Coldplay till Roskilde!

Jag måste definitivt till Roskilde i år med. Coldplay kommer dit!! Och kommmer de dit, då kommer jag också dit!

Tråkig måndag

Tråkig dag. Fast snart ska jag, Linda & Hannis hänga med Ben & Jerry, de enda männen med balls (Kulglass, ni fattar?). Fettet ska expanderas.. inget jag behöver fysiskt, men det kan man ju inte alltid gå efter.. (typ aldrig).

Jag vill att veckan ska gå. Jag vill ha fredag, Dessis fest. Det ska bli kul! Och sen vill jag ha lördag, Kristin pratade om tjejkväll och sen utgång. Låter också som något jag är himla sugen på! Så vi får hoppas att det blir av. Så jag måste fixa vin...

Ahh, jag har tråkigt. Jag vill ha ett riktigt jobb med fasta tider och dagar.

Bakissöndag.

Idag vaknade jag i soffan hemma hos Robin tillsammans med Hannis, Grane, Jens, Christian & Anna. Och Robin förståss. (Nej, alla sov inte i soffan). Sen tog vi oss hem, och jag däckade i min säng restan av dagen, med undantag för matpaus. Gårdagen var kul! Men konstigt nog började inte det roliga förrän vi bara var ett par stycken kvar. Och det blev massa mer dricka, vilket förklarar dagens aktiviteter. Men jag hade skojskoj och det var behövligt efter min sucky day.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Jag har gjort fyllda paprikahalvor som står och gottar sig i ugnen för tillfället.

Shupp

Uach jag är trött.. och jag måste börja göra mig iordning. Bra kombination....!!

Up yours

Japp, vi fick det överstökat. Dock inte så som jag ville. Men det är väl inget ovanligt?? Jag menar, varför i helvete skulle det gå bra? Jävligt dumt/naivt eller whatever av mig att tro eller hoppas på något annat.

Lördag

SKa vi få det överstökat eller?? Yes or no. Nuuuuuu!






Ikväll blir det iaf lite party tror jag. Robin fyller 20 på tisdag. Jag vill också fylla 20 nu, inte om 2 månader,.
Jag har inte så mycket att säga, det mesta sitter fast i huvudet.
Hejdå!

De pökar!

Smartskalle som jag är så somnade jag efter jobb idag... så nu vet jag inte om jag kommer somna inom de närmsta timmarna (inte för att jag har planer på det än ändå, but still). Fick jobb imorgon med, men det blir en lika kort dag som idag, vilket innebär att jag är hemma strax efter halv ett. Och vafan ska jag göra sen??

Förresten, något säger mig att jag har pratat lite för mycket om ett visst ämne på senare tid, då jag blev påtagligt förvirrad när ett barn utbrast:
- De pööööökar!! De pöökaaaar!
(Behöver jag tillägga att de festa småbarn utesluter S ur sina ord?)

Måndag igen.

Nu borde jag befinna mig i horisontalläge. Jobb väntar klockan halv åtta imorgon. Dock bara 5 timmar, men man bör ändå vara hyfsat pigg i huvudet. Fast jag har haft erfarenheter av de konstigare slagen, då jag har varit piggare efter färre timmars sömn än de rekommenderade 8-9. Som idag. Jag var visserligen trött när jag kom hem från jobb, men under tiden var det okej. Vi får helt enkelt se hur morgondagen blir. Ska kolla något mer avsnitt av The Hills, sen får det bli cosytime med John Blund. Sleep tight.

Efterlyses: Konsertsällskap!

Jag vill se Backyard Babies på KB den 11 februari!
Jag vill se Hello Saferide på Mejeriet den 20 februari!
Jag vill se Bob Hund på KB den 23 april!

Gör mig sällskap!!
Eller föreslå något annat. Jag är konsertsugen.

Party nr 2

Nu ska jag snart hoppa i duschen och göra mig klar inför kvällens bravader. Ska bli kul, men givetvis har bakfyllan hoppat på mig med full fart nu. Jag mår illa, inte bra! Men jag hoppas på att en återställare ska göra susen. Och lite mat (japp, funkar faktiskt för mig), Jag var en smartskalle och målade naglarna innan jag skulle duscha, vilket betyder att jag måste vänta på att lacket ska bli 100% torrt innan jag kan pilla in schampoo i håret. Usch jag ska raka benen med, hur kul är det på skala 1-10? 0. Och de är torra som Sahara också. Well well. Det finns bra saker med denna dag också, jag lovar. Har fått en ny fungerande plattång! En Björn Axén, den billigare modellen. Så nu får vi hoppas att den funkar bra.

Party party

Gissa vem som ännu en gång har blivit klar för tidigt? Moi, Sjukt drygt att bara vänta ut tiden. Hannis kommer förhoppningsvis snart hit. Och runt nio kommer Robin, Stefan och Charlie. Ska bli trevligt. Sen får vi se vem som hänger med till KB. Wo, jättelängsen jag var ute och dansade. Dance all night long.
Och imorgon är det inflyttningsfest hos Kristin och Fredrik, ska bli kul det med!

Nu är det röjningsdags i källaren, så vi kan sitta där utan att jag ska behöva skämmas.. Eller pappa. Det ät han som tjatar.

Klipp

Haha.





(Från Grotesco)

Vi kommer att dö samtidigt du och jag.

Just nu står min bror och visslar på "vi kommer att dö samtidigt". Trodde inte att det var hans cup of tea.. Han lyssnar mest på hårdrock. Ganska skrikig sådan ibland. Jag blev lite förvånad måste jag säga. (Han slutar inte heller.. I'ts on replay).

Måndag

Nu har jag nyss ätit bk-mat.... yey typ. Igår åt jag chokladglass med chokladsås (!) och maränger. I lördags åt jag pizza och godis. HJÄLP typ. Jag ska börja träna och bli nyttigare och finare. Ska nog kolla in nya gymmet när det öppnar, men måste använda upp det på formtoppen också.

Idag fick jag iaf jobb på St Hammar i Höllviken, fick uppleva ett par mindre trevliga grejer, men annaers var det kul. Jobb imorgon med. Så jag får pengar nästa månad med! Men får nog söka fast jobb ändå, så jag får mer penngare och stabilare inkomst. Ye ye ye. Och så måste jag kolla upp mina möjligheter till plugg.. Hög tid att ta tag i det.

Nu ska jag kolla något nerladdat på min nya bebisdator.

Lördagskul

Haha, en bebisskrattvideo (bebis-skratt-video), roligare skratt än de flesta andra i samma kategori.

http://video.msn.com/video.aspx/?mkt=sv-se&vid=3c1bdb78-f20f-4cd5-9cf4-ad7432a07dd4&from=SVSE_ifilm&tab=m1228396741329&wa=wsignin1.0

Tick tack tock....

Varför blir jag alltid klar för tidigt???

Friday night

Nu sitter jag här, klar för tidigt som vanligt. Ska snart till Kristins bror på förfest och sen bär det av ut nånstans.
Var i stan idag med Kristin och Linda, sen en tur inom Kristin innan hemfärden. Igår spenderade vi dagen i Köpenhamn och sen begav det sig hem till Mathilda för min, Fridas och Mias del för ett litet sexparty. Jag har beställt en ny vän, mer säger jag inte! Haha.
Ujuj jag har konstiga värmesvängningar i kroppen, man skulle kunna tro att jag är i klimakteriet eller något! Förutom att jag måste dras med the red week.. DET suger!!

Köpte 3 vinare i Kph igår. En går åt ikväll, och två nästa helg. Jaha typ. Så fort går det!
Nu har jag inte mer att skriva..

(Är det redan onsdag???!)

Åh vad jag önskar att mitt rum kunde städa sig själv. Eller att det aldrig ens blivit stökigt.
Och jag vill veta om jag pallar åka in till Malmö för dragshow eller inte, och om jag väljer det senare alternativet har något annat att göra ikväll? Svaret är egentligen givet: Städa!!!!!! men man kanske kan klämma in något mer?
Dessutom behöver jag något distraherande. Blir knas i bollen!

(Jag fick jobb idag, jag är inte bortglömd. Yey!)

Keep out!

Ibland blir jag lite nojig och tror att folk som nämns och mer därtill ska hitta till min blogg. Inte för att jag har nämnt några namn ikväll. Men folk är väl inte helt tappade? Alla indianerna befinner sig i kanoten. Ingen pingvin har trillat av isblocket. Låt oss därför hoppas att rebeccagrube.blogg.se är jävligt bra gömd!

21.40

Mina nerver sitter utanför kroppen just nu. Jag är helspeedad. Det finns ju gränser för hur mycket kroppen ska känna efter en viss tid, ellerhur? Detta är way over the limits, kära vänner. Inte känslor på det viset, utan på dedär andra. Ni kanske inte fattar, men det gör jag. Tror jag. Det är både bra och dåligt. Både dåligt och bra. Vet inte vilket av orden som väger mest? Jag vill tryccka på fast forward bara för att få se fotsättningen så snart som möjligt. Men den jävla tiden går ju som den själv vill.

Stök och bök

Mitt rum är så stökigt att det nästan hade gått fortare att renovera ett nytt än att städa skiten. Synd att huset har slut på lediga rum...

Stök och bök

Mitt rum är så stökigt att det nästan hade gått fortare att renovera ett nytt än att städa skiten. Synd att huset har slut på lediga rum...

Swisssssh

Nu är jag ute på hal is.

Måndag

Nu är min första helg hemma över. Och det var en bra sådan. Känns som en evighet sen jag kom hem, men det var bara 3 dagar sen. Tiden beter sig underligt ibland. Nu ska jag snart in till stan med pappa och kolla laptops. Fick en ny i julklapp och nu ska vi se vad butikerna har att erbjuda lilla  mig. Önska mig lycka till, snart har jag kanske en fungerande dator igen!

Hemma!

Nu är jag hemma i kylan igen. Och nu vill jag veta exakt allt skvaller och alla händelser som jag har missat!!
Thailand var en härlig plats vill jag lova, men vi hade ganska mulet den sista veckan.. men jag hoppas att jag iaf har blivit lite färgad!
Var egentligen partysugen ikväll, men börjar inse att det nog är skönt att bara ta det lugnt.. Fast jag är lite rastlös..

RSS 2.0