söndag

Isch vad jag är dålig på att posta inlägg nu för tiden. Kanske för att inget kul händer i mitt liv? Inget intressant iaf. En fråga har jag: Kan dendär trådlösa nätverksknappen hoppa åt sidan av sig själv? Eller har jag små tomtar som sitter och drar i den om nätterna?

Jag måste tömma min gamla dator.. suuuuuck....

RSS 2.0