Tisdag

Yey jag fick jobb idag! Samma förskola fast en annan avdelning med äldre barn. Och jävlar vad de är aktiva och skvallerbyttiga. Men det var faktiskt kul det med, roligare än jag förväntat mig. Fick tom leka med barbie. Fast nästan alla hade tappat benen.. lite brutalt såg det ut, massa ben huller om buller. Ska iaf dit imorgon med. 08.30-13.00. Hoppas på fler dagar, fast skulle vara kul att testa en annan förskola med.
Ikväll blir det avskedsfest hos Carolina för Hannis, Emma & Matilda som drar till Norge på torsdag. Blir dock ingen sen kväll för min del tyvärr.
Skulle kunna lägga mig ner och somna på två röda, men det kan jag icke för snart kommer Linda och sen ska vi åka till Gessie och hämta lite cash. Änligen lite aktivitet i min plånbok! Ser väldigt mycket fram emot lönen i oktober.. Fast jag ska nog beställa frisörtid innan dess, har redan tröttnat på att vara blond..

Frågan är

kommer jag att få jobba imorgon eller ej? Det återstår att se...
En annan fråga lyder: Huh?
Fast den berör ett helt annat ämne.

äggröra

Nu sitter jag och väntar på att mitt ägg ska kokas klart så jag kan få min frullemacka nr 2. Råkade ta sönder ett ägg i kartongen innan så det simmade massa äggslem under alla ägg. Inte så fresh. Fick lägga ner alla nya ägg i den gamla kartongen och skriva ny datum. Men det funkar ju det med!
Idag ringde jag verkstadsbossen och sa att jag hoppar det jobbet tills vidare. Känns lite dumt att behöva gå därifrån varje gång jag får vikariejobb. (Nu pep ägget...) Såå, nu har jag en ägg- och kaviarmacka. Men iaf, inte fan fick jag något vikariejobb idag inte. Fast ganska skönt att sova. Jag planerar att om jag inte får regelbundna samtal så lämnar jag mitt CV nere på Näset också.

Så nu sitter jag här och har inget att göra. Fast sen kommer Linda inom och lämnar Vänner.... (jag är dig evigt tacksam!). Så lite har jag väl att göra trots allt.
Och ÅH vad jag hatar vissa saker!!!

Hejhå

Nu har jag jobbat klart för dagen! Fick sluta tidigare för barnen gick hem innan sex. Vikarierade på en avdelning med barn under 2 år. Hur söta som helst och så var de bara 5 st, så det var bara kul. Får hoppas att jag får fler vikariat.
Nu ska jag bara ta det lilla lugna och försöka få tag på Hannis och se om jag har en pizzabuddy eller inte.

Godmorgon!

Detta är nog mitt tidigaste inlägg nånsin. Och ändå har jag varit vaken i 2 timmar redan. Åkte till jobb i vanlig ordning, men kvart över sju ringer telefonen och en kvinna från Herrestorp frågar om jag kan vikariare idag! Jag sa ja, lika bra att testa med en gång. Så nu ska jag sticka om tio min till min första dag som dagisfröken. Jobbar tydligen till 18, lite segare med det. Men aja. Pizza som belöning när jag kommer hem! Inte illa alls. Och jag kan tänka mig att jag inte orkar gå ut ikväll. Så alla som är med på myskväll med film räcker upp en hand! (Eller lämnar en kommentar).

Och Linda, jag ringer för en update när jag kommer hem!

Det läskiga

Hjäälp. Snart är han här och jag är nervös. Jag vet ju hur det brukar gå och det får inte gå så nu. Då ger jag upp, jag lovar! Jag måste vara en rolig flicka med många idéer om sysselsättning.... Ahhhh. Hyra film? Spela spel? Spela tvspel? Vad mer?? Usch, det finns en anledning till varför man inte gör sånthär varje dag.

Onsdag

Idag var jag runt på dagis i Vellinge efter jobb. Alla utom ett (dvs 4 st) sa att de alltid behövde vikarier och alla verkade vara positiva. Så vi kan ju hoppas att de ringer redan imorgon så att jag måste gå från tråkjobbet. För det får jag om det dyker upp något har de sagt. Bra va? Så håll nu tummarna!

Usch jag tror att jag snart avliter av trötthet. Har sovit ungefär 6 h på två nätter. Har jag sagt att jag börjar 06.50? Det suger ska ni veta.
Imorgon är en läskig dag pga annat med. Heeelp!

Nu börjar idol igen.
Godnatt i förskott.

Musik och hår

Tycker den är hur bra som helst. Lyssna själv.
Dessutom SKA jag ha dendär reklamtjejens hårfärg nästa gång jag går till frisören. SÅ snygg!

Låten:


Håret:

Höhö

Ohh oooo är borta.

oh oooo

Hur gör man det ljudet i text? Oh ooooo.... Så? Iaf, så lät det i mitt huvud nyss, när jag hörde en viss signal. Måste kika....Japp, vad jag ville mn HJÄÄÄLP! Var är mina stödpersoner när jag behöver dem?? Linda, kom in på msn nuuu!
Oh oooooooo.

Jag överlevde

första dagen @ work. Fick hem polispappret idag så ska ut på dagis i Vellinge imorgon efter jobb. Och på fredag när jag slutar 12 ska jag ut på näset. Låter som en fungerande plan. Idag började jag 8. Resten av dagarna börjar jag tio i sju. Snark deluxe. Då är det ju mörkt ute. Usch, hemska tanke! Hoppas jag får vikariat istället, antar att jag börjat åtta då. Och om inte så är det ändå roligare.
Nu ska jag bara sitta och vänta och hoppa på att jag får reservplatsen till Afrodansen ikväll, är ugen på att träna lite men vet inte om jag är sugen på gymmet idag.. Aja. En powernap kanske? Är lagom trött, lyckades inte somna förrän vid 04 inatt. Det suger lite lagom mycket.
Oh, en sak till! Idag ska jag kanske göra det läskiga.

Pissjobb

Jaha, medan jag väntar på att pappret från polisen ska komma så att jag kan söka dagisvikariat så har jag bokstavligen blivit tvingad att jobba på mammas jobb. Där jag jobbade tre pestiga veckor i början av sommaren. Och jag vill inte, men de dumma idioterna jag har till föräldrar tvingar mig att jobba. Det är inte det att jag vill ligga hemma och slöa och vara arbetslös, jag vill bara inte jobba där!! Dessutom så kanske jag får pappret ons/tors, vad är då poängen med att förpesta mitt liv med detta jobb? INGEN poäng alls. Nada. Ja, fine, jag får lite extrapengar. Men jag är inte den som kan jobba på ett tråkigt jobb och ändå stå ut för "du behöver ju pengar". Jahaaa, jag behöver en hyfsad tillvaro också. Tack. Jag trivs inte alls där. Men tack.

Äpplejuice

Jag drack nyss upp den sista äpplejuicen. Nu har vi bara apelsinjuice kvar. Buhu. Ått nyss en macka också, med grevéost. Den osten består för tusan 60 % av hål! Skitjobbig att hyvla, men ack så god. Så vad ska man göra?
Ikväll hade jag en onyttig kväll bestående både av chips och godis. Mn gott var det! Speciellt chipsen, de är för goda för min figurs skull. Svenska lantchips (heter de va?) med smak av dill och gräddfil. Den gröna påsen. Helt 110 % lovley. Hade sällskap av Dessi, Hannis & Mattsson. Men nu sitter jag här själv och ugglar. Imorgon ska jag lämna CV på dagis om mamma lämnar bilen åt mig. Sen ska jag nog träffa Kristin. Jag börjar tröttna ganska ordentligt på att lämna ut CV, men en sista kraftansträngning är kanske vad som behövs?
Kom precis på att vi har ganska många festisar hemma. Men äpplesmak! Så nu kan jag leva lite godare igen.
Nu ska jag se Gossip Girl eller Andra Avenyn. Tror jag. Eller kanske sova?

Helg.

Jag mår illaa..... :( tyck synd om mig. Hann nog inte vara bakfull färdigt igår innan jag började dricka igen. Men jag var inte så full att jag förtjänar en andra dags illamående. Inte alls!! Var hos Kristins pojkvän Fredrik igår, ganska lugnt med kul kväll. Och gissa vem jag träffade där? Han från min fest. Och gissa vem som nu har mitt nummer? Yeeessbox. Och kanske så skulle det bli "dubbeldejt" ikväll, men det får vi se hur det blir. Jag går inte om jag mår dåligt. Ahh.. den mannen är smokin hot! Önska mig lycka till tack!

Och nej Linda, fredagskillen har inte potential även om jag skule vägleda honom till världens ände. Hans stake försvann så fort han skrev sitt första "hihi". Menmen.
Nu ska jag dricka lite vatten.

Hjälp mig

Halelulja...någon draxk för många mojitos och för många vodkagroggar igår. Hela mitt huvud snurrar. Vaknade i morse av att jag mådde skitilla, men jag hade både pappa, bror och granne i närheten av toaletten och jag ville då inte att de skulle höra. Så det var att bita ihop och tvinga sig in i sömnens värld igen. Vilket gick bra faktiskt.. Steg upp klockan 14. Kunde inte förmå mig att resa mig tidigare. Jag inser dock att vi inte har frukostdricka (äpplejuice) eller smör hemma s frullen blev lite förstörd. Fick öppna en burkcola istället.. Så nu sittter jag här med en ägg- och kaviarmacka som nyss välte och smetade av sig på vardagsrumsbordet. Ska nog hämta papper snart..
Gårdagen var iaf kul! Var på Deeps 80-tals kväll. Blev hämtade av Filip kl kvart i 4. Nappade upp en söt kille som nu i eferhand är ett jäkla stolpskott i sina sms. Han har kallat mig både gullunge och busunge. Jag menar.. vaa???? Usch. Han var ju söt. Och han sa söta saker igår. Men icke. Alla killar ska minsann ha en dålig sida som ine går att bortse från. Piss också. Well well. Nu ska jag försöka mig på en ställning som gör att rummet snurrar lite mindre.

Framtida make

Det är möjligt att detta är min framtida man. Vi kan ju altid hoppas...!!








Komsi Komsi...!

Jag gjorde scones

Det blev smarrigt, och det blev väldigt mycket över. Råkade göra världens fetaste scones tror jag, den är fortfarande kvar. Får se vem i familjen som känner sig manad att trycka i sig den.

Dumma jag

När jag skulle äta frulle idag så upptäckte jag att det inte fanns en enda brödbit som inte smulade sönder bara man tittade på den. Så jag tog mig lite yoghurt och så fick det vara bra med det. Men nu kommer jag på att jag hade planerat att jag skulle göra scones till frukost idag! Och det kommer jag på nu när frukosttiden är långt bort... Men det kanske inte är för sent ändå? Hmm...

04.00

Jag borde gå och lägga mig. Är ganska trött. Men av någon anledning så fortsätter jag att klicka mig runt på olika bloggar istället för att ta tag i saken. Fast jag sitter i min säng, så jag är ju halvvägs faktiskt (förutom att jag måste borsta tänderna...). Såg en jättebra film för en stund sen. Boys don't cry heter den, baserad på en sann historia. Se den!
Imorgon ska jag slå klackarna i taket. Jag är redan laddad. Måste bara komma fram till vad jag ska göra med håret. Uppsatt eller nersläppt? Ska dosera det med lite mer silvershampoo, men jag ska undvika hårbotten, då den är väldigt blond som den är. Jag börjar faktiskt trivas i min nya hårfärg. Ska nog klara av att leva med den ett tag till.
En annan sak som är super är att jag ska lämna CV på massa dagis. Mammas kompis sa att de flesta behöver vikarier och att det nästan är garanterat att jag kommer få något. Jag kommer kanske inte ha någon fast arbetsplats i den bemärkelsen, men det är pengar och jag tror att det kommer vara kul! Så fort polisen har intygat att jag inte är någon registrerad pedofil så kan jag ge mig ut i jobbjakten igen.

Nää. Godnatt nu.

Lägg ett bidrag!

Jag tycker att alla som läser detta ska klicka sig vidare hit och lägga ett bidrag.
Det är i samband med föregående inlägg jag skriver detta, så läs bloggarna jag länkade till där och gå sedan in på länken här ovan.

Städa rummet

Nu ska jag städa rummet.
Jag ska. Ska. Ska.


(Förresten, läs denna blogg. Väldigt inspirerande och rörande.
Läs även hennes pojkväns och mammas blogg. Livet är orättvist ibland.)

Paaaaartyyyyy

Alla som vill dra på partyskorna på fredag säger JAAAAAAAAAAAA!!
Jag tänker slå på stort minsann, som kompensation för förra helgen.
Så kom igen nu, var inte torra. Det ska bli en blööööt kväll!


Jobb taget...

Jahapp. Det jobbet jag ringde på idag var redan taget. Så jag får fortsätta att hoppas på att någon ringer på mina CV.. För hjälp vad tråkigt jag har. Kunde inte ens cykla idag för jag hade ont i sittbenen sen gårdagens lilla träningspass. Vi behöver införskaffa en mjukare sadel. Snart kommer iaf mamma hem, då kan jag hjälpa henne med maten. Och så kan jag ducha innan dess. Får bli en kur med silvershampoo och inpackning. Har både gult och halvslitet hår. Det tycker vi inte om.

Jag är sugen på sushi...........!

Pink Floyd

Jag skulle vilja vara ung på 60/70 talet och bo granne med denna man.
David Gilmour.



--
Och rip Richard Wright som dog igår

Stök och bök

Man kan nog säga att ens rum är stökigt när man hittar en galge hängandes i mussladden.

Skitjobb och träningscykel.

Det blev inte party io fredags trots allt. Min CV utdelning tidigare på dagen hade tydligen gett resultat, för jag blev kallad till provjobb lördag kl 12 i Köpenhamn. Så det var bara att sluta dricka och bege sig hem i tid. Och tror ni jag fick jobbet? Neeej. För tanten var knäpp och verkade tro att jag skulle klara av allt galant på en gång! Även om hon hade gett mig jobbet så skulle jag tacka nej, men jag dissar det hellre själv än blir dissad. Så där gick jag miste om en rolig helg bara för detta skitjobbet. Dessutom lovade hon mig 100 kr/timmen, men när jag gick fick ag bara 55 kr/tim. Tack? Aja, imorgon efter lunch ska jag ringa till Vellinge spel och papper eller vad det heter numera, och anmäla mitt intresse för deras halvtidstjänst. Vellinge centrum är så mycket närmre än Köpenhamn.

Vi har investerat i en träningscykel, så nu vet jag en som ska ta tag i fläsket och börja träna! Jag tänkte att jag kan räna upp mig lite hemma först, och sen börja på Formtoppen. Har cyklat en timme idag. Kör minst en timme imorogn med och övermorgon osv.. när träningen är så nära så tror jag att min självdiciplin är bättre. Vi kan ju hoppas!

Jag är sugen på ost & broccolipaj.. Men det är väl ungefär en chans på miljonen att mamma skulle tänka samma som mig.

Partyfredag!

Nu ska jag snart bege mig till Hannis för förfest. sen bär det av till KB. Woo pepp på part!
Min kjol är en fläckmagnet. Kvittar om den har varit på i femminuter så hittar något skit dit. Ganska jobbigt faktiskt. Mitt hår har blivit liiite bättre. Köpte Tpny&Guy silvershampoo igår. Inte bra. Så idag införskaffade jag Matrix silvershampoo, men jag ser inte jättetydliga resultat. Men jag tror ändå att det är mindre gult. Lite mindre. Denhär färgningsprocessen har varit ganska svindyr. Men jag vill inte se ut som en fjortisblondie, så what to do? Nu ska jag bli klar med det sista.
hejdåå

Ännu mer hårtjat

Jag har visat mig ute idag. Med hårband. Vet inte hur jag ska bära mig åt för att se klok ut på fredag dock. Jag lovar, fägen jag har nu finns inte ens med på någon färgkarta. Men enligt min bror som har flickvän på Frans suell (eller vad den heter eller hur det stavas) så tar de 70 kr för att färga håret. Kanske värt att göra ifall de kan innan fredag. För det kan inte bli värre! Mamma tyckte inte heller det såg klokt ut. Jag säger då det...

Var i stan och försökte lämna CV. Ingen ville ha. Men ska maila Cool Stuff, för Dessi, man skulle maila in sin ansökan :P Men jag deppar inte för jag tröstshoppade en finfin väska och ett par lila knästrumpor till fredag. Jag är partypepp!

Piiiiiisssssss

Mitt hår har aldrig varit fulare. Och nu ska jag gå runt och se ut såhär tills jag har råd att klippa & färga. Och tills det är lönt att klippa. Jag ställer in alla framtida planer och stannar hemma!!

Varmt?

Min pappa tjatar om att jag borde gå ut för det är varmt och fint väder. Men när jag tittar på termometern så visar den 20 grader och när jag ser på himlen så ärden molnig. Så, kära pappsi, var fick du den idén från?? Fast jag ska faktiskt gå ut. Så fort Hannis är klar så ska vi promenera till Vellinge centrum aka byn och handla. Hannis ska bli stickerska så hon ska handla garn. Och jag ska bli blondie, så jag ska handla färg.
Jag måste hitta sällskap till Köpenhamn med. Måste lämna CV men det är ju för tråkigt att åka ensam dit.

Jag har förresten bestämt mig för att följa med mamma på hennes step så fort den startar. Måste komma igång med träningen och slimma mig inför Thailand! drygt 3 månader kvar. Får ta och åka till Formtoppen några gånger i veckan också. Borde egentligen passa på dagar som denna då mamma har lämnat bilen hemma och promenerat till jobb. Men här sitter jag, helt utan planer på att aktivera mig. Men snart ska jag , jag lovar.....

03.51

Kom hem från Hannis för en stund sen. Planen var att jag skulle sova, men av någon anledning hamnade jag här. Såg att Umut hade skrivit för tre timmar sen. Men då var ju inte jag där. Synd om mig va? Fast det är väl hälsosamt med lite fritid från datorn också, right? Inte för mycket, men lite. Imorgon ska jag köpa blonderingsgrejs och försöka igen. Det är ju ingen permanent hårfärg jag ska ha så det får ju gärna fungera så att jag inte är hårfärgslös i 2 månader, för det är jag just nu. Looks like crap. Och sen när jag har tröttnat på min hårfärg (säg, om en vecka eller två (tror att blond är ganska lätt att tröttna på)) så kan jag göra en fet röd slinga i det eller nåt. Mamma har massa hårfärgsförpackningar stående som jag kan låna. Och sen när mitt hår äntligen behövs klippas igen så kan jag retuschera/redigera min friss och färga den som jag planerat! Bra va? Nu ska jag sova. Godnatt!

Slutsats

Jag skiter i hur mycket det sliter på håret, jag ska färga det en gång till, med Schwarzkopf Poly Blonde. Så jag bleker det på riktigt och inte bara gör det några nyanser ljusare. För nu känns det mer råttfärgat, ett mellanting mellan typ alla färger. Hoppas att Toppen har den produkten.. Kanske kan vänta en dag extra så att dagens efterbehandling inte är så färsk. Vet inte om den kan förädnra resultatet?

Resultat

Jag köpte ljusblond hårfärg (!) men resultatet blev inte riktigt som jag planerat. Fast det blev ljusare, men jag har fortfarande rött i grunden. Fast min ljusa period är nog bara tillfällig, för sen när jag ska klippa mig nästa gång ska jag färga håret orangerött med lavafärgade slingor. Men en tillfällig förändringär kul. Fast jag skulle vilja ha ett tydligare resultat. Kanske ska köpa ett paket till imorgon och få det ljusare? Är man arbetslös så är man! Då kan man lika gärna färga håret.

Tråkig måndag

Jag har så tråkigt att jag ska cykla till toppen och köpa kaninmat och hårfärg. Vet inte vad det blir för färg, det får vi se när jag sköljt ur det! Och ninisen åt upp sin sista mat igår så han behöver också lite nytt.

Jag jobbade som sagt i lördags. Skulle eg. jobbat 17-22 men jag var inte hemma förrän 02. Men inte mig emot! Det var kul, tog hand om ett bröllop. Har aldrig varit på en brölloppsfest, och jag hoppas att om jag blir bjuden så är det till en mer livat tillställning än denna. Fast bruden var fin och man blev lite sugen. Liksom, klänningen. Jättefin. Men ja, det var en kul kväll ändå och jag hoppas på samtal från chefen att jag får jobba fler kvällar.

Nu ska jag cykla och handla.

Lördag

Idag ska jag jobba på Gessie utan att göra feta tabbar! Det ska bli kul och lite läskigt. Innan dess kommer Linda hit och så ska vi käka sushi. Mums på det. Fast jag ser inte klok ut i vit skjorta, iaf inte i mammas. Får se om jag hittar något annat vitt att ha på mig.. det KAN ju finnas snygga hanar där. Det är aldrig värt att ta en sån risk.

Bröllopsdag

Tydligen är det mina föräldrars bröllopsdag idag. Varför vill man gifta sig på hösten för?? Det är kallt och fult och kallt och regnigt och kallt och blåsigt. I vilket fall som helst så ska vi åka och äta i Höllviken ikväll. Det är iaf gott.
Och grattis till mamma & pappa. Typ massa år. Över 20.

Fredag

Nu är det fredag igen minsann. Vad händer denna fredag? Inget vad jag vet, men jag hoppas att det ändras sen, för jag vill inte bara sitta hemma.
Jag är sugen på sushi idag igen. Det är gottigotti. Och jag har absolut inget vettigt att säga så jag slutar här.

Fördel med arbetslöshet

En fördel med att vara arbetslös och helt oberoende av tider är att jag kan vara uppe hur längre jag vill! Jag tycker om att vara uppe länge, jag vet inte varför egentligen. Ännu bättre blir det om jag slipper vara ensam, men det är inte alltid folk vill vara uppe halva natten med mig. Så jag får nöja mig med mitt eget sällskap.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa.

Gnäll, tjat, gnäll och tjat.

Jag är trött på massa saker just nu. Bland annat vädret och the lööööve. De är numero uno. Och det faktum att jag är är uttråkad till döds nästan varje dag. Det blir mörkt redan klockan åtta. Det regnar och åskar och är inte tillräckligt varmt för linne och shorts. Jag vill inte ha jacka, vantar och mössa. Det enda positiva är de snygga höstkläderna och skorna. Men that's it! Jag skulle kunna mjukna liiite om någon hade velat dela kylan och mörkret med mig, men detta lär väl inte inträffa det närmsta halvåret för jag har absolut ingen aning om var dessa människor finns. De är slut tror jag. För många flickor har varit och rensat ut godbitarna från lagret. Kvar står jag med svinen eller de förbrukade. Och jag är inte intresserad av någon av kategorierna. Engångsgrejer är tröttsamt. Det tar t.o.m slut fortare än mina tidigare förhållanden eller försök till sådana. Nänänä, let's get serious. Jag lovade mig själv att sluta med sånt efter en viss människa. Men nu fyra månader senare inser jag att det är för tråkigt och för ensamt. MEN, jag ska minsann se till att Han blir kär i mig först. Inga risker tas längre, det lovar jag er allihop! Men no serious if serouis can't bo found, right? Så vi får väl se var lilla jag slutar denna hösten. Under täcket eller under marken.
Och så till den biten emellan alla tankar om lööööve. Ja, sån tid finns också och vad gör jag då? Naada. Nothing. Inget. Jag vill göra något. Jobba kanske. Och hitta på roliga saker. Leva ett Carrie Bradshaw liv. Det voe något va? Skriva, tjäna fina pengar, shoppa skor, bära klänningar att döda för, umgås med vänner, dricka drinkar, dejta och bo i världens mittpunkt. Men massor av nya ansikten varje dag. Här i Vellinge får vi stå ut med tristessen istället.
Jag borde kanske söka lyckan någon annan stans? Jag skulle gilla London. För där pratar man brittiska och det är ju örongodis om något. Och så är det stort och så är det nästan helt nytt. Är lite sugen på att plugga där. Fast vädret är ju detsamma. Tänk London med medelhavsväder. Det skulle vara det ultimata. Någon högre makt av något slag som kan göra några justeringar för min skull? Moder Natur?? Någon?


Jag är bara gnällig nu för tiden, jag vet. Och jag ska gnälla ända tills jag slutar.

Död?

Japp, det är jag. För alla butiker var fullanställda. Och nästa alla hade nyligen tillsatt de sista tjänsterna. Är jag lite sent ute? Jaa, aningens. Någon som vet någon i Malmö/Vellinge/Trelleborg som behöver en stackare att ansälla? Let me know.

Ännu mer CV

Nu ska jag snart till Mobilia och lämna CV. Sen ger jag upp lite smått.

Mössa

Förresten.. jag köpte en mössa idag! Känns inte jättebra men den var söt så jag kunde inte låta bli, ifall den skulle försvinna. Och så var den billig. Så what to do? Men usch vad det sved att köpa vintergrejs. Jag har inte ens hunnit vänja mig vid sommaren! (Kanske för att vi inte haft någon.......)

Jag vill fly landet

och bara återvända för att säga hej lite då & då.

Kanske fly tillbaka till denna veckan, och låta bli att åka hem.































Jag har hemlängtan, märks det?

Tråkigt

Nu har jag kollat på Idol & Heroes och har inget mer att göra. Mer än att städa mitt rum. Vilket jag inte orkar, men det är väl lika bra att ta tag i det. Det regnar ute. Jag har jättetråkigt. Jag vill bort bort bort. Tillbaka till Alanya. Ha ännu en härlig vecka med härliga människor. Meeen, inget jobb = inga pengar utom sparpengar. Så vad gör man? Jo, man stannar hemma. Blä.

CVdag

Jag lämnade CV idag. Var bara åtta av ganska många som ville ha, och det var bara en av åtta som sökte personal. Bra odds? Njae.. Men håll tummarna!
Jag ska iaf jobba på Gessie Byakrog på lördag. Sen om jag inte hittar på några märkbara hyss och såntdär så kanske jag får fler dagar. Så klirrar det iaf lite i kassan. Och så blir jag arbetskamrat med Linda.

Ikväll ska jag glo på Idol. Och Heroes kanske. Fast funderar på att ladda ner Heroes istället, så har jag något tt sysselsätta mig med om jag fortsätter att vara arbetslös om dagarna. Kanske leka lite med Dessi också. Och kolla lite på Kvarteret Skatan. Nu ska jag plocka udnan i mitt rum. Kanske.

Filmpaus

Kollar påen ganska fjantig film: The perfect man. Med Hilary Duff. Det säger ju det mesta. Men där finns ögongodis. Mjau liksom. Efter filmen ska jag kolla de sista avsnitten av Vänner säsong 4. Tillsammans med mina män Ben & Jerry. Fick lite Bohemian Raspberryglass över igår. Det kan vara den godaste glasasen någonsin.

Imorgon ska jag fika frukost/lunch/brunch med Frida och sen lämna CV i stan. Jag hoppas på napp, men jag vet att chanserna inte är jättestora. Men på kvällen ska jag köra till Gessie och hoppas på det bästa. Så jag kanske får jobba lite i min framtid iaf.

Nu ska mitt bankande huvud få vila mot min dunkudde igen.

Jobb?

Imorgon kväll ska jag besöka Gessie byakrog och förhoppningsvis får jag serveringsjobb där. Kanske inte många gånger i veckan/månaden, men en liten inkomst/sysselsättning är det iaf. Ifall jag inte krossar alla tallrikar och måste betala nya för min lön. Det kan hända. Men men, får hoppas jag får chans att provjobba där till att börja med.

Nu sitter jag med ett huvud som gör ont och en käke som gör ont efter bedövningssrutan. Jag vill att någon ska komma och tycka synd om mig. En mysig någon. Äsch då.

Vad står på schemat ikväll?

oops,,,

Näääädå, jag vill inte alls att min turk ska komma till Sverige.
Eller, kanske lite.

Sluttjatat från mig nu.
Jag ska sova.
Godnatt!

Hej i natten

Satt och funderade. Fler Vänneravsnitt, prata med Umut eller sova?
Jag tänkte att han skulle få bestämma så jag loggade in på msn. Och så skrev han. Så ja, no sleep yet. Han pratar svenska med mig. Jag tror att han fuskar. Typ med Google translator. För det är ganska direktöversatt. Haha.
Ja, han är i Turkiet. Japp japp. Men har man ingen svensk, så what to do?
Synd att translator inte funkar med turkiska. Kanske finns någon annan sån sida? Så kan jag glänsa lite också.

Arbetslös

Det är måndag och jag har fortfarande inget jobb. Alla får anställning och intervjuer till höger och vänster men jag får vara hemmaflicka ett tag till. Okej, jag har bara delat ut på Fields so far. Men jag fick fler ja än vad jag har fått telefonsamtal om man säger så. Well well. På onsdag ska jag till Malmö och dela ut CV där, samt fika med Frida. Imorgon ska jag borra i den visdomstand som inte tog åt sig bedövningen sist. Nervös? Hell yeah. Men jag blev glad. Enligt mammas tandis så räknas det inte riktigt som att jag har haft hål eftersom det var i visdomständerna. Tydligen är de några riktiga skurkar. Så. Jag har fortfarande inte haft hål! Yeah yeah.

Okej. Vad händer idag då? Jag är så uttråkad.

På tal om hans Sverigebesök:

Det är himla lång tid till vintern :P

Stora fötter.....

.....stor tunga?
Eller stor tunga ... stor tunga?

Vad tror ni om hans hångel-/oralsexskills?


Breakdance baby

Coolaste ungen ever.




Nu pratar jag med Umut. Han skrev. Jag blev glad.
Godnatt,

RSS 2.0