Skyltsöndag och Thailand

Hjälp.. det är första advent. Hur gick det till? Imorgon är det december och 18 dagar till Thailand. Helt sinnes ju.
Ska snart till Vellinges julskyltning med mamm och papp och bror (tror jag). Inte för att det är särskilt underhållande eller så, men det hör till på nån vänster. Även om julstämningen är far away. Vilket egentligen är lika bra, eftersom jag ändå inte ska fira riktig jul i år. Vi kommer att fira, men i 30 graders värme i det blåa havet. Låter det härligt? I'm sure it is.

Ikväll vill jag äta pizza. Sen blir det godis och film. En bra söndag. Hoppas på jobb imorgon och hoppas att min förkylning som böjar smyga fram smyger sig bort igen. Och att min dumma dumma huvudvärk kan försvinna med den.

Klippte förresten luggen i fredags, nu kan jag se igen. Men det var inte många millimeter som åkte, så min gissning är att det blir till att klippa den om en veckas tid igen. Eller kanske två. Lite jobbigt..

OCH jag fick en strålande idé igår! Jag ska inte raka benen innan Thailand, utan istället vaxa dem på plats! Vi ska bo på spahotell första veckan, hur perfa är inte det?! No shaving for meee. Me like.

Till Desire en gång till

Nej, inte ut med Robin! Vad är det du säger? En vacker dag kommer han och jag sitta på en pläd framför en brasa, med champange och en gitar......... typ. Eller så får det bli med någon annan. Fast nu när han har fått en Corvette (var det väl?) så är han ett ännu hetare byte! well well.. Jag får kanske nöja mig med en medelmåtta ändå?

Ja, det har inte hänt så mycket sen sist.. detta skriver jag endast för Dessi som också har tråkigt. Nu får du skriva till mig!

Till Desire från Rebecca

Detta inlägg är tillägnat Desire Nathalie Turesson. (För att hon bad mig att skriva.. uttråkad?)

Jag har tråkigt. Såg nyss Idol (inspelat) och säger såhär: ut med Alice nästa gång så vi få Kevin och Robin i final! Sen vem som vinner eller kommer tvåa av dessa gossar spelar ingen större roll. Och ett stort HAHA till Johans fans. Herregud vad de är fjantiga! Hon som kom upp på scen kammade hem segern över mest patetisk, men de som satt och asbölade när han åkte kommer på en välförtjänt andraplats. Man skulle ju kunna tro att han var världens mäktigaste man (pojke). Jag fick mig mitt skratt iaf.

Vad händer ikväll? Först var det planerat att åka hem till Linus, men nu verkar planerna vara ändrade och det lutar åt öl på Lilla Torg. Inte helt fel det heller. Speciellt inte med tanke på att jag har en sprillans ny lön på mitt konto som kan räcka till 60 öl om jag skulle vara sugen. Men vad tusan ska jag ha påååå miiiig? Min garderob är till och med tråkigare än vårt väder. Jag måste köpa nyyyytt!

Och så vill jag fira nyår hemma. Jag VILL!! Varför timar vi in att resa just det nyår som verkar vara mest organiserat av alla? Dessutom lär de flesta vara där. Kanske för sista året? Blä på det massa mycket..!!

Jesus = peddo

Bild från www.tjuvtittat.se
En gammal favorit.


Dagis

Jag har inte suttit vid datorn på TVÅ dagar. Nu kände jag att det var dags..
Jobb måndag, tisdag och idag. 2 ggr på Södervång och 1 gång på Herrestorp. Tycker bäst om Södervång, där är bara 2 avdelningar så man lär känna barnen bättre. Och jag har kommit fram till föjande: Jag förtjänar Nobels fredspris. Ni ska veta så många bråk jag har löst all by my self. Jag tror att vissa av barnen föddes med en bråkgen. Fast det är ganska underhållande ibland.

Och mina damer och herrar, idag klirrar lönen in på mitt konto! Det är lycka om något!

Söndag

Snön är fortfarande kvar, sug på den du! Var ute och gick med Dessi i det fina vädret innan. Halt som tusan, men solen sken! Sen kom vi hit, drack saft och spelade spel. Trevligt att ha något att göra mitt på dagen. Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Tydligen kommer Hannis hem ikväll (tack för infon, typ) så det blir till att ses!

Det snöar väldigt väldigt ynkligt just nu. En flinga lite då & då. Mesigt...

Snöö

Hohoo det är ett vitt lager på marken! Och himlen har dendär snöfärgen. Vad mysigt va?

Jag ser det snöar

Det snöar ute. Fast det lägger sig bara i träden, buskarna och på gräset och får det mer att likna frost än snö. Ska det snöa så får det väl vara på riktigt?? Jag tycker att det skulle vara mysigt iaf. Pulsera fram i snön på natten, det gillar jag. För snön lyser upp trots att det är mörkt och då behöver man ju inte vara mörkrädd. Himla praktiskt. Så come on, bli minusgrader och gimmie snow!

Trött

Vilken tid är det tidigast okej att gå och lägga sig?
Nu känns som lite i tidigaste laget...

Kallt!!!

Vi säger såhär: det är INTE kul att vara ute och leka i detta vädret. Iiiiicke!!!

Jesus Christ Superstar

Inte visste jag att Jesus hade så snygga lärjungar! Och ja, själva Jesus Salo var det inget fel på heller, men det visste vi ju redan.
Det var en bra musikal (eller rockopera som det egentligen var). Bra musik och bra artister, men jag tror ändå att jag föredrar låtarna på engelska, men what to do. Helt klart sevärd iaf!

Och inte fan har min huvudvärk gett upp. Den måste vara över imorgon, för 8 timmar bland 1-5 åringar bli ingen höjdare annars...!
Imorgon åker Linda och Linn till Thailand de fuskisarna. Vill också lämna Sverige nu, men jag får vänta till den 18 december. Håll ut Beigs, håll ut!
Och Linda & Linn, ha så sjukt skönt i solen!

Nu blir det nog snart läggdags.

Onsdag

Idag ska la familia se Jesus Christ Superstar! Hoppas den är bra.
En irriterande faktor är bara att jag vaknade upp med trolig migrän (Symtomen stämer iaf överens med Sjukvårdsrådgivningens).. Yey typ. Får hoppas det går bra ändå..tror det börjar bli bättre.

Fick samtal från Södervång idag! Ska jobba 7.15-15.15 imorgon, vilket blir 8 timmar och ett fint klirr i kassan.

Candyman

Vill ni veta vem som sitter bredvid mig och myser, luktar gott och stoppar in sig själv i min mun hela tiden? Jo, det är min vän godispåsen. En riktig stalker måste jag säga. Även om jag kanske trivs i dess sällskap så börjar dess närvavo bli lite väl påtaglig nu efter så många dagar. Det är nog dags för ett snack....


Dessutom: Såhär många läsare har jag aldrig haft. Nu förstår jag hur det är att heta Blondinbella, Kissie och Kenza (typ....).

Min bror trummaren

Min bror kunde välja mellan ALLA instrument i hela världen. Vilket väljer han? Trummor...
Det går inte att fly från oljudet.
Han kunde inte valt en tystlåten akustiksk gitarr? Eller en harmonisk tvärflöjt? Eller en tråkig triangel?? Nej, ungen ska spela trummor! Och nu när han både spelar i band, privat och i skolan så måste han tydligen öva mer? Dumheter om du frågar mig. Inte satt jag och spelade fiol i två timmarspass under min korta karriär? Jag ska sälja hans trumset i hemlighet och sen köpa ett elektriskt istället. För det låter ingenting!!!

Telefonundersökning

En tant ringde för att intervjua mig om mina åsikter om försäkringskassan. Jag sa att jag inte kunde något om det, men tydligen så gjorde det inget (?), så jag gick med på att svara på frågor. Tant var så trist att jag tillslut inte lyssnade och insåg därefter att jag inte visste vad det var jag svarade på. Men jag svarade ändå. Hoppas hon blev nöjd. I slutet sa hon att jag kunde ge min mail och sen få hem undersökningar där. NEJ tänkte jag, tills hon sa att jag fick ersättning för det. JA tänkte jag. Hoppas bara att det inte handlar om försäkringskassan nästa gång...

Se Twilight med mig!

Någon som vill gå på bio och se Twilight med mig??
Kolla trailern:


Hmmm

Hmmmm kanske inte blir Etage ändå. Carolina & co kanske inte skulle in, och det är de som har gratiskontakterna. Inte lönt att chansa. Men det sura är att jag redan har sminkat mig och såntdär. Lite onödigt kanske. Men jag sparar pengar iaf. Alltid bra. Speciellt när det blir sushi imorgon.

Två roliga klipp





En helt vanlig måndag?

Hmm jag fortsätter att vara hälsosam. Ikväll ska jag kanste till Etage. Men vafan, man får ju passa på när man är arbetslös, ellerhur? (och när jag har tillgång till fritt inträde). Kontigt nog är jag sugen trots helgens urladdning.

Idag har jag rensat ut kyskåpen, torkat av det (skitigt!!!!) och satt in de icke utgågna varorna igen. Undrar hur länge där är fint och organiserat.. Den som förstör får göra om det!!!!

Kalorier i mängder

Ajjjj jag åt för mycket godis och chips. Denna helgen har varit onyttig. Alkohol fre + igår, pizza igår och chips + godis idag. Känns bra. Just det, plus kladdkaka i onsdags och torsdags. Dags för fasta snart kanske?

Jag är himla trött. Blir nog tidig sänggång ikväll minsann.

Helgen

Ah jag har överlevt helgen! Trött som en gris, men I'm alive. Fredagen var sådär, kände inte så många. Men gårdagen var kul! Försenad haloweenfest och jag var troll med håliga strumpbyxor och håligt linne. Som jag fick åka hem i dagen efter. Lite lagom pinsamt faktiskt, eftersom jag inte brukar gå runt med sönderklippta kläder. Nu kom Adam och lämnar min cykel.

Avskedsfest

Nu sitter jag här och väntar ut tiden. Oskar och Adam hämtar mig om en kvart. Tills dess har jag tråkigt.
Ikväll har Anders och Danne avskedsfest innan de drar till Australien. Det blir alltså den tredje avskedsfesten på ett par månader. Lite sugen på att bara dra blir man allt. Men för att göra det krävs pengar och den varan har jag inte så värst mycket av. Imorgon har Nils försenad haloweenfest och jag ska vara troll. Har fixat en svans nu, och jag måste säga att jag är nöjd! Haha. Ja. Nu är det bara 10 minuter kvar. Skriver jag långsamt eller?
Helgens akoholproblem har iaf löst sig. Så nu är jag partyparty! Hmm.. Nu går jag och gör något annat.

No woking lady

Jag kan härmed meddela att jag inte fick jobbet på Lidl.
Nu måste jag söka vidare.


Ikväll och imorgon blir det iaf partaj, vi ses i dimman!

Dirty Dancing

Det var bara jag i min familj som blev yr efter sprutan. Och då tog mina föräldrar ändå 3 var... Och yey på detta. Om 4 veckor ska jag ta om dagens spruta för fullt skydd PLUS ta min första ot livmoderhalcancer. På samma dag. Ouch.
Min arm gör faktiskt ont.. Tyck synd om mig någon?

Jag har nyss sett Dirty Dancing. Längesen jag såg den, men aaah vad den är bra. Nästan så att jag vill se den igen nu direkt. Jag vill ha en egen Johnny. Och en egen kärlekscen som denna:



Någon mer??


Och Patrick Swayze ska överleva cancern, punkt slut.

Ska jag sticka nålen i dig, knubbis?

Snart kommer mamma hem och då ska vi åka in till Malmö och vaccinera oss inför Thailand. Jag tycker inte om sprutor...!!

Dessutom tycker hon att jag ska vaccinera mig mot livmodershalscancer också. Ajj. (Fast vad jag har hört så är det lite sent påtänkt, varför får ni lista ut själv).

Min kanin

Min kanin ligger och snarkar bredvid mig. Bokstavligt talat. Han låter. Och så har han huvudet utanför soffan. Fin sovstil.




Här är en bild från förra julen (tror jag det var) när han nosade rätt på min chokladkalender. Han älsar choklad mer än mig tror jag. Och pepparkakor. Sådan matte sådan nin?


Tisdag

Idag var jag på intervjun. Jag vet faktiskt inte hur det gick. Vi var tre st som intrevjuades samtidigt, och de andra verkade också bra. Dessutom så skulle de fortsätta att intervjua folk veckan ut. Så jag vet inte hur stora mina chanser är. MEN, låt oss hoppas att det går vägen. Jag tror iaf att de har fler än en plats att tillsätta, och det trodde killen som intervjuades med mig också. Hoppas att vi har rätt. Jag återkommer.

Ibland får jag för mig att folk som jag skriver om läser min blogg. Såna som inte bör läsa vad jag skriver om dem. Men det är väl inte så stor risk kanske? De måste ju först leta upp mig?

Måndag

Idag hämtade jag mina böcker, så nu har jag 7 sprillans nya romaner att läsa. Me like.
Imorgon ska jag på anställningsintervju. Nervös? JA. Hjälp... Måste lista ut bra svar på de frågor som kan tänkas komma. Och så måste jag lista ut bra frågor att ställa själv. (Tack för tipset Hanna). Nej, det kan gå precis hur som helst, men vi håller tummarna på en positiv utgång, right?

KBnörd

Kom att tänka på en sak..
Har man varit för mycket på KB om dörrvakten känner igen en?

Nu ska jag till kusin, önska mig lycka till. Jag mår fortfarande blä.

Dagen efter

Hjälp.. döda mig! Hugg av mig mitt huvud som bara snurrar. Jag skulle helst av allt vilja sova bort hela dagen. Vad fan gjorde jag igår???? Sjukt...
Idag fick jag iaf en underbar frulle. En halv bulle med chevreost och fikonmarmead följt av tårta och sprite. Äkta bakfyllefrulle. Ikväll ska jag till kusin som fyller 15, vilket betyder att jag måste bli av med mitt huvud innan dess.. A tough one. Jag måste vara social och trevlig trots omständigheterna. Hur ska det gå?? Urk....

Anställningsintervju!!!!

Gissa vem som ska på anställningsintervju på tisdag? JAG JAG JAG! Usch jag är redan nervös. Ge mig tips på frågor som brukar förkomma tack!!! Och Hanna, du som blivit intervjuad till samma typ av arbete som jag hoppas få, vad frågade de dig?

Ikväll ska jag först fira farmor som fyller 75, och sen ska jag förfesta hos Dessi innan KB. Jag är paaaartyyyyy! Woo, det ska bli kul!

Uppringd

Jag blev uppringd och han berättade lite om det jag skulle sälja och frågade varför jag sökte jobbet. Och där slutade min hjärna att samarbeta. Jag kom inte på vad jag skulle säga alls! Jag söker ett försäljningsjobb men kan inte ens sälja migsjäv.. Han skulle ringa tillbaka om jag var bland de intressanta. Good luck to me säger jag bara!

Jobbejobb

Puuh, nu har jag varit duktig! har plockat ur, torkat, rensat och plockat in nästan alla köksskåp + plockat undan på mitt rum. Nu förtjänar jag en sittpaus! Fick ett sms idag från ett telefonförsäljningsföretag som jag sökt jobb på om att de skulle höra av sig till mig snart. Kanske bllir något? Dessutom ska jag få uppgifter från grannen om något annat jag kan söka. Vi får se var allt slutar. Platsbanken hade iaf inget att erbjuda idag..

Filip & Fredriks valvaka

Vi kan ju säga såhär: jag fastnade framför valvakan... inte alls planerat och framför allt inte väntat. Men det är ganska intressant. Filip och Fredrik vinkar det så att det passar även de som inte alls är intresserade av politik (=mig). Nu sitter jag här och vill se på valvakan fram till det att de tillkännager USAs nyas president (förmodligen Obama), och eventuellt också hans tal. Vi får väl i hemlighet hoppas att jag inte får något dagisjobb imorgon (idag)...
Nu ska jag snart förflytta mig till sängen.

Dagens inköp

Jag var förresten i stan idag med Linda & Dessi. Köpte de mysgosigaste inneskorna ever, en fin blommig & svart klänning (båda från Monki) och en svart/vit prickig kjol från Gina Tricot. (Och svart ögonskugga + nagelfil, för de intresserade).



Samma modell, men lite blommigare.

Jag vill flytta hemifrån.

Se rubrik.

Saker jag är dålig på, del 2:

Att få ett jobb. Tack vare detta bråkar jag med mina föräldrar nästan varje dag och jag känner mig lite lagom dålig..
Tacktack. Helst skulle jag vilja rymma eller åka till månen. Nånstans där jag inte är till besvär för någon.

Saker jag är dålig på, del 1:

Att sova.
Inatt (typ) somnade jag inte förrän mamma steg upp vid kvart i 6. Sen vaknade jag typ 100 ggr efter det. Nu sitter jag här och borde gå och lägga mig, men nä. Fast strax bär det av.

Har kollat igenom bilderna från Alanya i somras. Blir helt nostalgisk och vill tillbaka helt sjukt mycket! Jag vill till solen, badet, människorna och de vilda nätterna! Underbara tider vill jag lova...!
Är redan laddad inför fredagens bravader. Jag ska festa för två!




Och vi minns väl dvärghistorien???


Boktorka

Imorgon ska jag till stan med Linda & Dessi. Kanske ska ta med mig ett par CV?
Usch, jag vill ha något som jag inte verkar kunna få. Dött lopp eller vad?
Dessutom vill jag ha en ny bok, har läst 2 böcker nu i hegen och har inget mer att läsa. Mamma & pappa sover så jag kan inte gå in och snoka i deras rum. Så antingen får jag fortsätta på Mötley Crue (Som jag aldrig pallade läsa ut i somras) eller så får jag läsa om någon. Eller så får jag skita i det och hoppas att mina 7 nya böcker kommer imorgon!
Vad ska jag göra nu? Är inte tillräckligt lugn i kroppen för att kunna sova..

Urk blä pfff.........................

Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? Vad ska jag göra?
Blääää.

Varför jag inte har gått och lagt mig, del 2:

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
4 st

Vilken svordom använder du mest?
Jävla & Fan. Vet inte vilken.

Äger du en iPod?

Ja, iPod Classic.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Kul att vara med på den om den blir bra. Annars kan jag lika bra ta den.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Water Horse.

Har några av dina vänner barn?
Ja

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

Kläder!!!

Har någon någonsin kallat dig lat?
Hmmm.... JA

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Chokladmjölk

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Vet inte. Någon snabb

Äger du några band t-shirts?

Ja

När flög du senast?
Den 27 augusti

Läser du för skojs skull?
Jaa! Love it!

Pratar du några andra språk?
English. Y un poco español.

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop

Vad har du med dig in på bion?

Gott & Blandat

Vilken är din favoritdrink?
Mojito är smarrans. Och Pink Panter

Äter du frukost dagligen?
Jaa, yumyum

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Det kan jag väl inte direkt påstå...

Vilken är din favoritfrukt?
Vindruvor

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Verkar det så eller?



Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja

Vad var det senaste du åt?
Godis!

Gillar du senap?
Ja, det är gott

Har du någonsin köpt något från eBay?

Nej

Skulle du säga att du är trendig?

Nej

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?

Äter bara fisk. Men ja, lite, men inte så att det får mig att sluta (uppenbarligen)


Varför jag inte har gått och lagt mig:

Ta fram mobilens adressbok och var ärlig nu....

- Har du pussat nummer 2?
Ja. (Alexander)

- Vad har du för relation med nummer 20?
Bekant.  (Frida Höllviken)

- När ska du träffa nummer 30?
Nästa gång vi hamnar på samma ställe. Lär väl inte hända på ett tag. (John)

- Är nummer 18 söt?
Eurovoice

- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Det minns jag inte. Var i typ 4an. (Dessi)

- Gillar du nummer 14?
ja, liiite ;P (Dessi igen)

- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Nej inte än iaf. (Amanda)

- När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
När hon bestämmer sig för att lämna Oslo!! (Hannis)

- Är du nära vän med nummer 23?
Njä inte jättenära. (Grane)

- Har du gått på bio med nummer 4?
Nope. (Anders)

- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Självklart! (Linda)

- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Jag vet inte. Massa olika. (Bror)

- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Jadå. (Charlie)

- Vad har du och nummer 24 för relation?
BFF. (Hannis igen)

- Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Träffas till att börja med. (Hannis ännu en gång)

- Vad är det bästa med nummer 8?
Hon är kul att umgås med och en bra kompis! (Carolina)

- Brukar du och nummer 16 träffas?
Nej, inte särskilt ofta. (Emmie)

 

 

Intressanta grejer va? Det kommer mera..!


Sunday evening

Jag säger då det. Det är ganska kul att vara medlem på Mötesplatsen. Man känner sig som 13 igen. Det är ungefär som Lunarstorm för vuxna.

Albert Einstein goes Marilyn Monroe



Burr

Det är kallt både inne och ute. Det försvårar svaret på frågan 'Var ska jag ta vägen??'

Vinterjacka!

Jag behöver en vinterjacka very mucho akuto! Min nuvarande är ful, förstår inte varför jag köpte den. Antagligen för att den var på rea... Såå, några tips på snygga jackor som INTE är svindyra eller pälsiga?

Tjoho

Det är ganska kul att vara medlem på dejtingsida ändå. Okej, om ett par dagar har jag inte tillgång till VIPfunktionerna om jag inte pröjsar (vilket jag INTE gör) så jag får kanske skriva ut min msn. Kanske kan få napp då?

Rubrik

Äh Internetdejting är nog inte min grej...

Change of plans

Match.com kostade pengar för att kunna användas fullt ut. Jag konverterade till Mötesplatsen.se.
Wich me luck! (Kan fortfarande tas som om jag bara vill se vad det är..!)

RSS 2.0